Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Шегувах се Simple Smile

Аз се разписвам с М. 52 дни след СА. Алелуя!
Айде последен да ти е 😁 Другия месец с + тест да се разпишеш!
Аз на 12-ти съм на лекар и се надявам да съм си в изправност вече 😂

Наси ,аз с автокоректа пиша редовно глупости.
В духа на темата,преди години бях питала една съфорумка "Какво стана,ти пусна ли крокодилите вече?"
Крокодилите бяха "тромбофилиите"  ...

# 496
  • На изток от Ада
Joy ох Бъбъл....Ми крокодили са да  и страшни....
Аз ако забременея няма да ви се хвалям чак в 5 6 м , ако стига

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 21:28 от nasito8988

# 497
  • София
Насеей как няма да ни се похвалиш!? Аз теб чакам!

# 498
  • На изток от Ада
Насеей как няма да ни се похвалиш!? Аз теб чакам!
Мерси.  Забременяванеето е лесно,  износенето и раждането не.
Реално не ми се Забременява....

# 499
Тестове само на clear ovu

# 500
  • Замък сред облаците
Ти справи ли се с тях? Успя ли да засечеш Simple Smile

# 501
О да, просто не ходя до ВЦ възможно повече време и отчитат. Другите,които бях взела обаче ме изкараха без овулация .

# 502
  • София
То май си имаше такива условия,да не се пият течности ,да не се ходи до WC там два часа ли ,колко беше не помня вече,по едно и същи време са се правят.
Със сина ми правех и спазвах до минутата.Отчитаха си Oview ,сега пак съм взела,ще ги видим,първо да получа разрешение за действие.

# 503
Аз точно за Овю писах миналия месец и качих снимка - правени заедно те ми изкараха  - резултат, а клиър ову +. Имай едно наум , аз цялата опаковка Овю изхабих и все - , другите обаче си ми отчитаха вярно.

# 504
  • София
Аз точно за Овю писах миналия месец и качих снимка - правени заедно те ми изкараха  - резултат, а клиър ову +. Имай едно наум , аз цялата опаковка Овю изхабих и все - , другите обаче си ми отчитаха вярно.
Да ти кажа и аз забременях в месеца в който Овю ме изкараха че нямам овулация,но не ги бях съвсем правила по правилата.Може би за седем години са ги развалили,не бих се изненадала.

# 505
  • На изток от Ада
Значи само с  хетерозигот на АСЕ съм .

# 506
Момичета, след кюретажа, минаха 5 месеца, вече два пъти съм със сополи, следва задушен нос и кашлица сутрин и вечер. Преди това не помня кога последно съм била болна. Май на 20 години имах гной в сливиците, даже не знам как се казва болеста. И преди това в 6ти клас ме беше тръшнало нещо, предполагам грип. А сега за пет месеца два пъти. Какво да предприема? Ако някой може да ме посъветва. Нищо не разбирам от болести.

# 507
  • На изток от Ада
Ми и аз настинах преди около 1м и нещо пак настинах.
Вдигни си имунитета.

# 508
  • София
Момичета, след кюретажа, минаха 5 месеца, вече два пъти съм със сополи, следва задушен нос и кашлица сутрин и вечер. Преди това не помня кога последно съм била болна. Май на 20 години имах гной в сливиците, даже не знам как се казва болеста. И преди това в 6ти клас ме беше тръшнало нещо, предполагам грип. А сега за пет месеца два пъти. Какво да предприема? Ако някой може да ме посъветва. Нищо не разбирам от болести.
Ти витамини какви пиеш ?Изобщо какво приемаш в момента?
Вит Д изследвала ли си?
Аз откакто вкарах витамините в норма и съм като влака стрела 😂 Имам супер много енергия и се чувствам прекрасно.

# 509
  • София
Витамин Д! Пръсках спрей на Бетър ю, рибено масло също.

Общи условия

Активация на акаунт