Храна им слагам в кутии и на двете - винаги плод, зеленчук, нещо сандвич, десертно барче... И си имат шишета Аквафор за вода.
Иначе си имат в къщи касички, събират там от роднини и родители, когато им дават по повод и без повод, и там са натрупали доста, но рядко ги харчат, защото неща като маратонки, плейстейшъни и колела им купуваме ние и без това. Може би трябва да им даваме повече пари и да ги оставяме сами да си купуват тези неща, ама така и не успях да ги науча на правилна преценка досега - кое е качествено и кое просто лъскаво; кое е изгодно и кое е скъпо; и т.н.
По-сложно е с въпросната сметка. Парите не просто седят в нея. Води се някаква инвестиционна с доста високи лихви и е вързана със застраховка живот (ако стане нещо с мен и вече не мога да я захранвам), банката се задължава на падежа, т.е. когато синът ми навърши 18 години, да му изплати една съответна сума. Синът ми няма баща и една от целите ми е да бъде подсигурен финансово, жилищно и с физически грижи, ако не дай си боже утре нещо се случи с мен.
Във всеки случай по-добре 500 евро в сметка, отколкото за Фортнайт. Не че и във Фортнайт не инвестирам.

) Май са се посмивали, но не ме подиграваха. А те ядяха банички, но сега никой от съучениците ми не иска децата им да ядат банички, а искат да ядат полезни неща. Така, че някои са се срамували, а други сме проправяли път за бъдещите поколения