Декемврийски бебета 2023г

• 43 415
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
При мен е така откак знам добрата новина. Явно при всяка е различно. Радвай се, че при теб няма такъв проблем Wink

# 211
  • София
За запека препоръчвам или Мелилакс клизмички или глицеринови свещички, аз съм с хроничен запек и е някакъв ужас нон стоп.

Аз съм със силни болки в кръста, в дясно също, пътувахме тези дни и не спах на хубаво легло, дано отшуми сега вкъщи, пия но шпа за сега и има малко облекчение...

# 212
Момичета, днес ми е първи ден на закъснение😀 Знам, че бързам супер много (смятам, разбирате как е) Споделям ви еволюцията на моите тестчета най-отгоре е ден преди датата на менструацията, средния е деня на очакваната менструация, най-долния е днес. Какво мислите? Знам, ще спра да ги правя чак когато видя хубава ярка черта, може би е много рано наистина 🥹 Забравих да вметна, че днескашния тест е правен с ента урина.

# 213
  • Бургас
Между другото който има запек, това е от хормоните и е нормално да се случва, особено за тези, които са инвитро, защото са на допълнително хормони. Препоръчва се свещички Ева кю или сироп Лактулоза мип.

# 214
  • София
Ниа, тия лентички и на 3-4 дни закъснение пак дават същия резултат. Пусни си ЧХГ за по-сигурно.
Таничка, аз успях със стимулирана инсеминация и имам предписана лутеинова поддръжка (утрогестан). Може и от повечко прогестерон да се получава запекът. Също така ми става студено вечер, което четох, че пак е от прогестерона. Ще пробвам този сироп Лактулоза на първо време. Иначе гледам ягодки и салатки да ям и помагат Simple Smile

# 215
А това със запека по принцип кога започва, аз съм 7 седмица, но всичко си върви гладко 🤣

При мен е така откак знам добрата новина. Явно при всяка е различно. Радвай се, че при теб няма такъв проблем Wink

И при мен е от както разбрах. Нищо не пия за сега.

# 216
Привет бъдещи мами,
Включвам се и аз в редиците на декемврийските бебета. В момента съм в 6 +3 г.с. Миналата седмица бях на преглед, видя се ембрионче с пушсации. Днес ходих на разни изследвания и освен назначените от док показатели си пуснах на своя глава ЧХГ и сега съм малко притеснена. На 11.04. Чхг беше над 5000, а сега е 18800 и се чудя какво да мисля за такова забавяне. Освен това тсх излезе 3.02. С лекарката ще се чуя най-рано утре и сега леко полудявам вкъщи…

# 217
Искам да се “похваля”, че ядох луканка от магазина и кайма готвих спагети и после прочетох, че не трябвало, вие какво мислите :/

# 218
  • Бургас
Ниа, тия лентички и на 3-4 дни закъснение пак дават същия резултат. Пусни си ЧХГ за по-сигурно.
Таничка, аз успях със стимулирана инсеминация и имам предписана лутеинова поддръжка (утрогестан). Може и от повечко прогестерон да се получава запекът. Също така ми става студено вечер, което четох, че пак е от прогестерона. Ще пробвам този сироп Лактулоза на първо време. Иначе гледам ягодки и салатки да ям и помагат Simple Smile

На един от предходните ми инвитро опити когато бях с доста по-тежка стимулация и след пункция и след трансфер имах доста хормони и други лекарства, та и аз се бях запекла тогава. Започнах с круши, със сушени сливи, зелена салата (действа ми разхлабително), но ефект нямаше. И си взех сиропа и с него стана работата за няма и час.

Искам да се “похваля”, че ядох луканка от магазина и кайма готвих спагети и после прочетох, че не трябвало, вие какво мислите :/
Не се филмирай излишно Simple Smile

Ей, момичета от Бургас, Maria, Mia_00, кога ще пием кафе Simple Smile

# 219
  • София, България
Аз бях на Лактулоза миналия път доста време. Наистина е неприятен запекът, при мен особено не помагаха храните. Много вода трябва да се пие!

Ти пък…. Grinning яж си спокойно. Каймата пък особено не виждам проблем. Луканката просто не се знае много много какво има в нея. Ама пък днес дали не си взех салам “Бургас” , защото супер много ми се ядеше Joy не се впрягай за такива неща. Достатъчно е да се яде разнообразно и да се спре алкохолът/цигарите (по възможност). Simple Smile

# 220
Аз бях на Лактулоза миналия път доста време. Наистина е неприятен запекът, при мен особено не помагаха храните. Много вода трябва да се пие!

Ти пък…. Grinning яж си спокойно. Каймата пък особено не виждам проблем. Луканката просто не се знае много много какво има в нея. Ама пък днес дали не си взех салам “Бургас” , защото супер много ми се ядеше Joy не се впрягай за такива неща. Достатъчно е да се яде разнообразно и да се спре алкохолът/цигарите (по възможност). Simple Smile

Аз за цигарите искам да се похваля, че от 10 дни откакто бях с ковид не съм запалила 💪🏻 а съм страстен пушач поне от 8-9 години

# 221
  • София
Привет бъдещи мами,
Включвам се и аз в редиците на декемврийските бебета. В момента съм в 6 +3 г.с. Миналата седмица бях на преглед, видя се ембрионче с пушсации. Днес ходих на разни изследвания и освен назначените от док показатели си пуснах на своя глава ЧХГ и сега съм малко притеснена. На 11.04. Чхг беше над 5000, а сега е 18800 и се чудя какво да мисля за такова забавяне. Освен това тсх излезе 3.02. С лекарката ще се чуя най-рано утре и сега леко полудявам вкъщи…

Не се удвоява вече след определени стойности, спокойно, щом сте го видели там си е.

Абе луканки не е препоръчително, ама хайде сега нищо няма да стане. А кайма що да не може?😁

# 222
Привет бъдещи мами,

Не се удвоява вече след определени стойности, спокойно, щом сте го видели там си е.

Абе луканки не е препоръчително, ама хайде сега нищо няма да стане. А кайма що да не може?😁

Ами пишеше на същия принцип като суровите меса(въпреки че нея я готвим де)- можело да е съхранявана неправилно и затова да имала листерия, ама като се замисля то по тази логика човек една краставица не може да изяде щото нале  🤔😆

# 223
Здравейте отново момичета аз съм от Стара Загора и коят от вас е  от там да ми каже мнение за д-р Салджийска от Ниамед имам час при нея на 03.05 защото аз в момента съм в северна ирландия и поемам риска да патувам за първия си преглед след като тук ми дават час чак за юни месец аз немога без никакъв преглед до юни така че надявам се всичко да е на ред 🤞🙏

# 224

На един от предходните ми инвитро опити когато бях с доста по-тежка стимулация и след пункция и след трансфер имах доста хормони и други лекарства, та и аз се бях запекла тогава. Започнах с круши, със сушени сливи, зелена салата (действа ми разхлабително), но ефект нямаше. И си взех сиропа и с него стана работата за няма и час.

Не се филмирай излишно Simple Smile

Ей, момичета от Бургас, Maria, Mia_00, кога ще пием кафе Simple Smile
Ще е страхотно да се съберем 😄. А за това какво трябва и какво не трябва да се яде така съм се филмирала, че за всяко едно нещо съм в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт