Нашите second hand находки - тема 47

• 87 936
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз за първи път поръчах от Ремикс, някой в предишната тема беше споделил код за отстъпка и се разрових, защото си търсех кожено яке. Поръчах едно и днес го чакам.

Допълвам - много съм доволна, якето е страхотно. За 33 лв Pepe jeans естествена кожа. Беше описано, че има наранявания по кожата, но всъщност е само намачкано тук-там. Като ново е, моделът актуален.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 09:24 от Maidenly

# 16
Аз за първи път поръчах от Ремикс, някой в предишната тема беше споделил код за отстъпка и се разрових, защото си търсех кожено яке. Поръчах едно и днес го чакам.

Допълвам - много съм доволна, якето е страхотно. За 33 лв Pepe jeans естествена кожа. Беше описано, че има наранявания по кожата, но всъщност е само намачкано тук-там. Като ново е, моделът актуален.

Супер

# 17
  • София

Едно попадение от мен на страхотен потник и дънки/много готин цвят и модел/. Направо са си като нови за около 10лв от Mania. Цветът и моделът на дънките ме привлече.
И един оригинален клин Adidas /предпочитам Nike и всичко спортно ми е на тази марка, но за вкъщи става готина материя е и стои добри/ за около 5-6лв го взех от Четири сезона
Вие от къде си намирате най-големите находки във физическите магазини second hand?

# 18
  • Ямбол
Ауу, много ми допадат дънките на Weekday Simple Smile, имам 2 чифта техни, любими са ми почти колкото Cheap Monday-ките. Аз имам находки от всякакви магазини. От Мания и Хумана са ми повечето. Обикалям и няколко не толкова “фенси” магазинчета втора употреба, и там съм си намирала неща. В Ямбол с това разполагаме 😉. В Ремикс търся по-често обувки, понякога имам попадения и там.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:46 от Майола Бени

# 19
Утре каква цена е мания Димитър Петков?

# 20
Моите най-добри находки от физически магазини са от Мания и Зиг заг, най-често тях посещавам. Рядко ходя в Хумана и Пимпо, но и оттам имам добри находки. Напоследък и от онлайн магазина на Мания нацелвам интересни неща.

# 21
Моите най-добри находки от физически магазини също са от Мания.

# 22
Утре каква цена е мания Димитър Петков?
По мои сметки трябва да им е последен ден преди зареждане - 6 лв Simple Smile

# 23
  • София
С карта или приложение е с -50%

# 24
С карта или приложение е с -50%

Кое?

# 25
# 26
Мале, рязко се зарибих по дрехи с цветя и сега ако намеря нещо мой размер - риза или блуза с цветя и купувам Wink
Трябва да наснимам моята цветна градина от миналата седмица.

# 27
  • Mostly in my mind
Аз също много харесвам десени с цветя. Обаче рядко купувам, понеже изкуствените материи вече не са ми по вкуса, а масово повечето са такива.

# 28
Така е. Много запарват. Напоследък взех да правя разлика. Като ме облеят вълните Wink

# 29
  • Mostly in my mind
Полепват и гадно по тялото.

Общи условия

Активация на акаунт