Модни консултации - 72

• 83 433
  • 752
  •   1
Отговори
# 495

Освен това съм хвърлила око и на тези:

Оо тези копита на Margiela пак ли са тренд? Имам едни от преди 7-8 години, юе взема да ги изровя.

Не знам дали са тренд, но ми харесват. Имам афенитет към странни, грозни обувки 😁.

# 496
Младите хора носят вече маратонки навсякъде. Моите практикантки постоянно са с маратонки - в шикозен офис на пъпа на столицата. Шефът, 60 г. имаше голям проблем с това, но в крайна сметка млъкна, даже видях вчера, че и той си е купил нещо подобно на маратонка за дъждовни дни, за да не му се развалят кожените Church.

Аз няма как да хвърля всичко и започна по новата мода, гардеробът ми е растял години наред по определен начин, това е положението. Но не ми пречат спортните обувки на другите хора, разчупиха се стандартите последните години.

Ето, тези копита са по-грозни и от най-грозните маратонки Smile

# 497
А една неподходяща обувка как само може да развали аутфит. Какво ли остава, ако е и грозна. 🙈

# 498
С удоволствие чета мненията на Агент.
Благодаря за включването за кецовете - ще заложа на бордото.

По темата за модата, летищата и спортните обувки:
Като често пътуваща в чужбина от години, познавам, че някоя е българка като видя, че е облечена с балната рокля и токове на летището 🙈 Шегувам се. Т.нар. анцузи отдавна се носят от всички и определено не може да се поставят етикети кой от къде е по този признак. Още повече предвид колко смесен и шарен стана светът навсякъде.
През годините забелязвам как модата се адаптира към съвременния начин на живот, който изисква удобство, устойчивост и лесна поддръжка. Съгласна съм, че кецовете и спортните обувки не са за всеки тоалет. Но предпочитам когато събуя обувките, краката ми да не са деформирани. Кел файда от красивите токове в ежедневието, като това, което е вътре в тях, е мазало. За повод - официално събитие, празненство, коктейл или излизане, разбира се, нося токове. За ежедневието има достатъчно красиви и удобни обувки, с които да не причинявам стрес на тялото си.
Не считам за редно да прилагам правила за облекло, които са били създадени за коренно различен начин на живот от този сега.

# 499
  • София
То дори времето навън е различно вече. Едно време - май месец - рокли, ризи, сака...
Сега, в тоя дъжд и студ... и хоум офис...и пак съм със спортен "костюм" из квартала.

# 500
Това ми напомня 2001 год, когато взех самолет за Брюксел. Нагласих се кат' за сватба Joy Пола, гладена блуза, токове ...
После научих урока. Ветреещ се панталон, дънки, тишърт, якенце, мокасини, ниски сандали...

# 501
  • София
Този тънък пуловер е супер, мерси, обичам такива с прихлупване и ще потърся в кремав цвят.

Стъпалата се деформират и от прекалено равни обувки, впрочем. Не е само от токове.

# 502
С удоволствие чета мненията на Агент.
Благодаря! Ще си призная, че ги пиша с удоволствие и с винаги намирам нещо ново за себе си докато ровя за да събера илюстративен материал та да подкрепя мнението си Simple Smile

Това ми напомня 2001 год, когато взех самолет за Брюксел. Нагласих се кат' за сватба Joy Пола, гладена блуза, токове ... После научих урока!
Смея се с глас, защото се сетих как взех самолет за Бостън 2003 облечена в дълго палто от визон и италиански боти с тънки, високи, метални, гравирани токове. Не повторих! Wink

PS ... с анцуг още не съм пътувала. За сметка на това съм пътувала с 2 бр маунтин байкове трансатлантическата.
Но пък обичам да казвам "никога не казвам никога" Wink

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 15:47 от Agent Provocateur

# 503
Здравейте!
В началото на август съм на сватба и съм в чуденка какво ще обличам.Нямям подходяща рокля за случая,отдавна не съм ходила на сватба🙂
Роклята не трябва да е по тялото и дължината да е до коляното.
На близо няма МОЛ,а  и не мисля че ще намеря точната рокля.
Бихте ли помогнали с онлайн магазин,но и с идеи каква точно да е роклята.

# 504
Наина, дай ни още "жокери":  възраст, телосложение, дрескод, любими цветове...

# 505
Удобни ли са подобни чехли? Не съм имала, но ги харесах. Вдъхновена от hairgoddessnyc в youtube реших да си взема такива, тя носи подобни с по-дълги рокли и ми хареса.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 10:10 от Ammellie

# 506
  • София
На мен чехли на ток не са ми удобни. Предпочитам сандали или обувки.

# 507
Наина, дай ни още "жокери":  възраст, телосложение, дрескод, любими цветове...

Години -46
Телосложение -60 кг ,много малка талия и широк ханш🙂
Цвят-зелено,кафяво , бежово.
Нещо подобно като модел

Дрескод- няма.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 12:55 от Наина

# 508
Наина, отваряш Ремикс, Мания, Контур и си избираш рокля. Пълно е с нови рокли с етикети и можеш да върнеш в 14дневен срок ако не ти хареса.

# 509
Пастелно лилава рокля с какво сако и обувки бихте съчетали? Имам бяло сако и обувки, но също имам сако в цвят неоново жълто с бежови обувки например. Чудя се кое ще седи по-добре.
Цветът на роклята е като този костюм:

Сакото е това:

Общи условия

Активация на акаунт