От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 78 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, да попитам мнение за матраци Paradise? Харесахме си модел Majesty, с мемори гел. Благодаря предварително ☺

# 661
Някой ползвал ли е Magniflex silvercare , не можах да намеря къде да го пробвам .

# 662
Здравейте! Моля ви за препоръки за матрак. Вчера върнах доста висок клас матрак BELLEVUE на Paradise. Имам нужда от ортопедичен със средна твърдост матрак, мемори пяна. Макс височина 22 см. Моля споделяте, че съм в приключения вече с избора на матрак.
Здравейте, колко време го ползвахте преди връщане?
Как протече целия процес, че съм в същото положение със същия матрак, благодаря!

# 663
Днес ми доставиха Magniflex silvercare изглежда добре но ми направи впечатление че е правен в Италия но за България и Румъния.Намерих го с 20% намаление  но ми се вижда  доста твърд , дано да свикна с него.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:01 от ste1

# 664
Трябва ми съвет. От седмица сме с Фаворит Нова на Тед с покет пружини. В магазина пробвахме няколко преди да го купим, видя ни се удобен, аз не исках да е много твърд, този е по-скоро среден към мек.

До момента - над 10 години, поради малък апартамент, спяхме на разтегателен диван. Мъжът ми години наред го мъчеше твърдия и неудобен диван, аз нямах никакви проблеми. Както и да е - вече сме със спалня и матрак, той е много доволен, казва, че се е родил едва ли не, намаля му и хъркането, става отпочинал. Обаче аз се събуждам със зверски болки в гърба, боли ме и вратът, никога не ми се е случвало досега на дивана.

Не намирам друго обяснение освен матрака. Проблемът е, че явно коренно се разминаваме с мъжа ми и сега не знам какво да правя. Дали има възможност при мен да е временен процес, докато тялото ми се настрои към промяната след 10-12 години спане на твърд диван?

# 665
Може и никога да не свикнете на по-меката повърхност.
Аз от средномек матрак също се събуждах с болки в кръста. Смених го.

Потърсете дали има някакъв вариант за топ матрак с по-голяма твърдост.

# 666
Има двойни матраци - голям матрак, но с две ядра, всяко от които от едната страна е по-меко, а от другата по-твърдо. И така можете да си ги завъртите удобно и за двамата. Два отделни не е удобно с дупката по средата, но и то е вариант.

# 667
  • София
Мда, явно сте за две ядра, щом толкова лошо се чувстваш, надали ще стане чудо и да ти стане супер удобен този.

# 668
Матраците на Тед са голяма прецакня. Този, който ми дадоха като компенсация (за да замени друг, който бях поръчала от тях и който е дори двойно по-скъп и дори най-скъпият в сегмената) след месец и половина го разкарах. Исках буквално да го изхвърля, но майка ми (за която го купих) все пак искаше да го предложи на близки и го подарихме.

# 669
Здравейте,мисля да си сменям матрака,че вече е на 17  години и се насочих пак към Нани.Колебая се м-у 2 модела -Серена дуо флекс /но ми е малко по-твърд/ И Модена.Модената ми е хубаво мек,но е без мемори и калъфа му е от Кашмир.На него ме притеснява да не запарва и изпотява.Ако някой ги е ползвал може ли да препоръча

# 670
  • София
Аз преди време си купих Сирена ултрафлекс,но го усещах една идея по-твърд от желаното и срещу доплащане го замених за Сирена Дуо флекс.
Дуо флекса пък ми се стори прекалено мек от зимната страна в която има мемори.Сега спя само на лятната му страна,която усещам малко по-твърда и ми е добре.Чесно казано ,обаче не съм сигурна дали си заслужава високата цена.
Модена пробвах в магазин и ми се стори доста мек(за мен)
Истината е че само от проба в магазини няма как човек да прецени дали ще му е удобен един матрак.Това става ядно след поне 1 месец спане на матрака.
Успех с избора!

# 671
Аз от Модена съм много доволна. Имам болки в гърба и този матрак ми е ок. Да, мек е, но някакси ми е много удобен.

# 672
А запарва ли кашмира ? Мен това ме притеснява

# 673
Здравейте,мисля да си сменям матрака,че вече е на 17  години и се насочих пак към Нани.Колебая се м-у 2 модела -Серена дуо флекс /но ми е малко по-твърд/ И Модена.Модената ми е хубаво мек,но е без мемори и калъфа му е от Кашмир.На него ме притеснява да не запарва и изпотява.Ако някой ги е ползвал може ли да препоръча

Ние сме със Серената и имаме още 3 от Нани от 2009-10 насам, много сме доволни...Друго не мога да кажа, проблеми 0-

# 674
И аз съм с 3 Серени от 2007 и 2008 ,но вече е ред за смяна.Новите Серени обаче са малко по-твърди и вече с различна сруктура и пластове.Не са като тогавашните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт