От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 86 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Наистина с лежане става при матраците.
Предишният ни матрак, Екон Комбо, ми идваше мек и потъвах, а го даваха среднотвърд.
Настоящият, Магнифлекс Виво, върху който съм сложила десетина см латекс, ми е супер удобен.

# 526
  • София
Магнифлекс, като аз предпочитам мин среден към твърд, но може и твърд. Отиваш и пробваш.

# 527
Купихме си на Магнифелкс доста скъп матрак. Не спира на мирише вече една седмица, явно от мемори пяната. Мисля да си върна стария Нани, който никога не е имал каквато и да е миризма. Абсурдно е новия матрак да мирише така. Много съм разочарована.
Продължаваше да мирише и го махнах. Никой ли не е имал този проблем ?

# 528
  • София
Ми не... Ние сме имали 3,миришат ден два след изваждане от найлона и толкова. Така или иначе за това време се и раздуват и не спим на тях.

# 529
  • Пловдив
Харесала съм

https://matracinani.bg/double-faces/king-line

И този

https://m.sleephouse.bg/%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%A0%D0%90%D0%A6%D0% … D1%81%D0%BC/p3684

Дано вече мирясам, който и от двата да купя. Съвети приемам всякакви 🤔

# 530
  • София
Точно този магни си взехме по Коледа, доволни сме.

# 531
На мен матраци не са ми мирисали, а съм със силно чувствителен нос.
Купували сме два латексови на Екон и един Магнифлекс.

# 532
Dizel, зет ми е така с алергия към прах и стари къщи. За да си сигурна, че не развъждаш акари, сменяй възглавницата често. Аз пръскам натурално масло, от портокал, грейпфрут, лимон и има ефект. По края на матрака под и над калъфа с малък тампон за грим от жената слагам 5 капки и акарите бягат. Само да може да изтърпиш миризмите които съм описал.

Имал съм познати които не сменят всяка седмица чаршафи, камо ли да перат протектори. Опитвал съм се да им обясня за година тялото ни произвежда около 1 кг мъртви клетки, стара кожа която се наслоява.

Ако искаш да нямаш проблеми сменяй или пери на висока температура пълнежите на калъфките. И това е.

Относно Пиер Карден мисля че е ДОСТА надута цената заради марката.
Това от мен. Децата дойдоха. Бебка също спи на Пиер Карден, но не по мои препоръки.
Да ви похваля и възглавниците на три нива от Sleepy, купени през Матраци.бг. От 24 лв ми ги намалиха на 15 всяка. Разделят се на едно голямо секторче и две малки. Сега понеже може някой да каже, че им запарва, съм дал на жената да ушие калъфи от ранфорс за всеки слой.
С трите е доста голяма възглавницата. Харесват ни, че са с капитонирани калъф с цип. Слагам отгоре от фирма Белотекс едни хавлиени протектори за възглавници, които спират изпотяването и после в повечето случаи за гости перем само калъфката и възглавницата. Тук са 6-7 лв. А по магазините стигат до 27 лв маркови, което е излишно за мен. Ако искате ще ви дам снимка. Не запарват. За жени които мразят възглавницата да им мирише на мъж.Joy
Дано не съм се повторил.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 17:13 от pisnami42

# 533
  • София
Това са им цените на магнифлекс, този е от евтините, пиер карден да кажем е калъфа/текстила и толкоз. Така или иначе за мен  матраците са мн мн хубави, ако имахме към момента по-голям бюджет с радост щях да си взема от скъпите им модели, имаше един в магазина.... Не исках да стана от него... 😁😁😁 Разкош...

# 534
Здравейте отново, наскоро попитах тук за отзиви за матраци. Вчера в магазин, в който нямаше особено голям избор, пробвах двулицев матрак Ted Aloe Spring, 20 см, с покет пружини, слой мемори и т.н. Много ми хареса, лежах няколко пъти, ставах, лягах, въртях се, за толкова кратко време не намерих кусури. Пробвах бюджетен вариант на Магнифлекс само с пяна - изобщо не ми хареса.
Трябва да купя 2 матрака 90/200 за легла за подрастващи и не мога да хвърля една торба с пари, предвид, че сме 5-членно семейство, т.е. търся сравнително бюджетен вариант, но все пак да не се скапят за 3-4 години.
Питането ми е, дали някой ползва или е ползвал по-дълго време Ted Aloe Spring, за да даде отзиви. Този модел на Тед е с 8 години гаранция.
Ако някой може да препоръча Нани със сходна твърдост, т.е. средно ниво, ще съм благодарна. Четох добри отзиви за Нани Сирена. Ние имаме на голямо легло Нани Аруба с покет пружини и сме много доволни. Като го сравнявам с Ted Aloe Spring, вторият ми допада една идея малко повече. Благодаря!

# 535
  • Велико Търново
Ние старите ъглови легла на село ги и заведохме с Нани - Каспия мемори покет. От време на време пускат отстъпки на различните модели в магазините за матраци и на нас ни излязоха за размер 82/190 - по 408 лв. единия.
https://matracinani.bg/single-faced/kaspia-memory-pocket

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 14:14 от dannyny

# 536
Я си редактирай поста, че нищо не се разбира. Явно редакторът се е намесил..не знам. Каспия да не e, че касов модел не знам Simple Smile

Ние старите ъглови легла на село ги и заведохме с Нани - Касовия мемори покет. От време на време пускат отстъпки на различните модели в магазините за матраци и на нас ни излязоха за размер 82/190 - по 408 лв. единия.
https://matracinani.bg/single-faced/kaspia-memory-pocket

# 537
  • Велико Търново
Да, Каспия е. Каспия мемори покет. Гугъл редактора се е намесил. Редактирах се. Благодаря!

# 538
Трябва да купя матрак за приста 120/190 за дете. Ходих, гледах, лягах, ставах, спрях се на Нани каспия покет и Тед Фаворит Нова. Лошото е, че ги гледах в два различни магазина, в различни дни и не мога да ги съпоставя много. Сигурно ще отида още веднъж, дано в Матро в Пловдив ги има и двата. Иначе кой от двата би следвало да е по-добър и качествен?  А Тед е с около 150 лв по-скъп, а съм останала с впечатлението, че Нани са по-добри. Нашият в спалнята е Нани, но не помня кой модел, ще търся документите. Доволна съм, на 7 години е вече.

# 539
На мен матраци не са ми мирисали, а съм със силно чувствителен нос.
Купували сме два латексови на Екон и един Магнифлекс.
Не знам как е възможно такъв да ми се падне. Ясно е, че е от мори пяната, но очаквах, че като е Магнифлекс няма да има подобен проблем. Сегашния ми Нани няма мемори пяна и съм доволна от него.

Общи условия

Активация на акаунт