Нашите second hand находки - тема 47

• 87 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Сигурно има много там.
Наскоро гледах по тв за една блогърка/влогърка родом от Казанлък,която само от ВУ се обличала.Каза,че това бил градът с най-много ВУ.

# 661
Това за Казанлък си се знае от години. Докато бях по-млада и с по-малко ангажименти, без работа и семейство даже планирахме с приятелки да ходим на екскурзия с цел втори употреби там Grinning А влогърката сигурно е Ивайла Тодорова. Много е популярна в ТикТок сега точно с цели аутфити от втори употреби. Има и още една тиктокърка, но тя снима основно във вторите употреби във Велико Търново и предполагам, че е от там тя.

# 662
# 663
  • София/Севлиево
Два пъти съм ходила в Казанлък и да,имаше магазини ВУ с много хубаво изглеждащи витрини.Но бях с цялото домочадие и не стигнах до тях.
Ето няколко неща от мен - първо две рокли(на едната има още етикети) по 5 лв от две групи от ФБ:

едно боди и няколко блузки по 3 лв:

пола и къси панталонки Зара по 4 лв(полата е Етам уж 44 размер, който от тази марка винаги ми е голям,но ми е тясна в ханша)

дълъг много тънък панталон и страхотна зелена блуза ,в която се влюбих по 4 лв

гащеризон,който имах като бременна,но сестра ми много го хареса и го отнесе в Англия,а пък аз успях да си намеря почти същия (първия беше черен,този е кафяв)-материята е много приятна,не държи топло в жегата,не задържа петна и лоши миризми

Не са изгладени,но в 42 градуса навън няма как да пусна ютия да гладя(спазвам правилото вътре да не е много студено и е 26 в стаите,ама ютия ако пусна рязко се вдига над 30).
Освен роклята още няколко неща имаха етикети.

# 664
Ценоразписът на Мания Д. Петков.

# 665
Ходих на вечерно пазаруване в Хумана. Взех си ддве блузи ( които сега се перат) и едно чантЕ за 9 лв

# 666
Находката на находките за сина ми

Като я изпрах, светна.

# 667
  • Stuck in a moment
Това за Казанлък си се знае от години. Докато бях по-млада и с по-малко ангажименти, без работа и семейство даже планирахме с приятелки да ходим на екскурзия с цел втори употреби там Grinning А влогърката сигурно е Ивайла Тодорова. Много е популярна в ТикТок сега точно с цели аутфити от втори употреби. Има и още една тиктокърка, но тя снима основно във вторите употреби във Велико Търново и предполагам, че е от там тя.

Може ли линк към тази от ВТ? Ще ми е интересно да видя.

# 668
Любомира Димова се казва. Нещо не ми е ок тикток на телефона и не мога да дам линк. Но освен ВУ, има и друго съдържание в профила й.

# 669
Ходих на вечерно пазаруване в Хумана. Взех си ддве блузи ( които сега се перат) и едно чантЕ за 9 лв

Вчера и аз се разходих до там.Една пола я гледах на новото зареждане-25 лв.Вчера на 50% я взех на 12.50.В момента е изпрана и не мога да снимам.

# 670
Qosata, ще му хареса. И тийнът вкъщи е луд по всичко на найк.

# 671

Аман от този Nike.... Купуваме по-читави брандове от  Найк и така се стоят в шкафа... Един Merel е 100 пъти добър от Найк.

# 672

Аман от този Nike.... Купуваме по-читави брандове от  Найк и така се стоят в шкафа... Един Merel е 100 пъти добър от Найк.

Merel?!!!

# 673
Да, определено. Аз по-скоро заради отбора (Барса) го определих като находка.

*Merrell са марка спортни обувки, много гъвкави и удобни

# 674

Merel?!!!

Висш пилотаж в спортните дрехи и обувки 😉👍

Общи условия

Активация на акаунт