Психология на изневярата

• 21 358
  • 465
  •   1
Отговори
# 390
С ММ сме над 20 г заедно. Аз не съм му изневерявала въпреки липсата на секс и интимност в някои моменти/периоди.

# 391
Никой не осъжда фантазиране, мастурбиране и флитуване

Макар че, ако мъжа е под ръка, за какво ми е да мастурбирам Grinning

# 392
  • София
Последните 3 не броя за изневяра, защо ги включваш? Има по- сериозни неща, които може да теглят чертата на една връзка от флирт и мастурбация, големи хора сме, нали?
Нее. Имах предвид
Скъпа, днес пих кафе с една секси колежка, ама е само флирт
Скъпа, днес си набих една, защото фантазирах за твоята приятелка или сестра. Такива неща

# 393
Защото си фантазираш нещо, имаш настроение сега, но ММ го няма сега, това толкова пъти е дъвкано.

PITP, нямам никаква идея на кой въпрос ми отговаряш, честно Joy Аз също не го уведомявам за палаво намигване от някой в бакалията. Разискваме глупости в момента.

# 394
Ти сега видя, че засякох Злодеида, съвсем уместно между другото, та реши да ги засечеш всичките Joy

Най-рехавото възможно либидо за здрав човек във фертилна възраст е веднъж на три дни. Окончателното зреене на сперматозоидите е три дни. Два пъти месечно е честотата на мокрите сънища при пълни въздържатели.

# 395
PITP, не можеш да повярваш и приемеш, че има мъже и 20 години с една жена и не са изневерявали. Може да са рядкост, но има.
И простия отговор е, не че не могат, а си обичат и уважават жената до себе си. И не намират смисъл  в такива схеми, които биха им съсипали целия живот.
P.s и да бъда по- конкретна,..употребяват горната глава, по - често от долната.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 11:33 от happy doc

# 396
PITP- женен ли си, какво значи за теб брак и семейство- буквално?

# 397
PITP- женен ли си, какво значи за теб брак и семейство- буквално?

Абе, той сериозна връзка не може да създаде, ти па женен. Е коя ще го изтърпи?

# 398
Не ми следя коментарите и го питам. Любопитно ми е каква е нагласата му за семеен живот- да не се чете, като- бракът гарантира липсата на изневяра.

# 399
  • София
Защото си фантазираш нещо, имаш настроение сега, но ММ го няма сега, това толкова пъти е дъвкано.

PITP, нямам никаква идея на кой въпрос ми отговаряш, честно Joy Аз също не го уведомявам за палаво намигване от някой в бакалията. Разискваме глупости в момента.
Понеже съм на работа и отговарям общо. Не отговарям само на твоите въпроси, въпреки, че репликирам теб. Нищо лично

# 400
  • София

Ааа, на мен ми е под ръка, ама пак си мастурбирам, това не ми пречи на секса Joy Сексуални сънища при мен се появяват, ако оргазмите паднат под два-три пъти седмично. И са по-често от два пъти месечно - общо взето, постоянно, докато не си вляза в "норма". Тези неща моят ги знае.

Иначе има хора, които осъждат и тези неща, други пък не, но се дразнят да слушат за тях. Всеки си има някакво лично пространство и не е нужно да се споделя всичко, но изневярата е друг калибър - тя върви със сериозни последствия, за разлика от другите. И не се споделя, защото повечето хора няма да я търпят. Ако сте се разбрали за отворена връзка, пак може да не си споделяте, за да няма дразнене, но тогава ще е ок. Въпросът е, че повечето ентусиаст-изневеряващи не се разбират, защото няма кой да им върже.

# 401
Аз и не приемам темата лично. Смятам, че си порода “коцкар”, не обиждам, та, любопитно ми е как е приет и видян от теб бракът?

# 402
Скрит текст:
Няма как да ми го гарантираш, обаче. Въпреки това, нищо не се променя за мен с този коментар.
Не се заяждам. Само отбелязвам. Не съм запознат дали за това дават орден Стара планина, орден Георги Димитров или орден Герой на социалистическия труд или може би Нобелова награда. Всеки си има мнение по темата и не знам защо сте толкова критични към различното такова.
Все пак статистически по голямата част от населението изневеряват. Де факто, де юре и тем подобни сте малцинство
Статистически са 25 % от мъжете и 15 % от жените. Или в общо 40 % от браковете има изневяра. Ако Krist твърди, че не е изневерявала, шансът е под 25 %. Не знам как реши, че е 100. 75 % от мъжете не са изневерявали в брак.

# 403
  • София
Не ми следя коментарите и го питам. Любопитно ми е каква е нагласата му за семеен живот- да не се чете, като- бракът гарантира липсата на изневяра.
Не съм женен, нямам сериозна връзка в момента, но съм имал 4,5 сериозни връзки по няколко години. Винаги се е случвало да изневеря, не защото само това ми е в главата, а по някаква причина просто се е случвало. На една изневерявах, защото връзката ни се крепеше само на силното и желание да сме заедно и правеше всичко за да се чувствам добре. На друга, защото някак си не ми беше толкова сладък секса с нея, на трета, заради друго. Не изневерявам под път и над път. Просто обичам това удоволствие и понякога ми е малко

# 404
Не считаш ли, че има човек, на който ще държиш достатъчно, че да рискуваш загубата му, заради изневяра?

Общи условия

Активация на акаунт