На море в Гърция 2023 - I

• 63 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Гледам, че се оплакват най-вече от малкото място за шезлонги, а хотелът е огромен. Като сардели бяха наредени плажуващите. 😃

# 466
  • София
Здравейте, препоръчайте ми нещо на Тасос, моля.
Може апартаментче, студио, хотел, за двама възрастни, близо до хубав плаж.

# 467
Идея за кулинарен туризъм в Солун

И да отговоря още нещо по притесненията на Dany_B: това че Гугъл стрийт вю не е минал по някаква улица, не означава, че тя не съществува. Има цели острови в Гърция, които не са картирани или е заснета много малка част от тях. По-важно все пак е дали има отзиви за вилата.

# 468
  • Sofia
Здравейте, препоръчайте ми нещо на Тасос, моля.
Може апартаментче, студио, хотел, за двама възрастни, близо до хубав плаж.
Погледни Gorgona rooms  на Алики. Стаите са много бейсик, но двора, градината и гледката са разкошни. На двора има изключително добре оборудвана кухня. Има големи маси, малки маси, уединени маси, шезлонги. Ние в стаята влизахме само да се наспим.

# 469
  • София
Благодаря ще погледна.
А къде се хранихте?

# 470
  • Sofia
Има 4-5 таверни на Алики, наблизо е и една известна таверна от една книга. Но честно казано най-забавно беше в градината, където някакси всички си станахме едно семейство. Сутрин се почваше едно голямо кафеправене и закуска. После се решаваше кой ще ходи на пазар и какво ще вземе  и вечер всички край барбекюто. Разказвахме си кой къде е бил на плаж през деня, къде другаде му харесва в Гърция. Бяхме основно българи и румънци. Имаме страхотни спомени от там, а Никос беше чудесен домакин. Наблизо има доста плажове, но дори и през Септември беше пренаселено навсякъде. Има ги в Букинг. Но пак казвам - много базови стаи, за сметка на просторния двор и невероятната гледка.

# 471
  • Sofia
Но честно казано най-забавно беше в градината, където някакси всички си станахме едно семейство. Сутрин се почваше едно голямо кафеправене и закуска. После се решаваше кой ще ходи на пазар и какво ще вземе  и вечер всички край барбекюто. Разказвахме си кой къде е бил на плаж през деня, къде другаде му харесва в Гърция. Бяхме основно българи и румънци.

Ето колко различни сме хората. Grinning На мен от споменатия разказ студена пот ми изби по челото...

# 472
  • Sofia
Ами честно казано и ние не бяхме подготвени за подобно изживяване, но наистина беше много забавно и приятно. То самото място предразполага да се омешате и забавлявате заедно. Иначе има и романтични кътчета в градината, за който иска уединение.  Не сме били на друго подобно място, но в това има наистина нещо специално. Ей тая гледка ни пълнеше очите всеки ден

# 473
Добро утро на всички ще бъдем в Гърция около 24.05 в района на Неа парамос но времето нещо ме притеснява. Как е в Гърция скоро някой да е ходил то водата ясно Че не става но поне са не е като тук температура на въздуха 18гр то все едно е март не май

# 474

Weather and radar
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterapp
Сравнително точно показва за няколко дни напред.

# 475
# 476
  • Glasgow
Аз съм в момента, студено е за къпане (е, има британци дето плуват, но то този типаж и януари влизат🤭) Вали за малко всеки ден, но иначе е приятно, за къс ръкав- 19-20 градуса. Предполагам каквото и в България. Помня май месец от работата ми по курорти в България, че винаги беше такова шантаво, вали, спре. Морето е бурно, трябваше да имаме екскурзия с лодка днес, но я отмениха за автобусна 😔
P.s.бях забравила каква напаст са комарите по това време, че се крият на топло по стаите😁нещо противокомарно вземете

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 08:02 от Jokerr

# 477
Благодаря ще следа от там времето дано се оправи малко

# 478
В Керамоти има и ни изядоха, не очаквах да има и тръгнахме неподготвени.
Сега в багажника има 2 опаковки Bros Grinning

# 479
  • Glasgow
В Керамоти има и ни изядоха, не очаквах да има и тръгнахме неподготвени.
Сега в багажника има 2 опаковки Bros Grinning
на решето ме направиха 1вата вечер🤣вече е късно за каквото и да е за мен, но идващите да се подготвят

Общи условия

Активация на акаунт