Декемврийски бебета 2023г

• 39 796
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви момичета, аз се притесних, че нямам симптоми, а гърдите са ми подути, но не са болезнени...

# 511
Според този метод би трябвало да имам две момичета, а съм с две момчета 😂
За мен просто никога не работят тези неща хаха
https://youtu.be/nX_jo5bKBDY

Момичета , споделям тук един метод уж за предсказване на пола на бебето. И преди съм го чувала ,но не го бях правила . Метода е на база смяна на кръвта на мъжът и жената. С първата ми бременност забременях 2019 година , а 2017 последно и двамата сме сменили кръвта и не се разбира съответно , но пък жената казва да се имат предвид загуба на кръв под какъвто и да повод , а аз 2016 година имах тежка операция и изгубих доста кръв. Иначе пробвах с родителите ми и при тях съвпада , майка ми последно си е сменила кръвта и съответно се раждам аз- момиче.

# 512
Според този метод би трябвало да имам две момичета, а съм с две момчета 😂
За мен просто никога не работят тези неща хаха
https://youtu.be/nX_jo5bKBDY

Момичета , споделям тук един метод уж за предсказване на пола на бебето. И преди съм го чувала ,но не го бях правила . Метода е на база смяна на кръвта на мъжът и жената. С първата ми бременност забременях 2019 година , а 2017 последно и двамата сме сменили кръвта и не се разбира съответно , но пък жената казва да се имат предвид загуба на кръв под какъвто и да повод , а аз 2016 година имах тежка операция и изгубих доста кръв. Иначе пробвах с родителите ми и при тях съвпада , майка ми последно си е сменила кръвта и съответно се раждам аз- момиче.

Еее, жалко ...това беше единственият метод ,който така леко ми вдъхваше доверие 😀

# 513
  • София, България
Хахахаха Joy  добре де, при мен и ММ ни се е обновила в една и съща година 2021, понеже аз имам операция за раждане през 2019. К’во правим? Grinning И месеците ли да броя 😂
ПС. И за първото не е познало, трябвало е да в момиче по този метод, пък то съвсем мъжко Grinning

Иначе по същество - те в тия милиони сперматозоиди една част носят женски, другата мъжките хромозоми. Кой ще се падне да оплоди яйцеклетката е толкова на късмет, колкото да спечеля милиони от тотото Joy

# 514
  • София
Принципно 5050.
Когато се прави по естествен път - няколко дни преди овулацията за повече шанс за момиченце, на деня на овуто - за момченце. Нали У сперматозоидите са по-бързи, но нетрайни, а женските - по-бавни, но по-издържливи. Но накрая - каквото се падне.

# 515
  • София, България
Точно така е. За това и казват, че обикновено ако е правен с3кс в по-начален етап от овулацията имало по-голям шанс за момиче. Ама пак всичко си е Божа работа. А най-лесно е след 1 месец, вече може пренатален тест Smile Спира и чудене и всичко.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 19:28 от Purple_Peanut

# 516
Успешна нова седмица, момичета! Дано я избутаме благополучно и всяка, която трябва да чуе и види пулс - да чуе и види най - хубавото малко сърчице! 🙏🏻🍀🙂

# 517
Момичета, какво ще кажете да си направим скрита фб група?😊

# 518
  • Варна

Има група във Фейсбук

# 519
  • София

Има група във Фейсбук

Ако е такава обща, а не от бг мама, става мазало. Със сина ми си имаме от бг мама, вече 9г, около стотина жени сме, много добре си живуркаме, аз съм админ от 7 г сигурно Simple Smile.

Аз съм утре на преглед в 08:30, сърцето ми е на топка, даже дойдох в офиса за да се разсейвам да не съм хоум. Вчера малко ми се върна гаденето. Обаче ми се появи някакъв обрив на лактите, дерматолог казва че е алергичен дерматит, не мога нищо с антихистамин да мажа и ме влудява...

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 09:42 от Мацето

# 520
  • София, България
Аз съм направила една, която ще е обща понеже не видях нито една подобна във Фейсбук. Иначе Мацето ако искаш направи такава само за нас си. Да си споделяме вътре спокойно снимки. Simple Smile

Утре е важен ден за много. Успех! Ще чакаме положителен отчет от всеки.  Hug аз утре съм чак следобяд след 16 ч. на преглед.

# 521
  • София
Purple_Peanut оо не ми се занимава, хаха, има много бушуващи хормони особено в началото и макар да вече да съм по-балансирана, не знам дали имам нерви да укротявам жени за захранване, кърмене, ваксини и подобни Grin. Иначе ако не са се натрупали много хора в твоята и я направиш Private може да я запазим.

Утре е деня Д!

# 522

Има група във Фейсбук

Ако е такава обща, а не от бг мама, става мазало. Със сина ми си имаме от бг мама, вече 9г, около стотина жени сме, много добре си живуркаме, аз съм админ от 7 г сигурно Simple Smile.

Аз съм утре на преглед в 08:30, сърцето ми е на топка, даже дойдох в офиса за да се разсейвам да не съм хоум. Вчера малко ми се върна гаденето. Обаче ми се появи някакъв обрив на лактите, дерматолог казва че е алергичен дерматит, не мога нищо с антихистамин да мажа и ме влудява...

И с дъщеря ми имаме от бг мама, много е добре, да 🙂

# 523
  • София, България
Не съм, даже все още никой не е писал. Събрали са се там 7-8 момичета, ама не пишат 😃
https://m.facebook.com/groups/5903270646468245/?ref=share Я вижте излиза ли ви така?

# 524
Не съм, даже все още никой не е писал. Събрали са се там 7-8 момичета, ама не пишат 😃
https://m.facebook.com/groups/5903270646468245/?ref=share Я вижте излиза ли ви така?

На мен не ми се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт