Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 282
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 235
Мьос,не прочетох,но прегръдки пращам! Confused

Не знам инфлацията ли е виновна,аз ли много си позволих,но бях събрала една добра сума в картата,която не беше много,но определено ми даваше някакво спокойствие.
Заклевам се,нищо на лице няма,а парите се стопиха почти до минимум.
Аз всеки ден съм навън с Малкото,всеки ден минаваме през магазина и пазаруваме.Месо,зеленчуци,сирена,кашкавал..Глезя се от време на време със сирене Бри и луканка,а за него купувам хубави плодове,които за цената си,може да ми се ядат и на мен,но няма да взема за себе си.
Не съм от "късметлийте" с богати родители или наследство,никога не съм разполагала с много или толкова, колкото ми се е искало.Не съм с широки пръсти,не си купувам прекалено дрехи,парфюми,чанти и обувки,а понякога ми се е искало.

Но не ми е това болката.Яд ме е,че не си оплетох кошницата по-добре преди време,че не съм амбициозна,не обичам да рискувам,нямам смелостта да се развивам...Защото,ако бях всичко това,вероятно сега нямаше да съм в такава ситуация.

# 2 236
  • София
Пандич, и да имаше твой дом, както татко ти е сам и остарява, пак можеше да стане така, че да живеете заедно.

# 2 237
Лейла, много сме тези,които не сме родени със сребърна лъжичка в устата 🤗.Тук две еднакви дами няма-като започнеш от брой деца,здрави или не,минеш през държавата,в която живее,колко и какво е склонна да рискува,и завършиш с това, което работи.
Панде, много добър човек си ти,в никакъв случай неудачник!Никога няма да забравя,че миналата година,когато връщаха данъци,за децата,ти прати парите за Джони!Не знам някой друг,който си е позволил,в подобно положение,да направи същото!Шапка ти свалям!Гледайте се с Пантичката,и от едното ухо да ти влиза,от другото да ти излиза,кой какво казал 🤗.Ако има нещо,винаги сме насреща 🤗

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 13:31 от Ренко

# 2 238
Така е,Ренко,напълно си права.
Това го казах по повод ,че хем си знам ,че няма от къде да ми паднат,няма на какво и кого да разчитам,и пак във времето не положих достатъчно усилия,за да променя нещо.
Вместо да се подсигуря малко или много по някакъв начин,ще трябва пак да започвам всичко на ново и без никаква представа дали ще се получи.

Това е друга тема на разговор,но и нея бих искала да я обсъдя с вас някой ден,но за днес стига толкова. Hug

# 2 239
  • София
Рен, станало е някакво объркване. Пратих за Джони част от парите, не всички. Много бих искала да са всички, но част от сумата използвах за остатъка от таксата за летния лагер на Пантата.

# 2 240
Ренко, подписвам се под последните ти думи.

Момичета, прегръдки за всички Hug

Вода няма пак, аман. Навън пак плюе някакъв дъжд, два пъти аман. Освен да взема да се възползвам от природните дадености.

# 2 241
Въпросът е принципен.Отделула си от нещо,от която много си имала нужда,за да помогнеш на друг нуждаещ се!Колко ,няма значение в случая,дали всички,или минимална част от тях!Извършила си нещо много благородно!Не се оправдавай и обяснявай повече за това,друго е важното 🤗

# 2 242
Ренко, всеки житейски етап си иска различна нагласа. Ще мине този етап, ще се променят нещата и професионално. Времето сега изисква твоето внимание да е основно при семейството. Скоро ще е различно.

Най-обичам стереотипи и някой да ми обяснява как това или онова е невъзможно.
След първото -"повече деца няма да имате" , родих още две.
"Ако напълнееш, ще те зареже" , пък от повече от четвърт век погледът му ме следи влюбено въпреки облите ми форми.
"От учене полза няма" , а науката ни храни семейството по-успешно, от колкото финансовата и енергийната сфера преди това.
" След толкова години в къщи нямаш шанс за нормална работа" , а тя работата сама ме намери, на 45 - отначало, в нова област, динамична, неочаквана, интересна.
"Език се учи на младини" , пък аз на стари години научих още два. По необходимост де, ама стана.
И още и още.
Колко съм успяла в очите на другите отдавна не ми е интересно. Важно ми е като погледна назад, за колко неща ще съжалявам, че не съм ги решила /направила/ преживяла другояче. Ами не са изобщо много.

# 2 243
Гордея се с вас!
Е, не с всички, де 🤣
Радвам се, че ви има в живота ми, па макар и само виртуално 🤗
Добри хора не се срещат често, а вас ви имам толкова много накуп тук.

Карамел, къде си?

# 2 244
Мьос, много хубаво го каза.
   Освен Карамел, Тьорти , Добриня, и още кой липсва???

# 2 245
Да се покажат липсващите!

Айде по едно морковено кексче с кафето

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 15:33 от Layla•°

# 2 246
  • Пловдив
Ахой!
Чета сериозни теми сте подхванали Thinking
И аз искам, ама не ми стиска е при мен работата...и ме мързи да се напъвам Grin МУ ми е опора във всичко, та затова съм курназ Wink

Марулка, понеже сме в същата позиция не го разбирам??? Брат му знае, синът ви, ама не и вие Rolling Eyes  в даден момент не можеш да щадиш никой...Дано е добре жената!

Аз се прибрах преди час. Ужасно ме боли глава Head Band Не отидох на работа. Не искам. Утре рано трябва да съм кацнала в леглото, а за другиден ще ми трябват палци...и за следващия пак.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 16:16 от mystic woman

# 2 247
Едно от най-най-подвеждащите неща е да си мислим, че всичко е можело да бъде различно само ако сме положили еди-какво-си усилие. Не е вярно.
Това е като онзи с два наследствени апартамента, работа при мама и тати като шеф и т.н. да ти обяснява, че сам-самичък всичко е постигнал. Не е, нищо, че си вярва.
Много често не зависи от усилията ни, уви.

Пиша отдавна, сигурно темата отдавна вече е друга, ама ще публикувам,  основно заради теб, Лайла. Много усилия изисква осъзнаването, че не всичко зависи от нас.

# 2 248
  • Пловдив
Ули, м да...отново си права...можем да го наречем просто щастливо стечение на обстоятелствата...

# 2 249
  • France
Още тази сутрин исках да пиша, но форумът се беше бъгясъл.

Лейла, милата ми тя, разбирам те. И аз някой дни се чувствам като някакво многоклетъчно, дет току що е изпълзяло от канала. Винаги съм го казвала, че ранното детство е твърде тежък период, за да бъде изцяло под отговорността на майката. Изключително нечестно е. Говори с ТМ. Вярвам, че ще се разберете. Иначе парите си вървят. Уж не харча моите, но и те намаляват. Исках един ден да си отворя собствена агенция с тях/да купя дялове, но така, както е тръгнало, май всичко ще замине за да си откупя триместри от пенсията. Въобще прецаквация от всякъде.
Мьос, не разбрах точно какво се е случило, но предполагам. Прегръдки. За останалото - дано така да се получи и при мен. Усещам се, че единственото, за което се моля е да имам бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт