Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 21 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Сега видях,че два пъти съм публикувала почти едно и също😃но първият път ми даде че не го е публикувало и реших да пиша отново😃🙄

# 241
  • Бургас / Славейков
Докато ви изчета и Митко сигурно ще се събуди .Напоследък  нещо режима не е както трябва буди се непрекъснато вечерта ,давам вода ,гелче унася се и пак се буди по незнам колко пъти на ноща.Яде не в 6а,в 5и нещо , защото просто не издържам без да спя.Взе да се буди по рано към 7.Днес за пръв път и той се изправи на краката си вече три пъти до сега .Вечер като се разбуди пък става и сяда на кошарата.Детската кухня ще е сигурно към края на май ,така го смятам.Чудя се дали се наяжда и затова да се буди толкова рано.Яде около 190гр.-някой път и 200гр.-5пъти ,спи 2,ч.-3през деня .Незнам сигурно така ще си остане режима му .Дали ако му вкарам вечерята ще се буди по късно сутринта?Ей такива въпроси ми изникват.Гледам и другите наборчета и те се изправят вече .За р.д  няма да е с кръщене нашия ,но честно казано не съм мислила нищо освен ,че ще е на заведение.От на ММ родата са на линия всички ,но от моята повечето са на сезонна работа ,а брат ми са в чужбина.Друг вариант е да поканя и приятели ,но ми се щеше първия р.д да е с бабите и сестра ми,брат ми и това да е.Иначе не съм мислила дали ще има украса от.н.Само тортата е ясна ,че ще я има.Украса мога да купя от Алито или Шейн.Тъй като честно казано не мисля да давам половината от парите за р.д за украса.

# 242
Аз тема за първи РД и кръщене съм измислила отдавна и лека полека се организирам, но също се отказах да давам 200лв за украсата,която искам и ще си спретнем нещо сами.
Иначе и тортата е горе долу измислена вече, с таткото имаме и евентуални тоалети, остава за детето 😄😄😄То останаха два месеца и малко до тогава, реално няма време като се има предвид, че ще сме далеч и не на наша територия.
Браво на всички за новите умения и зъбки.

# 243
  • София
За украса и за мен е безумно да се дават такива суми. Зависи от това къде ще сме, но главно мисля балони, може и да поръчам нещо персонализирано. Бонбоните със снимка са задължителни, мога да ви инфлуенсна за тях.

# 244
Pupelina, да не е влязъл Митко в тая регресия на 8ми месец?
Казват, че точно когато се сдобиват с нови умения, се случва. Ето оставям линк

https://www.mamospimise.com/blog/8-month-regression

За рождения ден, нищо не съм мислила, има доста време, кръщене няма да правим тази година.

Редактирам, че се сетих, ако мислиш че е гладен и за това се събужда, на едни приятели педиатърката им препоръча да слагат вечер в млякото бисквити на плазмон от трошените. Аз и преди съм го писала това... Обаче те съдържат захар, ако имаш някакви без захар може да пробваш, нещо такова.

# 245
Всеки си преценя дали може да отдели от бюджета си. Разни хора разни идеали. Аз не бих седнала да правя украса,при положение че мога да си позволя да поръчам,говоря за кръщене. Сега мисля да нямаме украса,понеже тя е малка и няма да се впечатли,но искам фотосесия за нея. Ще сме 15,20 човека големи. На мен на погачата украсата ми излезе към 100 лв,а това което съм си харесала е над 300 за кръщене,пак до тогава може и повече да стане,понеже мислим да кръстим  Плами като стане на 3 годинки.Разбира се животът е толкова непредвидим и ако нямаме пари няма да има и украса🤷♀😃Аз съм доста ларш принципно,особено за децата🤷♀Но както писах всеки си знае финансите и си преценя. Ако ми се отдаваше можеше и да си измисля и да си направя нещо аз☺

# 246
Аз вероятно ще използвам услуги на агенция за украсата за рождения ден, искам фотокът и това, което съм харесала няма кога да си го направя сама. Иначе и ние ще сме 20тина възрастни и 5-6 деца до 5 годинки. Решихме, че ще е следобедно-вечерно партито, за да може и Ава да присъства все пак 😃 мисля да я заведем и на cake smash фотосесия преди годинката.

# 247
  • София
За мен не е до парите, естествено, че ще ги дадем, ако беше важно за нас, но в моите очи украсата не е. Предпочитам да използвам парите за нещо друго.

# 248
За мен не е до парите, естествено, че ще ги дадем, ако беше важно за нас, но в моите очи украсата не е. Предпочитам да използвам парите за нещо друго.
Аз за това съм и написала всеки си преценя,Неизвестна☺ Разни хора разни идеали😉

# 249
  • Велико Търново
Ние сме решили евентуално вкъщи да съберем близки и няколко приятели.
За украса пари не ми се дава, не съм мислила до сега, но ако ще правя нещо ще видя от сега да се заема, че ще ми отнеме време.

Попарата при нас много се харесва, кус кус с само със сладко го яде, веднъж ѝ направих със сос болонезе, изяде само половината и то със зор.

Неизвестна, прегръдки! ❤️

# 250
Кажете нещо за подсичане и двамата се подсекоха и не знам от какво..... Сега ползвам крем галафарм. Днес ги мазах и със судо крем и дефламол, имам чувството, пе станаха по зле. И се чудя от какво, смених памперсите, но и преди съм купувала от тях и е нямало проблем.

# 251
  • Варна
Аз съм ползвала Павловича мас и Джинджира алба спрей

# 252
Lizi, и “нашето дупе” е същото днес. Намазах я с крема на Лансинох за зърна, чист ланолин е. За няколко часа имаше голяма промяна!

# 253
Галафарма също е с ланолин. Аз само с него мажа и не сме имали проблем.
Повловичата мас, помага ли?
Днес и се чудих

Lizi, и “нашето дупе” е същото днес. Намазах я с крема на Лансинох за зърна, чист ланолин е. За няколко часа имаше голяма промяна!

# 254
Лизи, а оставяш ли ги по дупе при смяна на памперса? С голямата ми дъщеря се случи това: беше се подсякла до кръв от сменена марка пелени. Естествено, минах през всички мазила: судокрем, джинджира, бочко, здраве и т.н. Накрая прочетох, че решението е кожата да "подиша". При смяна на пелена не се ползват мокри кърпи, само топла вода и после 5 мин по голо дупе.

Общи условия

Активация на акаунт