Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 21 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Бурса
Мисля да купя на малчо човалче за сън с крачета. Загледах на angel baby този който е за пролет-есен. Като че ли някой беше купувал от вас. Имате ли впечатления?
Неизвестна след дъжд изгрява слънце ❤
Болибон ми се губи. Как сте?

# 256
Здравейте, на Антон най-после му се показа едно зъбче и второто се вижда.
Аз имам непрекъснато нещо да правя, освен,че го гледам, все има за чистене, пране и готвене.
Като имаше малко подсечено сложих гентамицин крем и се оправи веднага, иначе ползваме Бочко и Бепантен.
С яденето горе долу бива, яде само нещата които харесва, месото на парченца.
За рождения ден не знам. То у нас почти няма кой да дойде. От бабите и дядовците само свекървата е жива и в най-скоро време ще влиза за операция. Пак ще сме тримата, тортата е ясна, но ми се иска да си направим някоя екскурзия за да се запомни.
На работа се изморявам доста, отвикнала съм да съм непрекъснато в движение. Пак влязох в матрицата...
И някакво безсъние ме хвана, може би защото ме боли гърба.
Неизвестна, съчувствам ти.
Болибон, Анчо, Меджик, и други се губят.
Относно чувалче, спи направо в чувала за количката, така и не сме го използвали за излизане навън.

# 257
  • Бургас / Славейков
Лизи и аз се надявам да е тази регресия.На 29.04става на 9месеца.За подсичане всичко което се сетих са ти го написали и другите.Вече имаме два зъба .Днес ходих да купувам иглички и раздадох на съседката.Сетих се че и на каката като и изникнаха зъбите раздавах иглички .Днес аз дадох домашна юфка ,взе че му хареса изяде я със сирене и масло.

# 258
Urahara, не ги оствям по дупе, днес ги оставях и двамата заради подсичането Joy  резултат : Сами опишка мен и Яна, а Яна после опишка мен и леглото ми.... Joy много пикливи, тия мойте! Днес купих гърнета, Сами започва да реве яко, като го сложа, явно нещо не му е удобно, а Яна си поседя, но стойката и е някак изкривена, като седи на него, единия крак стърчи на пред, не го отпуска на долу и на горе тялото някак изкривено стои... Ще я видя утре. Оставям снимка на гърнетата... Може би съвсем обикновените ще са им по удобни...
Вие какви взехте?

# 259
Не искам да ме мразите, ама се изкъртих от сън. Онзи ден заспах с Мишето в 9 вечерта, събуди ме в 7 сутринта, поигра си час на спалнята и пак спахме до 10 (естествено кърмих през нощта, но като се наспивам, не ми тежи).ММ спи в другата стая, че е болен и ние сме превзели голямото легло. Замислям се за разделен сън ☺ Днес легнах с него на обяд след басейна и спахме 2 часа гушнати 😂
У нас е хаос, но се правя че не ми пука 😂ММ оправя частично, румбата не спира…
Мишето от както пълзи, нямам грам покой. Точно на време ми дадоха кдна кошара за игра, та поне мога да го пусна там да ида до тоалетната. Много ми е тежко през деня, защото ММ е изолиран, не седим в една стая и аз нямам 5 минути спокойствие.

Лизи, не мога много да преценя по снимката, но ми се струват страшно НЕ анатомични тия гърнета. Идеята не е да седят като на трон, а да се притиска червото, тоест малко по-сгънати. Краката стигат ли им до земята?

# 260
Червенокоске, Яна въобще не си пусна краката на долу Joy седеше като препарирана, взех с облегалка, защото още не седят самостоятелно Sad, за това ми се стори по логично. Иначе не се бях замисляла за анатомичната стойка....

Не искам да ме мразите, ама се изкъртих от сън. Онзи ден заспах с Мишето в 9 вечерта, събуди ме в 7 сутринта, поигра си час на спалнята и пак спахме до 10 (естествено кърмих през нощта, но като се наспивам, не ми тежи).ММ спи в другата стая, че е болен и ние сме превзели голямото легло. Замислям се за разделен сън ☺ Днес легнах с него на обяд след басейна и спахме 2 часа гушнати 😂
У нас е хаос, но се правя че не ми пука 😂ММ оправя частично, румбата не спира…
Мишето от както пълзи, нямам грам покой. Точно на време ми дадоха кдна кошара за игра, та поне мога да го пусна там да ида до тоалетната. Много ми е тежко през деня, защото ММ е изолиран, не седим в една стая и аз нямам 5 минути спокойствие.

Лизи, не мога много да преценя по снимката, но ми се струват страшно НЕ анатомични тия гърнета. Идеята не е да седят като на трон, а да се притиска червото, тоест малко по-сгънати. Краката стигат ли им до земята?

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 01:18 от Lizi:) :)

# 261
По-добре изчакай да са стабилни. Аз купих от Амазон едно гърне, от което не стига че му вмсяха краката, ами и дупката беше като за моето дупе 😂, а то не е малко. Накрая най-простото гърне за £4 от супера свърши работа. Сега го слагам няколко пъти на ден и според мен от самата поза започва да върши работа. Държа по 15 мин макс, ако до това време не се реши, значи не му е време. За да седи, аз сядам срещу него и му подавам играчки и други интересни джунджурийки.

# 262
Пупелина, стана ми интересно с тези иглички, защо ги раздаваш Simple Smile

# 263
  • София
Иглите предполагам, че са за да избиват уж по-лесно зъбите. Има и други поверия:да се купи нещо бяло на бебето (за да са бели), да се изпукат и изядат пуканки (така лесно да се пукват) и разни други.
За подсичането: Йоана беше доста зле преди може би два месеца, пробвах всичката налична козметика - Здраве, Бочко, Лансинох, Судокрем, Цикапласт, Джинджира, не знам дали и още нещо не и мазах тогава. Накрая прибегнах до Тридерм, мина за два дни (като мажех само сутрин и вечер), но с уговорката, че в него има антибиотик, кортикостероид и противогъбично, така че е по-силен препарат. При малката обаче вече подсичането беше до кръв и сълзеше вода от него и нямаше как да бавя. След като се оправи започнах да ползвам само Павловича мас и съм много доволна, не е имала зачервяване. Само да имаше и по-приятен аромат и щеше да е супер.
Гърне не съм купувала, за мен е рано и не виждам смисъл.

# 264
Telly имам такова чувалче , само ще погледна като се събуди малката кой размер е.Харесва ми , но крачетата отдолу не се затварят хубаво и излизат голи, явно и е малко.После ще пиша пак да ти кажа размера.
Редактирам се: размерът е 6-12 м , Ади последно беше висока около 72см.Може и да се е свил , или пък просто да не са го измислили добре.
Ето това се прехлупва

За подсичане сте го казали .Ади само два пъто се е подсичала съвсем лвко - редувам судо и нещо по - мазно.Може да ги миеш с лайка или смрадлика предполагам с напоено тампонче.Може да ме поправите ако е грешно , че не съм сигурна.
Ето такова е  нашето гърне - удобно е.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:32 от Орехче

# 265
Само, като ви написах, че не си сяда на дупето и още същия ден започна. Даже по 2 начина-от корем и от странично лежане. 🤣
За ходенето и изправянето хич няма да се обаждам да не хукне от рано. Сега обаче, като я сложа в леглото и сяда на дупе и ме гледа. От вчера я оставям сама в стаята, като трябва да заспива и с това ѝ ново умение отнема повече време.

Никол е с чувалче на. Angel baby, но без крачета. Размера е 6-18 есенната дебелина. Доволна съм, но не виждам за какво са ѝ крачета все още и затова не съм взимала този модел. Каката спеше с тяхно, но слизаше от леглото вече.

# 266
Мойте още не седят самостоятелно, почвам да се притеснявам малко.... Въпреки, че педиатърката, каза че седят нормално за възрастта си.

Имам проблем с водата, първо че не искат да я пият, второ че ако пият им се обажда рефлукса и повръщат след това.... Сега им дадох каша и понеже, те не пият вода, аз съм сложила една голяма биберона на шишето и само ом стискам в бузите по малко, за да изплакнат устата и те обикновенно започват да се дърпат, че не искат. Но днес си отваряха устата и не се дърпаха и аз реших, че сигурно са жадни, въпреки че не започват да сучат... Стисках, стисках и изпиха по 20 мл, накрая повърнаха всичката каша и двамата... Направо нямам кръв, храних ги ДВА часа с каша и накрая повърнаха всичко.

Всеки ден изяждат такова количество каша, така че не е от нея. А от началото като започнах да давам вода, им се върна рефлукса и винаги повръщаха след вода. После сами отказваха да пият и не съм ги насилвала.

# 267
Пробвай да даваш водата в различно време от храната поне да не заминава и изяденото.
Някой тук слагаше малко мляко във водата , може и така да пробваш или пък с чай .
Аз имам едно по - различно питане
Според вас бебетата на годинка това лято ще имат ли нужда от такъв тип бански или с кърпа- пончо и защитен крем ще е достатъчно ?

Аделина се е метнала на баща си с мнооого бяла кожа и не знам как да процедирам.

# 268
  • София
Според мен са задължителни тези бански, аз ще купя, ако стигнем до морето. За слънцезащита ще заложа на Юриаж, доволна съм с баткото като я ползвах.

# 269
  • Бургас / Славейков
Пупелина, стана ми интересно с тези иглички, защо ги раздаваш Simple Smile
Както е писала и Неизвестна да затова раздавах иглички уж да са по остри и бързо и безпроблемно да излизат тез зъби.Аз вчера купих също гърне , от Икея ще видя кога ще го пробвам дали нещо ще направи .В другата група във фейсбук много го коментираха туй гърне че било много удобно за момченцата.Та затуй го взех ,ще купя и едно друго като ходим при бабите да има и за там ,но ще е друг вид.Митко вече седи стабилно ,но ще видя дали ще има интерес към гърнето.Обикнивенно се клати като седи.Вещице хубаво ,че си се наспала една поне да е наспан от нас.Орехче щом и е бяла кожата по добре скрита в банския отколкото да се чудиш после с какво да я мажеш.

Общи условия

Активация на акаунт