ВИНА - тема 3

• 51 399
  • 791
  •   1
Отговори
# 645
  • Галифрей
Не знам. Според мен сезон 2 ще бъде хубав и силен. ❤❤

# 646
Току що изгледах трейлъра на втори сезон. Звучи обещаващо. Нямам търпение вече.

# 647
Доста интригуващо изглежда и според мен. Ето го тук: https://fb.watch/oWo8UTYriL/

# 648
Еха, страхотен трейлър! Качествената работа си личи и в тези няколко минутки. И аз няма търпение.

# 649
Направо настръхнах като гледах трейлъра... Много силна заявка дава сезон 2.

# 650
Трейлъра наистина ми хареса, чакам с нетърпение.
Без съмнение Елена Телбис е невероятното откритие (за мен) в каста.
Така като гледам в сезон 2 ще очаквам повече екшън.

# 651
  • Варна
Еха, тоя трейлър е по-хубав и от на американски сериал. Дано и останалата част да е толкова добра.

# 652
  • Галифрей
Ааа страхотен, кадрите и музиката епик. Ще има повече екшън и нови злодей ❤ Определено ще е интерестно. Много е красиво. Нямам търпение. В единия кадър Филип целува Марта в другия носи Елина през полето, нещо и се случило.
Лилия Маравиля много й отива да играе злодей. Много я харесвам,красива жена и страхотна  актриса. 😘

# 653
На финала на първи сезон не ми хареса, че оставиха отворен и обявиха втори, очаквах да се разводни, но заявката, която дава трейлъра за новия сезон е повече от силна. Нямам търпение да започва.

# 654
Кристина Верославова приключи по-бързо снимките, мисля че ще се върне в Щатите

# 655
Лелеее, добре ни нахъсват Simple Smile Искрено се надявам да продължат в същия дух на първия сезон и да не се вживеят да го правят екшън на екшъните.

# 656
  • Галифрей
Кристина Верославова приключи по-бързо снимките, мисля че ще се върне в Щатите
А дано,като гледам Марта ще драматизира. 🙄 Няма да я търпя 12 епизода, дано я разкарат в началото. Майката  на Филип пак ще съска.

# 657
Как се скрива текст 😅 имам някой предположения за развитието на нещата, но да не 'спойлвам' на тези които не искат да знаят

# 658
  • Галифрей
Как се скрива текст 😅 имам някой предположения за развитието на нещата, но да не 'спойлвам' на тези които не искат да знаят.
Цитат

Има бутон скрит текст ако не можеш да го намериш пиши това  

[ spoiler ]. [ / spoiler].

# 659
Ехаа, трейлърът е жесток! Heart Eyes Нямам търпение вече!

Общи условия

Активация на акаунт