Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 903
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Разпиляна във въображението
Страшен спойлер... А за това какво ще кажеш? 😈

Рекламна фотосесия.

Нещо мъжко ли има във Валерия, че й се изписва името в мъжки вариант? Често се среща.

# 1 081
  • Варна
Нещо мъжко ли има във Валерия, че й се изписва името в мъжки вариант? Често се среща.
Мисля, че една потребителка напрекъснато набива това "Валерко", казва че от обич го прави.. Галено било по нейния край.

# 1 082

Рекламна фотосесия.

Това е от стара фотосесия на Валерия още преди няколко години. Не знам защо се върти това.

# 1 083
Валерия има повече от една фотосесия с булчинска рокля. Жълтурите сега като вземат да пишааааат.......

# 1 084
Викаш ще излезе, че вече са правили 3-4 сватби с Евгени.

# 1 085
Значи 99% сигурно е, че печели Валерия и 1% че печели Елена.

Почти сигурна съм в това.

# 1 086
Скрит текст:

Рекламна фотосесия.

Така, де! Толкова и другото за Пам е "спойлер". 

И аз питах, но си има хора, които държат да я наричат с мъжко име по неясни за мен причини.

# 1 087
Елена сама си е написала защо е в Нидерландия - да изпуши едно в кофишоп и да си се разхожда сред сгради с еднаква архитектура...или по нейни думи "да попивам визуална хомогенност и да гледам витрини". Витрините и те са ясни.Laughing

Нищо общо с Ергена, нищо общо с берлинското ѝ минало. Нидерландия е популярна уикенд дестинация само за хората от Западна Германия и пак не за всички. От Берлин до границата са минимум 600 км, как го виждате това? Берлинчани най-много до Полша да мръднат, даже има супер много бисери как си минават границата с 10 стека цигари, щото в немско струват майка си и баща си.
Там е работата наистина, че ако за Елена би било проблем да си покрие разхода по навика с тютюнопушенето, то и лесните и удобни начини за пътуване до Нидерландия са извън първия и избор опции.
Не съм запозната въобще с лайфстайла и, споделих изцяло от моя личен и на по-широкия кръг от познатите ми опит.
П.С. А, че ние сме комшийки Simple Smile

# 1 088
  • Мюнхен
Там е работата наистина, че ако за Елена би било проблем да си покрие разхода по навика с тютюнопушенето, то и лесните и удобни начини за пътуване до Нидерландия са извън първия и избор опции.
Не съм запозната въобще с лайфстайла и, споделих изцяло от моя личен и на по-широкия кръг от познатите ми опит.
П.С. А, че ние сме комшийки Simple Smile

В Холандия и то в кофишоп точно...абе не се ходи за тютюнопушене. Sweat Smile Както и да е, по темата със спойлерите го коментирах това, щото толкова нямаме истински мат'риал за коментиране, че почваме да въртим всякакви шантави теории и то без никаква връзка с реалността. Елена си е писала черно на бяло, че живее в Севлиево и ще се мести в Пловдив, а тук в темата се говори как "Ааа, ама то тя нали като е в Берлин, за през уикенда е отишла в Холандия, колко му е"...Grin

# 1 089
Размятаха се някакви стекове през граница, сигурно не съм разбрала ако не са на Елена - чии са тогава.

Последното нещо, което искам да внуша, е нереалистични представи, но факт е, че за много хора, включително и от Севлиево, подобни дистанции са си баш - Колко му е.

Не съм фенка на Елена, интересуват ме спойлерите и за разлика от участничките не търся светлината на прожектора. Тук съм за сочните клюки.

# 1 090
  • Вестерос
утре ще я проверя с кепа в тр

# 1 091
  • Мюнхен
Размятаха се някакви стекове през граница, сигурно не съм разбрала ако не са на Елена - чии са тогава.

Последното нещо, което искам да внуша, е нереалистични представи, но факт е, че за много хора, включително и от Севлиево, подобни дистанции са си баш - Колко му е.

Ами аз си го бях написала съвсем ясно, а именно, че популярна уикенд дестинация ОТ Берлин по-скоро би била Полша заради близостта. Холандия е твърде далече и средностатистическият пестелив германец трудно би оправдал разходите по гориво за 1200 км само и само да отиде да пафка тревичка в Холандия, особено при сегашната обстановка в страната.

Ама така или иначе какво е дестинация от Берлин не вАжи, щото Елена няма нищо общо с тоя град вече. Та може и да има някакъв спойлер тук. Аз лично не вярвам да е спечелила, но пък упорито снима само себе си на сторитата от Утрехт. Или е сама, или е с някого, с когото не трябва да се показва, хммм.

# 1 092
Каквато и информация да излезе до края на предаването ще остане под съмнение, заради всичко изписано до сега. Иначе и на мен от няколко места ми казаха, че Валерия печели.. къде сигурни, къде не толкова, но аз не съм убедена. Прекалено много хора говорят за това, някои от тях уж от продукцията. Или наистина е вярно и информцията вместо "добре пазена" всъщност се лее навсякъде, или умишлено от продукцията пробутват нея и това е фалшивият спойлер.

# 1 093
Тук във форума продукцията пуска фалшиви спойлери за други победителки, което сигурен знак, че Валерия е победителката. Колкото и да не ме се иска.

# 1 094
В това предаване няма победители. Всички участници са губещи.

Общи условия

Активация на акаунт