Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 962
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 110
Според мен не може да защитаваш човек като Габи, защото Габи използва прекалено груби изрази и си е чиста проба насилник. Доставя и удоволствие да унижава по-слабите и тези, които имат някакви комплекси. Ако нямаше камери, а тя имаше реална власт щеше да е брутално! Познавам такива хора. Лоши са. Толкоз. Простичко е.
И от там, за мен щом си до такъв човек и му се хилиш на простотиите значи и ти си такъв.
Също така да отбележа, че Валерия се кискаше от задоволство много пъти, когато триото булита (Габи, Елисавет и Теодор) се гавреха с Пам и Мони още в началото на сезона. Всичко е документирано и го има на видео в епизодите.
И от там и моето генерално мнение за Валерия и такива като нея. А иначе да се взимат с Евгени, лошо няма и да се обичат лошо няма. 🙂
Не съм съгласна , трио  Елена Мони и Пам започнаха обстрелването на Влерия първи , изкарвайки я едвали не изрод , без причина , как мрази хора за сметка на кучетата и внушиха на доста народ неща, които аз гледайки не видях .Но се подеха и от публиката.За това според мен са още по- подли и коварни. Да наречеш жена в публичното пространство неподдържана (един вид мърла) си е доста тежка обида , . Да усмихва се хлапашки Валерия дори когато защитничките и прекаляват, което е незряло и глупаво според мен, но поведението и е доста по добронамерено и културно от , злословещите Елени, Елисавети Габита Памки и Монки
На всички ни е ясно, че Пам е вътре от политкоректни съображения. Не е дошла да се бори за ергени и любов.Това дразнеше Габа.Тя трябваше да осмива глупостта на красавиците вътре, и щеше да спечели масова симпатия , но е твърде комплексирана и груба и започна да злослови твърде явно и арогантно , за това и я свиха в ъгъла  и подвиха перките.
На мен до тук ми харесват отношенията между Валерия , Айлин и Джия- които са главни претендентки . Не вярвам да са приятелски искрено, но се конкурират достойно , за разлика от Елена , която сипе жупел и подлива вода. Много неща и харесвам и на нея , но бори се със своите качества, имаш ги, не подливай вода на конкуренцията

# 1 111

Подходящи са му Джия, Ирина, жени с подобно "водно" общуване.  Дори Айлин не мисля, че е на сто про подходяща, въпреки, че му е драго как го работи, защото е много ярка и тя не е съвсем подходяща за съпровождаща, да не казвам "втора цигулка".  

Споделям на 100% мнението! Въпреки че Елена ми е любимка, няма как да не призная, че по характер му пасват само Джия и Ирина. За мен Джия има предимство, защото е по-слабохарактерна и се нагажда като слънчоглед към настроенията на ергеня-слънце. И все пак, много искам Елена да спечели и да заформят сериозна връзка, за да обуздае малко нарцистичния нрав на виртуоза.

Есе в елементи на разсъждения:sweat_smile:
След като изчетох тези 2 коментара, които ми пасват на мисленето на 100 % се замислих дали наш Ергени, не се е взел малко за Крисчън ( 50 нюанса...) без милионите търсейки си тип Ана ? Тоест манипулативен, нарцистичен, който в личния живот може и да се окаже и садистичен ? Догатки....Който си търси, такава, която да му се възхищава и да го издига в култ ?Sweat Smile

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 19:40 от BlackCat12

# 1 112

fragmeant_
Според мен игра на думи между фрагмент и гаден, злобен (mean). Пък има и EA (буквите на първото ѝ име), добре го е измислила. И блогът ѝ така се зове.

Според мен, пък е от глаголът mean - знача нещо/ имам предвид.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 19:44 от bee_bop

# 1 113
Мисля, че идеята е да е от meant - като "орисан да бъде". Meant to be. Едва ли го е избрала да е от злобен

Скрит текст:

fragmeant_
Според мен игра на думи между фрагмент и гаден, злобен (mean). Пък има и EA (буквите на първото ѝ име), добре го е измислила. И блогът ѝ така се зове.
Според мен, пък е от глаголът mean - знача нещо.

# 1 114
Първият вариант повече ѝ отива. 😉

# 1 115
fragmeant_
Според мен, пък е от глаголът mean - знача нещо.
Абсолютно имаш право, въобще не се сетих LaughingLaughingLaughingLaughing И meant както казаха по-горе, със сигурност не е моя вариант, освен ако не е заклета фенка на Mean girls.
За да не е спам пуснах подкаста на Дениз и не ѝ се получава. Събеседниците ѝ са приятелки и само се хилят, звукът е слаб и нечист, малко е като тв предаване по кабеларка. Гледам, че не го прави сама, трябва да си позатегне екипа. Пуснах сега епизода с Благовеста, но не знам дали ще чуя нещо интересно.

# 1 116
И аз се пробвах с подкаста на Дениз,ама освен лигав смях на всеки 20 секунди друго не видях. Прехвърлих 20-30 минути и определено не е моето ,в нейният сезон не ме дразнеше ,но тук не й се получава

# 1 117
Мисля, че трябва да имаме предвид, че мненията на момичетата една за друга се базират на ежедневното им общуване една с друга, което няма как да видим. Виждаме миниатюрни отрязъци.
Когато се скараха с Крисия стана ясно, че досажда на всички, но нямаше как да ни покажат за какво става дума. Със сигурност така и с Валерия, а че злобее и не се контролира е видно и от малкото материал, който ни показват. Айлин е къде къде по-сдържана и възпитана, макар да е от същия “отбор”. Най-малкото са я научили, че не е красиво да се държи така.

# 1 118
Защитата от Валерия на Габи беше шумна, но плоска и смешна. Елена можеше много лесно да я затапи, но не се осмели. Всички гледали на Габи като на клоун ! Ами да, Валерия ! Тя Габи се държи като клоун през цялото време и дори й харесва да се прави на клоун, а после другите грешно я приемали...лапешка работа, 3 клас.

Не харесвам неориентирани и замаяни хора като Виктория. Значи имала дебели брони за защита, страх я било да не й рухнат защитите, не била готова да допусне мъж до себе си, ама се навряла в Ергена да я гледа цялото бг. Не мога да разбера тази девойка, а и други като нея, от коя планета са кацнали  сред нас ?! Ако Генчо не я харесваше физически, 100 % щеше да й бие шута след глупостите, които му наговори.

Меган беше приятна, но и при нея ме учуди как така е очаквала бившия й да зареже целия си живот и да дойде в Б-я заради нея и че само тази саможертва щяла да докаже любовта му. По тази логика и тя трябваше да остане в Канада, за да му докаже любовта си. Поне в разбрала, че в крайна сметка не са били един за друг и е продължила напред. Интересно беше, че тя не призна на Евгени, че се е прибрала, за да участва в предаването. Джия разказа тези неща, че Меган си е дошла заради Евгени специално. Дали това е истинското й име или и тя като Пам се е прекръстила ?

Днес бях с един приятел музикант и стана дума за Ергена, та понеже и той като мен познава Джия, но много по - добре от мен и се виждат много по - често, го разпитвах не се ли е изпуснала да разкаже нещо. Била му казала шеговито, че Айлин ще спечели, но той разбрал, че го мята по върбите. Всички само за това я разпитвали и явно това е нейната тактика да бяга от отговор като казва различни имена на нахалстващите. Ама тя си е сладурка Джия и типично за нея мило и сладко го е пратила да пасе трева. Joy

По - интересното беше за Крисия. Разправяше ми, че я познава и нея, работили са заедно, но така да го кажа има отрицателно мнение, не била "на център" и с много хлабави нерви.

P.s. И аз мисля, че Джия най - много му подхожда на Перчем ефенди. Ще го слушка, ще му гали егото, няма да го натоварва с нищо, ще му краси ежедневието, идеални са.

# 1 119
Аз, когато написах, че Елена ни я представят в по-добра светлина, пък Валерия в по-лоша и вероятно има неизлъчвани кадри, в които си личи, че Валерия не е толкова лоша, бях обвинена, че я оправдавам с монтажа. От друга страна, ако трябва да ѝ се търсят още кусури или да се оправдава лошо отношение към нея или Крисия, пак се вади аргумента с монтажа. То угодния няма. Последно с или без довода за монтаж ще дискутираме?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:05 от Alucard

# 1 120
За мен аргументът “не виждам еди кой си нещо лошо да е направил, следователно ни настройват против него”  не е валиден, независимо от това за кого става дума. Изключвам крайно неморални и обществено неприемливи поведения. Просто за мен няма дим без огън и едва ли има умишлено настройване от страна на участничките, най-много те да се настройват помежду си, но някакви поводи имат за това. За Валерия много участнички казаха, че изглеждала бяла и добра, но всъщност не е точно така.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:12 от magi g

# 1 121
  • Луната
Защитата от Валерия на Габи беше шумна, но плоска и смешна. Елена можеше много лесно да я затапи, но не се осмели. Всички гледали на Габи като на клоун ! Ами да, Валерия ! Тя Габи се държи като клоун през цялото време и дори й харесва да се прави на клоун, а после другите грешно я приемали...лапешка работа, 3 клас.

Не харесвам неориентирани и замаяни хора като Виктория. Значи имала дебели брони за защита, страх я било да не й рухнат защитите, не била готова да допусне мъж до себе си, ама се навряла в Ергена да я гледа цялото бг. Не мога да разбера тази девойка, а и други като нея, от коя планета са кацнали  сред нас ?! Ако Генчо не я харесваше физически, 100 % щеше да й бие шута след глупостите, които му наговори.

Меган беше приятна, но и при нея ме учуди как така е очаквала бившия й да зареже целия си живот и да дойде в Б-я заради нея и че само тази саможертва щяла да докаже любовта му. По тази логика и тя трябваше да остане в Канада, за да му докаже любовта си. Поне в разбрала, че в крайна сметка не са били един за друг и е продължила напред. Интересно беше, че тя не призна на Евгени, че се е прибрала, за да участва в предаването. Джия разказа тези неща, че Меган си е дошла заради Евгени специално. Дали това е истинското й име или и тя като Пам се е прекръстила ?

Днес бях с един приятел музикант и стана дума за Ергена, та понеже и той като мен познава Джия, но много по - добре от мен и се виждат много по - често, го разпитвах не се ли е изпуснала да разкаже нещо. Била му казала шеговито, че Айлин ще спечели, но той разбрал, че го мята по върбите. Всички само за това я разпитвали и явно това е нейната тактика да бяга от отговор като казва различни имена на нахалстващите. Ама тя си е сладурка Джия и типично за нея мило и сладко го е пратила да пасе трева. Joy

По - интересното беше за Крисия. Разправяше ми, че я познава и нея, работили са заедно, но така да го кажа има отрицателно мнение, не била "на център" и с много хлабави нерви.

P.s. И аз мисля, че Джия най - много му подхожда на Перчем ефенди. Ще го слушка, ще му гали егото, няма да го натоварва с нищо, ще му краси ежедневието, идеални са.
Меган е истинското й име. Държи на ударението на а-то. С моя първоизточник са състуденти от СУ.

# 1 122
Да живее двуполюсния модел Елена -Валерия.
Да живей!!! Хип-хип- урааааа!

Не мога да ви разбера всичките Валерини симпатизанти какво сте се хванали да плюете една, която няма никакъв шанс с Евгени. Нали той не я харесва. Уточнихме. Wink
Оставете я да си живурка. Защита на страна не се прави само с нападане на врага, който няма шанс нали?!
Защитавайте с изказване на позитиви на Валето.

Негативната кампания вече идва на всички избиратели в повече. Stuck Out Tongue Winking Eye Много избори ни се насъбраха.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:23 от geri1919

# 1 123
Аз когато написах, че Елена ни я представят в по-добра светлина, пък Валерия в по-лоша и вероятно има неизлъчвани кадри, в които си личи, че Валерия не е толкова лоша, бях обвинена, че я оправдавам с монтажа. От друга страна, ако трябва да ѝ се търсят още кусури или да се оправдава лошо отношение към нея или Крисия, пак се вади аргумента с монтажа. То угодния няма. Последно с или без довода за монтаж ще дискутираме?
За Елена сигурно щяхме да се съгласим за монтажа,ако поне няколко момичета от имението бяха настръхнали срещу нея. Видно е ,че само чалга диванчето я хейтят, та коя лоша страна да скрие монтажа на Елена ,ако не ходи да се заяжда и да хейти останалите?

# 1 124
Да живее двуполюсния модел Елена -Валерия.
Да живей!!!

Не мога да ви разбера всичките Валерини симпатизанти какво сте се хванали да плюете една, която няма никакъв шанс с Евгени. Нали той не я харесва. Уточнихме. Wink
Оставете я да си живурка. Защита на страна не се прави само нападане на врага, който няма шанс нали?!
Защитавайте с изказване на позитиви на Валето.

Негативната кампания вече идва на всички избиратели в повече. Stuck Out Tongue Winking Eye Много избори ни се насъбраха.
Аз не харесвам Елена. По принцип не съм голям фен и на Валерия, но тъй като хората, които харесват Елена, имат навика да плюят по Валерия, аз реших да се ориентирам към обратния вариант. Пък и много често намирам нападките към Валерия за неоснователни или доста преувеличени и ръката ме сърби да се включа.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:27 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт