🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 332
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мисля си,че имахме прекалено големи очаквания към Ели.Тъжно ми стана и на мен,но след изписването на ТатИяна,рязко се разграничих от нея.
Станилия също влезна с рогите -твърде самоубийствен ход.Единствен Тино ги усеща нещата,впечатлена съм.
Танчето,милата -тя си мисли ,че е в ББ,категорично.След като обоснова вота си,че с Тино най-малко си говорили Simple Smile
Добре вкараха идоли,но не вярвам да са осъзнали какво могат да правят с тях,за делби на гласове-абсурд.

Моля,върнете стария режим на излъчване с 3 пъти седмично!

# 511
Само чинели липсват 🙉

# 512
  • софия
Само чинели липсват 🙉

Как изцвилих в метрото, хахах. Рязко приковах погледите на половината пасажери, а другата бавно и внимателно се отдръпна от моя милост.🤣

# 513
Ееее .. много ги подценявате чалгарите според мен. Една от най-големите грешки в Сървайвър е да подцениш някого. Поне един според мен ще се сети за разделяне на гласовете, и това няма да е перачката Simple Smile

На мен друго ми е любопитно в момента.
Кой друг освен Едис би откраднал намерен идол от съплеменник според вас ?

# 514
  • София
От вярващите никой-"не кради!"
От останалите -всички,без Геви-тя е много жалостива.

# 515
От вярващите никой-"не кради!"
От останалите -всички,без Геви-тя е много жалостива.
Ето моето моментно мнение по въпроса.
За Благо, Георги и Геви и аз мисля, че не биха го направили.
Сигурен съм, че Ермина, Едис, Мария, Божана и Снежана не биха се поколебали, ако имат възможност. И ако идола е в техен "противник" по алианс.

Останалите са ми с въпросителни, къде по-големи, къде по-малки.

# 516
  • София
След седмица 5

+
Станилия и Иван / Геновева

= / +
Тино / Дани и Ермина

=
Благо / Чефо

= / -
Светльо / Божана и Павел

-
Мария и Георги / Снежана, Цецо и Едис

--
Татяна

Сериозни размествания при мен.

Благо само преди 2 седмици бе на двата плюса, а вече е на водоравното... Това по принцип се случва много рядко...
И за втора поредна седмица нямам два плюса!

Другото по-различно нещо е, че исках временно да разгранича леко първите две тройки, защото не мога всички да ги сложа на плюса. В смисъл, членовете на първата тройка са ми една идея по на сърцето, към момента разбира се.
Булкин е единствения играч от 'Чалга коалицията' който ми е на плюс. А защо? Ами защото е най-добрия в игрите и чисто социално играе много добре според мен. Малко говори, но когато го прави е точен и обран и си казва директно нещата.

На дъното също имаме обрат. Смених един минус за Мария/Таня. Просто ги трампих.
Мисля, че е логично след всичко видяно през последната 1 седмица.

# 517
  • in Wonderland
Добре, стана интересен и този Сървайвър.
Струва ми се, че Божана и Снежана леко подценяват новите си съотборници. Сега са се фокусирали да натрият носа на чалга коалицията и това ще им изиграе лоша шега. Стигне ли се до съвет са първи на пангара и тогава ще им свърши идилията в племето.
До преди Сървайвър Тино ми беше познат само по име и че някога е участвал в ГБ, което не следя особено, но сега мога да кажа, че много ми харесва, страхотен млад мъж, а като заговори, се разтапям... Страшен глас ( преди няколко дни се завъртя нова песен с него и Дара Екимова, която не е никак лоша). Дано съумее да се запази по- дълго в играта и стигне ли до финал, ще спечели- не зависимо дали ще е с вот от отпадналите участници или със смс-и от зрителите.

Някой знае ли какви са личните драми на Елина, за които няколко пъти спомена?

# 518
Джизъса трябваше да изпрати само Божана в другото племе. Сега двете със Снежана станаха прекалено кресливи и ще дадат гласност на много ситуации и игрички, които се случват при бившите известни.
Допълвам се, че чак сега гледам снощния епизод - Тино ми е фаворит! Очарована съм от интелекта и спокойствието на това разкошно момче.

# 519
Хайде и аз да мина на плюсове и минуси през този сезон, време е Simple Smile

След седмица пета:
Син цвят - персонални симпатии. Червен цвят - персонални антипатии.

S Tier
няма играчи

A1 Tier
Станилия, Павел, Иван

A2 Tier
Божана, Геновева

B Tier
Едис, Снежана, Тино, Даниел, Благо и Чефо

C Tier
Мария, Георги, Цветелин, Ермина и Светослав

D Tier
Татяна

Ермина е в минусите поради външни фактори, нямащи нищо общо с представянето и в Сървайвър.

# 520
  • София
На въпроса, кой би откраднал идол:
При червените: Татяна, Мария, Светльо и Иван
При сините: Едис, Дани, Божана, Снежана и Ермина

От всички, Едис ми излиза на преден план заради ролята в която сам се вкара. Според мен Едис играе и с/за продукцията, като нарочно подчертава някои свои черти в характера, за да си осигури по някакъв начин и протекцията на продуцентите, които евентуално биха го задържали за по-дълго време удряйки му едно рамо в някой важен момент... Засега наистина е само на приказки, но очаквам от него някакъв ход. Нещо. Или ще си замине безславно като Жоро от миналия сезон, таман си нареди схемата и го изгониха... Хаха.

# 521
Два дена - 30 страници. Ццццц, браво, бе!

Силно се съмнявам, че някой ще направи опит да открадне идола.

# 522
Два дена - 30 страници. Ццццц, браво, бе!

Силно се съмнявам, че някой ще направи опит да открадне идола.
Божана и Снежана със сигурност не биха се поколебали да го откраднат, както и Едис.

# 523
БПЦ да си събере мисионерите от Доминикана, че ще 🤢 вече. Гошо се кръсти на три крилца и разказва притчи за Юда, докато до него седи Пилат Понтийски, който току-що е отлъчил тамън 4 човека. Белият зъб щял да подава другата буза, въпреки че никой не го е плеснал. Татяна - и тя да не остане по-назад - споменава Библията, докато прилича на Гринч, който е откраднал Коледа. О, свещена простота!
С глас се смях! Толкова правилно описание, браво!
Много ми хареса снощния епизод, ама МНО-ГО! Станилия хубаво ги нареди, ама няма кой да я разбере там в това тъпоглаво племе, начело с Благо Господов и Господин Картоф. Жалко и за нея, и за Тино, нямат шанс срещу вдлъбнатите. От самото начало бях за сините, не мога да повярвам, че сега изцяло симпатизирам на Божана и Снежана, а допреди две седмици Божана не можех да я дишам... Със скрития идол вдигнаха нивото, сега ще е наистина интересно Simple Smile

# 524
Според мен всички биха откраднали идола, ако имат възможност. Едва ли някой се чувства чак толкова сигурен, че да се направи на прекалено принципен - видя се на игрите за личен имунитет, че винаги може да има изненади.

Общи условия

Активация на акаунт