Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 851
  • 2 222
  •   2
Отговори
# 1 275
  • София
Крииинджжжжжжжжж Grinning
Генчо, Генчо...

# 1 276
Продуктовото позициониране кърти Joy

# 1 277
Супер нескопосани реклами, така ли не може някак по-елегантно Rolling Eyes

# 1 278
Валерка си намерила ново хоби - разваляне на срещи Joy

# 1 279
Супер нескопосани реклами, така ли не може някак по-елегантно Rolling Eyes

Все едно са казали на 5-годишни - я направете реклама на това кремче Joy

# 1 280
На този чувствен масаж повече щеше да му върви ямболска гроздова.

# 1 281
  • # супернатурална #
Недоумявам как някои дами тук смятат, че едва ли не само 12 годишните биха видяли проблем в държанието на Евгени?!
Според мен, всяка, която не вижда проблем с това не мъжко държание, има проблем. Ако искате ме навикайте, докладвайте или каквото щете правете, но да одобрявяш такова поведение си е липса на себеуважение според мен.
Единствения вариант да оправдая това поведение е сценарии.
Да не говорим, че самия Евгени каза, че има търсене, не е направил избор, няма да го направи днес, нито утре. Така че за каква любов - просена и давана става въпрос изобщо.
Друго няма да коментирам, изписали сте всичко. Някой беше казал - Елена загуби битката, но не и войната. Това е и моето мнение.

Започна се с обобщенията. Точно защото не ми липсва себеуважение, не виждам проблем в държанието на Ергени. Никой не може да те унизи, ако сама не го позволиш. Не мисля, че е имал за цел да го прави, а ако те са се почувствали унизени сега е моментът да се дръпнат от него или поне  да спрат да му се натискат. Нищо такова не видях от главните героини. Една си загуби моралния компас, друга вкара тежката артилерия на съблазън и кокетство, трета се предложи за таен агент...Не ги упреквам, там са за да играят играта и го правят всяка според потенциала си. Тези от вас,  които се чувстват толкова обидени от поведението му, как бихте постъпили на тяхно място? Ще продължите ли да драпате за този ергенен с толкова "немъжко" според вас поведение?

# 1 282
,, Победителката получава първа лична аудиенция с Евгени”- само Меган се радва. 😁😁😁😁

# 1 283
  • София
Нелепо начало, с това "продуктово позициониране".
Валерката как пък не ѝ беше неудобно да каже да отидат да им развалят срещата!! Confounded

# 1 284
Габи: "Вдигай краката и се предавай!" Сигурно говори от опит. 😁

# 1 285
Нелепо начало, с това "продуктово позициониране".
Валерката как пък не ѝ беше неудобно да каже да отидат да им развалят срещата!! Confounded

Е как да и е неудобно, тя даже сериозно помисли, че целта на играта е да им развалят срещата. Пък и това явно и доставя удоволствие.

# 1 286
Пам срещу Рая. Да видим колко е дебела Пам на фона на дребната Рая. Много са долни от продукцията, прекаляват. Цял епизод явно ще се гаврят с Пам.

# 1 287
Не разбирам що за малоумно "състезание" са им измислили в тоя надуваем гьол?? Чорапите ли трябва да си събуват една на друга?? Изпуснах встъпителната реч на Наум

# 1 288
То и игрите им едни "интересни"... като цялото предаване.

# 1 289
  • София
Като гледам и слушам някои от "дамите" в ума ми непрекъснато изниква един скеч от Комиците преди години, в който Мъйнов, Гърбов и Лафазанов бяха някакви принцеси и всеки разговор започваше с "Добичета,..... аааааа, момичета".

Общи условия

Активация на акаунт