Нашите second hand находки - тема 47

• 87 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Севлиево
От Хумана са ми най-хубавите находки от физически магазини,иначе от няколко дами от ФБ си купувам от години.

# 31
  • Пловдив
От днес в Хумана тази флорална красота на Marie Philippe, чисто нова Smiley

# 32
От Ремикс избарах 2 якета едно на Khujo, другото на River Island

С код двете за 66 лв. Нови.

# 33
И аз си поръчах едно хубаво яке от там ама се изсилих с номера и отделно ципът не помръдва. Ни нагоре, ни надолу. Ще им го връщам. Ама тая доставка 5 лв за връщане ме дразни много. Имам 2 пратки за връщане. Първо ме бърка доставката, второ - мързи ме да ида до Спиди ама трябва

# 34
И аз си поръчах едно хубаво яке от там ама се изсилих с номера и отделно ципът не помръдва. Ни нагоре, ни надолу. Ще им го връщам. Ама тая доставка 5 лв за връщане ме дразни много. Имам 2 пратки за връщане. Първо ме бърка доставката, второ - мързи ме да ида до Спиди ама трябва
Върни за тяхна сметка, щом има дефект. Пиши им, за да не ти спират доставка. Ако са от един профил поръчките можеш да върнеш заедно. Отделно можеш да викнеш куриер до адрес.

# 35
Момичета, вчера ходих до магазин "Хумана" и цените ме втрещиха - 60 лв. за употребявана рокля, 25-30 лв. за дънки, блузи от 20 лв. нагоре... Имаше хубави неща, но тези цени за ВТОРА УПОТРЕБА за мен са безумни. Зачудих се каква е цаката на пазаруването оттам? Масово си купувате хубави дрешки именно от този магазин, доколкото виждам в коментарите, та съм озадачена.

# 36
Затова се ходи третата седмица в Хумана

# 37
най-добрите ми попадения са тези нови якета на Q/S BY S.OLIVER от ремикс

Скрит текст:
- по едно за мен и за дъщеря ми

- за мен

купила съм ги на възможно най-тънката цена, която успях да постигна с чакане и кодове

# 38
Цитат
Вие от къде си намирате най-големите находки във физическите магазини second hand?
В "Мания''.И то нови,или много запазени наистина маркови:ботуши,рокли,шалове,якета,спортни блузки и клинове.Само чанта не съм си купувала.От мин.есен обаче нищо уау не съм взимала.Дали,защото ни затвориха макс мания в халите,не знам.

# 39
  • София
Онзи ден минах през Мания Димитър Петков, когато бяхте писали за деня с ниските цени. Че бяха, бяха, но в мъжкия сектор нямаше нищо годно за носене освен в най-малките размери.
Отсреща в Четири сезона килограмът май беше 10 лева. Взех нови боксерки Peek & Cloppenburg с етикет и нова тениска ( US Basic по етикет, каквото и да е това ) основно памук в красиво оранжево и малък процент синтетика, което на мен ми харесва защото предпазва от отпускане / свиване на плата.
Общо двете за 3.40 лева
 Доволен! 🙂

# 40
Момичета, вчера ходих до магазин "Хумана" и цените ме втрещиха - 60 лв. за употребявана рокля, 25-30 лв. за дънки, блузи от 20 лв. нагоре... Имаше хубави неща, но тези цени за ВТОРА УПОТРЕБА за мен са безумни. Зачудих се каква е цаката на пазаруването оттам? Масово си купувате хубави дрешки именно от този магазин, доколкото виждам в коментарите, та съм озадачена.

Аз ходя на разпродажба.Защото според мен ,цените им са високи за ВУ-първите седмици.Тениска на Томи-там беше 30лв,по-захабена.Аз от зона LOVE-на Мания  Трапезица( че там си ходя)си я взех за 10 някъде. И то  по- запазена  беше.
За мен ,лично в Бургас Мания си е на оферта. С промоциите им и тн.Особенно пролет-лято.Леки са артикулите.Но дори и зимата якетата им минават на брой.Яке на G star си взех за 27 лв .В Хумана на ново зареждане ,75лв Guess. Аз за 66лв нови от Ремикс си взех,вярно с код 😂.
Да наблюдава се ,малко по-кофти стока,но все пак пандемии,кризи.На това го обосновавам.И пак ми идва по-евтино Wink.
Навсякъде си има находки.Както споменах на 3 лв си взех потник на Пинко 🤭 и гуменки Фила.

# 41
  • БГ
най-добрите ми попадения са тези нови якета на Q/S BY S.OLIVER от ремикс

Скрит текст:
- по едно за мен и за дъщеря ми

- за мен

купила съм ги на възможно най-тънката цена, която успях да постигна с чакане и кодове
Здравейте, от любопитство - до колко успехите да ги свалите якетата? 🙂

# 42
само за едно от тях намерих имейла с поръчката:

Скрит текст:

дългото излезе май около 47-48

за съжаление сайтът вече не дава възможност да видиш какво си поръчвал и на каква цена след като изтече срока на връщане

когато търсих снимките за поста вчера
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-q/s-by-s.oliver-pr22300598.html ако помня правилно беше 47 - с код за нов профил, щеше да е още по-изгодно
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-q/s-by-s.oliver-pr22292935.html май беше 66 без кодове
вероятно през следващия уикенд цените отново ще слязат толкова много

# 43
  • БГ
Сърдечно благодаря Simple Smile слагам ги в любими и закачвам и аз Grinning

# 44
Признавам, че и аз се сдобих с много хубаво палто от Ремикс, миналото лято, беше с голямо намаление. После разбрах, че това тъмно лилаво било и много тренди 😆
Второто палто на Манго беше от аутлета им. И там е едно дебнене, защото цените варират. Понякога е по- изгодно, отколкото в Ремикс, при все намаленията им, понеже издуват първоначалната цена.

Общи условия

Активация на акаунт