Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
При нас разходките биват.Ако и се доспи я пускам надолу и спускам малко сенника.Иначе я возя и в двете посоки според слънцето.Докато се движа е добре.Ако спра е желателно да я извадя и да прави нещо - напоследък се радва много на кучетата, давам и да погали комшийските , " гони " гълъбите ,люлея я , "ходи" хваната за мен , баща и вчера я пуска по пързалката , пипа/къса листа и цветя и така.В количката и понякога се заиграва с бутилка вода.
Вчера покрай едно друго дете пропълзя истински на коленца навън.
Ади пие от шише със сламка ,  но и отне време да се научи, те са с клапи и трудно пускат.
Обувките за сега не и пречат, и не сме имали изгубени чорапи 😀

Бисквитке, меко казано е грубо държанието на тези хора спрямо теб и детето, на всеки би му станало обидно.

# 646
Момичета как е групата във фейса да ви намеря Simple Smile

# 647
Скрита е, пиши на Неизвестна16

Момичета как е групата във фейса да ви намеря Simple Smile

# 648
Момичета, ще купувате ли и кога мислите триколки? Аз мисля да подарим на Божидар за РД  😊

Харесах тази.

# 649
  • София
Купихме на големия като беше на около 1г6м, возих го 2м лятото, после зимата в снега не беше ок и на другата пролет вече не ползваше превозно средство. Неговата беше няколко в едно, забравих марката, но мога да потърся, имаше уж легнало положение, което става за дрямка, но нямаше подложка за краката и реално му висяха. Със сигурност не му е била удобна за спане, но се е случвало чат пат като сме били за повече време навън. Иначе в онзи период вече спеше само веднъж и си го прибирах вкъщи. Неговата се въртеше на 360гр иначе и беше супер стабилна, но не беше покупката за него, не и в този период, в който беше. На следващата пролет вече беше на 2г 2-3м и си вървеше стабилни преходи от по километър и предпочитах да се разхождаме така, хем да се измори, но и той не искаше въобще да седи нито в триколката, нито в количката. Сега само събира прах на вилата, трябва да се организирам да я пусна за продажба, че е като нова иначе.
Иначе много добра покупка му беше ride on колата, поне две години я влачеше навсякъде.

# 650
Ние ще му вземем и кола и колело да бута с крачета. По точно бабите и дядовците имат мераци, аз имам място, така че ще пробваме всичко.
Мисля, че Божидар в триколка ще е по добре, по интересно ще му е. Така или иначе не спи Grinning
Но, да, за няколко месеца ще е. Въпреки, че сега зимата идва по късно и мисля, че поне до октомври ще можем да го ползваме.

# 651
Бутала съм момиченцето на девера ми с такава триколка, лично на мен ми беше адски неудобна. Но аз и с другите колички имам проблем. Обаче етърва ми каза, че съжалява, че я е взела и не и била удобна, но беше продала количката. А малката беше на 8м тогава.

# 652
Триколка няма да взимам. Ще купим когато порасне достатъчно balance bike.

При нас само разходките биват. Нещо се случи ..вечер не иска да заспива в леглото си. И се приспиваме пред блока в количката…страшна картинка сме. 🤣 Поне от няколко нощи спи и не се буди през час, та денем имам повече енергия да издържа на нейното темпо.

Изправя се на крака вече сама в леглото. Миналата седмица май, един-два пъти успя сама и вчера много пъти го направи.
При нея нещата стават така, както не можеше да се върти и изведнъж почна да се върти много умело, със самостоятелното сядане беше по-същия начин. Аз и преди съм казвала двигателното й развитие е по-бавно от на повечето деца, но нещата се случват и не съм притеснена (вече, че в началото го мислех повече).
Приказва, дава целувка, боц, пет, имитира някакви неща.
Една консултация със специалист не е излишна, особено ако имате някакви притеснения.

# 653
Триколка няма да вземаме, но взехме ей тая
https://photos.app.goo.gl/i4jUMPsfiSdXyTcs9
Супер удобна, много място има и се сгъва.
Снощи уж заспа нормално ама след час се събуди и 2 часа мъки докато заспи пак чак в 22ч. После в 4ч се събуди да играе ама бързо заспа и от 6ч е на линия, едва гледам. Сигурно след час ще припадне след 2.закуска

# 654
Честит празник, момичета!
Аз май бях писала, триколка няма да вземаме, това лято ще се придвижваме с лятната количка. Ще вземем баланс колело и тротинетка, но тях ги виждам да влязат в употреба другото лято. Я споделете за ride-on колите, това тези акумулаторните, които се управляват с дистанционно ли са? От каква възраст долу-горе са подходящи?
При нас новото е, че Ави започна да ходи по мебелите преди няколко дни, даже пуска едната ръка. Прави и някакви опити да дава 5 😃 май си махна едното нощно хранене и спим от около 12 до към 6 🥳 и проявява характер, като е недоволна от нещо започва да маха с ръце и да вика 🙄 ох, започна и да изпъва глава назад рязко и да мята коремчето напред, ако я вземем/сложим да седне, а тя не иска. С тази глава отнесох няколко силни удара, дано скоро спре да го прави.

# 655
  • София
Райд он са тези, на които детето сяда и се бута с крачета. Тези другите на ток са големи, обемни и аз не бих купила. Има едни и Райд он с родителски контрол, обаче са супер паянтови и стават само за разходка в много равен парк 🤣

# 656
Триколката е най-гадното возило за деца по мое мнение. Няма да взимам. В парка се разхождам с едно бебе на 1г и майка му на първата разходка с триколката побесня и каза, че го хвърля този боклук. Ужасно неманеврена и детето все се изсулва някак. Сега не може да я продаде.
Роде он са супер и децата се забавляват. Ние имаме 2 от каката, една по-малка и една по-голяма. Ще търкаля тях след време.

За кухните да дам още малк отчет. 3 дни поръчвам ян бибият премиум меню. Добре е, яде се и консистенцията я бива и на десертите, но си имат малко захар. За следващите дни съм поръчала от Био менюто им, да видим има ли разлика и каква и дали ще се хареса.

# 657
  • Велико Търново
Виктория и тя така се изпъчва и мята глава назад ако не стане по нейното, единия път си удари главата в ръба на дивана.

За сега нищо няма да ѝ вземаме, за подарък сме решили обувки , вчера пробвахме едни но ѝ се спеше и си гънеше краката като кашкавал 😃.

Харесва кухнята, само сладкото нещо не ѝ допада, но и по добре.

Напоследък си махна нощното ядене и дори да стане си играе час и нещо, и заспива без мляко.

Аз онзи ден направо изключих, че Вики е на консултация, чувството като се сетих че сме я изпуснали беше ужасно...

# 658
Аз да попитам бебетата които са около или над 11 кг. Какъв размер дрехи им вземате?

# 659
Моя хубосник е 12кг....за 18-24 м на Сънсей...🫣

Общи условия

Активация на акаунт