Пролетно почистване и организация на банята. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 6 380
  • 193
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Почиствам банята веднъж седмично с ароматизиран Доместос. Най-трудни за почистване са ми фугите и ъглите. Имам специална четка за почистване. След баня задължително се пуска вентилатора поне за 1/2 час.

# 91
  • Сливен
⚪ Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
Веднъж месечно.За тоалетната използвам блокчета и препарат .За самата баня-препарати за баня/плочки.Имам и ароматизатор в банята.

⚪ Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?
Определено тоалетната чиния

⚪ Покажете ни снимка на банята си след основно почистване.
Скрит текст:
Скрит текст:

⚪ Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална?
Да.Това е шкафчето ми за баня,което сложихме.Освен това,сменихме и душ-слушалката.

# 92
Почиствам, когато е нужно, нямам строго определени периоди.
Използвам препарати с белина за почистване на банята. За тоалетната - препарат за тоалетна и блокчета. Най-трудно ми е да почиствам ъглите и фугите, а отскоро и плочките, които имат нужда от смяна, с времето са се захабили. Подсушаване след всяко къпане. Ползвам шкафчета и етажерка за да няма нищо отвън.

# 93
Колко често почиствате банята си? - веднъж седмично чистя основно банята.
Какви продукти използвате най-много: препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други. Чиста белина използвам рядко
 Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време? - Фугите и ъглите.
Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална? - всичко да е прибрано в шкафове

# 94
  • софия
Чистя веднъж седмично. Използвам всички изброени препарати.

# 95
Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
Веднъж седмично или на 10 дни в зависимост кога имам повече свободно време.За тоалетната използвам блокчета и Доместос. За плочките и мивката най-често Циф, като разнообразявам и с други.

Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?
Мястито зад тоалетната чиния ми е най -трудно, както и някои ъгли.

Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална? Ако размерите на помещението позволява- шкафове. Нашата е доста тясна и за съжаление не мога да побера допълнителен шкаф.

# 96
Почиствам банята веднъж седмично с доместос. За фугите използвам четка. Ъглите са ми трудни за почистване и сифонът.

# 97
Санитарията почиствам 1-2 седмично, основно банята един път в месеца, като най-трудно ми е чистенето зад тоалетното казанче, защото е ъглово и зад тръбите, които са външни. Използвам препарати с белина, също и такъв за фаянс, за прозорци. Ароматни блокчета - не.
За да не се задържа мухъл и влага хубаво е да се сложи отдушник/вентилатор за по-добра вентилация.

# 98
⚪ Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
 ****Банята почиствам веднъж месечно основно и на 10-тина дни по-набързо. Това, което използвам е Саво антимухъл, тъй като при нас има страшно много мухъл и доместос за плочките. За тоалетната основно тоалетни блокчета, доместос отново и белина от време на време.
⚪ Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?
*** Фугите са най-трудни и най-досадни и остатъците от котлен камък по батерията и плочките, тъй като водата ни е страшно варовита.

# 99
  • София
  Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?

Основно почиствам веднъж на 7-10 дни. Най-често използвам чиста белина, наред с останалите препарати за плочки и за тоалетна. Използвам и блокчета или таблетки за тоалетната.

Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?
Най-трудни за почистване определено са ми фугите. Ползвам парочистачка и четка.

# 100
Почствам банята всяка седмица и при нужда. Използвам препарат за под, за мивки, за тоалетна чиния. Най-трудно ми е да почиствам фуги.

# 101
  • Пловдив
⚪ Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
Почиствам банята веднъж в седмицата със специални препарати за това.
Най-трудно ми е около тоалетната чиния.
⚪ Покажете ни снимка на банята си след основно почистване.
Скрит текст:

# 102
  • Пловдив
- Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други? - нямам определен график за почистване на банята и тоалетната (отделни помещения са). Използвам отделни продукти, но дали в тях има белина, не знам. Поне по аромата не личи. Използвам тоалетно блокче, препарат за тоалетна, а за банята е такъв с отстраняване на котлен камък заради гадната вода, която тече по тръбите. Отделен препарат за огледалото и стъклени поставки. Чиста белина не ползвам никога за почистване. Рядко за избелване на някоя дреха или чаршаф или да напръскам мухъл. 
⚪ Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време? - тоалетната. Отделно помещение е и няма сифон, нито мивка. Също и почистването на ваната - по нея са наредени шампоани, балсами, душ гелове, под тях се задържа вода и става ... мазало. Не знам по другите градове как е, но при нас всичко почервенява от водата - плочки в банята тоалетна мивка.
⚪ Покажете ни снимка на банята си след основно почистване. - да бе, чак да показвам старата си баня
⚪ Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална?
Не, стара е, иска ми се да я променя, но няма да е скоро. Нямам нито нерви, нито средства за това.

# 103
Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други? - Мия основно на 2 месеца веднъж. Използвам продукти за почистване на санитария, след което пръскам с белина за всеки случай Simple Smile
⚪ Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?- Ъглите и около тоалетната чиния.
⚪ Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална? - Стремя се да не съхранявам много джунджурии в нея.

# 104
  • Враца
Банята я почиствам веднъж месечно основно. Мивката и тоалетната през 2 дни. Използвам всякакви препарати, но съм най доволна от обикновената белина. Вярно е мирише силно, но резултата е по добър от другите препарати. Най-трудно почиствам ъгълчетата в банята, както и зад тоалетната чиния, в тоалетната няма сифон и това ме затруднява. Водата в нашия град е доста варовита и минаха 10 години от направата на банята, и вече личи захабяване, колкото и да се чисти.

Общи условия

Активация на акаунт