Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Моя хубосник е 12кг....за 18-24 м на Сънсей...🫣
А от Н&М вземала ли си скоро нещо. Плами е близо 11 кг и се чудя дали 86 размер няма да и е голям. Като гледам 86см размер го дават за 11 кг,но все пак знам ли. Иначе браво на твоя хубостник☺ Даже и Плами е задминал,която си се роди голяма☺

# 661
  • София
Йоана е 11,200. Още някои дрехи 80 и стават, но предимно 86, като сега за лятото купих 92.

# 662
Йоана е 11,200. Още някои дрехи 80 и стават, но предимно 86, като сега за лятото купих 92.
Вземала ли си нещо от Н&М,че тяхните малко сякаш са уголемени и не знам 86 размер дали няма да и е голям?

# 663
Привет, от три дни яде кухнята на Зелео, малко по-едро смляна е от пюретата и отнема повече време да се справи с порцията, но е доста вкусна и ще продължим с нея. Някои от десертите не може да ги яде, днес донесоха мъфин със спанак, онзи ден гигантска кокоска. Кокоската я натроших в кисело мляко и яде, но този мъфин май ще остане за мъжа ми 😁 Нямат захар, сладките десерти са с фурми. За триколката вече съм казвала, за мен е излишна и даже нервообразуваща по причините, които са споменали и другите момичета, предпочитам да я возя в количката. Задължително ще вземем райд он, не знаех, че се казват така 😊 и от онези гумени животни за скачане. Размерът на дрехите не се ли определя по-скоро според дължината на детето, не толкова от теглото 🤔 Любовче е 75 см., 8800 кг., взимам от други марки размер 80 и е добре. На HM са доста уголемени, от тях имам размер 73 и има да ги носи още доста време, мисля, че техните 86 ще са доста големи.

# 664
Привет, от три дни яде кухнята на Зелео, малко по-едро смляна е от пюретата и отнема повече време да се справи с порцията, но е доста вкусна и ще продължим с нея. Някои от десертите не може да ги яде, днес донесоха мъфин със спанак, онзи ден гигантска кокоска. Кокоската я натроших в кисело мляко и яде, но този мъфин май ще остане за мъжа ми 😁 Нямат захар, сладките десерти са с фурми. За триколката вече съм казвала, за мен е излишна и даже нервообразуваща по причините, които са споменали и другите момичета, предпочитам да я возя в количката. Задължително ще вземем райд он, не знаех, че се казват така 😊 и от онези гумени животни за скачане. Размерът на дрехите не се ли определя по-скоро според дължината на детето, не толкова от теглото 🤔 Любовче е 75 см., 8800 кг., взимам от други марки размер 80 и е добре. На HM са доста уголемени, от тях имам размер 73 и има да ги носи още доста време, мисля, че техните 86 ще са доста големи.
Ами имат обозначение и на килограми. Плами е олио 77/78 см и е близо 11 кг. Аз пазаря предимно от там,като последно и бях взела размер 80 см,комплекти дълги за студено време и затова се чудя сега за лятото дали да не взема 86 размер. Всъщност аз поръчах 86 размер вече,но се притеснвам да не и стоят като чувал. Все пак не ги вземам за вечност. Но си права тяхните са леко уголемени. Сега и взех къси гащи WC Kiki 86 см размер и са и добре. Леко свободни,но все пак ще се носят 3 месеца. Голямо чудене ми е😃

# 665
  • София
От HM не съм пазарувала скоро. От Уайкики носи 86, бодита от Пепко 80-86, Синсей 86, купих от Лидл тениски 92. Роклите предимно са и 86. Братовчедка ми ми даде също доста запазени дрехи от нейната дъщеря (която ги е носила на година и половина де 🤣).

# 666
Ави преди 3 седмици беше 11.900, 79 см, 80-и размер ѝ късеят вече. 86 са ѝ тамън, последно взех 92 с идеята да са малко по-широки за лятото. Като гледах дрехите и на мен ми се струваха доста големи, но като я облякох.. ами не са 🤣

# 667
Здравейте! Ние ще получим триколка за подарък за годинката, така че ще пробваме дали ще и хареса на Ади.Иначе пробвах да бутам замалко една на позната - не ми се видя толкова неудобна.
Дрехи носим 80 и 86ти размер, миналия месец беше 74см висока и около 8850кг ако не се лъжа.Като 86ти някои са и дълги ръкави или крачолчета и подгъвам.Още не съм купила съвсем летни дрехи, но този път ще заложа на физически магазин с опция за подмяна ако не са добре.
Забравих да кажа , че започнах да и давам орехов тахан.

# 668
Благодаря момичета! Както писах аз и поръчах 86размер. Тя е към 10.900кг,77/78 см . Не мога да и измеря ръста,понеже не стои мирно. Последно съм и поръчвала размер 80 от НМ в края на март. Дано не са и големи нещата. Ако пак са ще ги върна. Аз съм поръчала две комплектчета и три тениски,не е кой знае какво.При тях безпроблемно поне е връщането за тяхна сметка,като си лоялен клиент. Даже зимата пак се колебаех така за размер,бях поръчала неща и техен сътрудник ми каза,че мога да не взема поръчката от куриер,да я откажа и не дължа нищо или да ги взема и да пробвам,ако са малки или големи си ги връщам и ми провеждат парите. Няколко пъти съм им връщала като минаваме така от един номер на друг и е нямало проблем. Аз затова и пазаря предимно от тях.Пак и като лоялен клиент имам отстъпки,което ме устройва.Все пак не искам да са и супер големи дрешките ,но пак и лятото е хубаво да са и леко свободни. Ще видим като дойдат☺
 Триколка баткото имаше преди 15 години бяха хит тогава. Използвахме я но не ми беше удобна и за сега не мисля да вземаме☺

# 669
  • Варна
Аз само от HM имам дрехи в момента - 80ти съм взела за лятото, иначе и 76 й стават, особено блузи, тя е с дълги крака май само. Последно беше 73см и почти 9кг, така че лятото ще е с 80ка от HM. Имам супер много рокли, чакам да може да стои права и да е топло, че да я обличам. Вчера пробва пръст за първи път - сигурно 1 час си игра да прехвърля от една кофа в друга. И от вчера има пробил първи горен , цели 3 ще станат зъбите хаха. Ягодини много обича, вече съм въвела почти всички храни сякаш... много ми се иска кухня, но във Варна няма нищо адекватно за моите критерии, Tasty Lab в София ми харесва много, но тук има само Фуристо от скоро, но там има сол, което ме дразни много, така че няма да стане явно.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 12:38 от exsberry

# 670
Ех ще ме откажете от триколката Blush
И на нас ще ние подарък, ще видим. Решихме да отидем на място да пробваме всичко. Кое на нас ще ние удобно и кое Божидар ще хареса.
Той се бута вече с една такава кола вкъщи. То не е точно кола, но днес му хвана цаката и много се кефи.
Много харесва мотори, всички моториати в града сигурно вече ни познават. Скача в количката, вика по тях, маха им от няколко дни и те го закачат и той полудява. Затова мисля, че може и моторче да му вземем да бута, вместо кола.

И при нас зъбите си растат ли растат. Вече има 8, 4 горе 4 долу.
Хапва иначе всичко. Само дето нямам и 15мин да му приготвя нещо, камо ли да сготвя. Мисълта че трябва да започвам да му готвя ме изнервя, плаши и напряга. Сутринта пак съм правила закуска с една ръка и половина. Просто не ми дава за секунда да мръдна, пищи ядосва се, реве, по краката ми виси. И той проявява сериозен характер, не иска да сяда, извива се целия, главата назад и се тръшка.
Аз дадох цяло яйце, но ще изчакам за ядките още, не знам и аз защо. Но така го чувствам, още един месец и започвам да поръчвам, че по магазините йок тахани.

Стои прав все по често без да се държи никъде и се чуди да тръгне ли. Накрая сяда. Не му давам зор, като е готов тогава, не искам да се изплаши и да спре.

# 671
exsberry каква точно кухня търсиш? Аз днес записах малката на държавната кухня, с двамата големите бях доволна от нея, много я харесваха. Надявам се и сега да е така. После в яслата дават същата храна като в кухнята.

Това раницата все повече се убеждавам, че е много удобно нещо и съжалявам, че и каката не носих. Баткото щеше да ми е тежък. Днес за мой луд късмет нямаме асансьор, аз живея на 8ет. Трябваше да ида да подам документи за кухня и да си взема купони ако ми дадат, дадоха ми за мой късмет. Дано я яде, че 1гр е на пасирана, а моето гладки пасирано не яде. Че освен за кухня трябваше да ходя и за мляко и за пюре, че и загорих храната. Има супа за вечеря, та щеше да яде нея като се наложи. И ходихме с раницата. 8ет нагоре ме озориха обаче, но пак ги качих по лесно от очакваното. И дъжда изпреварих. Обадих се на техника като видях, че е счупен асансьора, ама още не са го оправили. То и аз се върнах за по малко от половин час, щях да се учудя ако работи.

Моето е дребно, тепърва започват да и стават 68 р-р, някой са и малки. Каката първото си лято носеше 74 р-р, беше на 6-9м, та сега малката ще има летни дрехи. Ще трябва и да купя сигурно, но поне като за начало има, дано само не са и големи, че спи с една пижама 74 и и е доста голяма.

И за мое огромно съжаление за 1 юни няма да има 50% намаление. Пускат някаква калпава промоция при покупка над 55лв да си избираш между два продукта. Аз го чаках с нетърпение.

# 672
  • София
Мис, вие сте далече, но и баткото беше фен на мотори. Неговата райд он е точно тип мотор на Мони. Сигурно и при вас има такива.
Тъкмо влизах да коментирам за Бебо и промоцията им 🤣. Аз така или иначе мокри кърпи поръчвам от няколко месеца само от Гален. Ползвам Бочко 99.99% вода, взимам 10-12 пакета и изкарваме два месеца горе долу, но и вкъщи много се ползват, не само за бебето.

# 673
  • Бургас / Славейков
Да се включа и аз по темата за триколка.За сега няма да взимаме ,тъй като той сутрин си спи в количката на разходката ,а следобед гледа от нея от високо.За размера дрехи аз май взех по големи 86р.,сега му стават 80см,но моята сушилня нещо ги свива много и взех  по големи.Днес и ние се записахме на ДКухня от понеделник купих купони ,тук се купуват онлайн вече и се надявам да яде.Каквото не съм вкарала с кухнята ще го направя.Напоследък не слуша нещо Митко ,ама то майка бе в къщи за. 10дни и сега трябва да си мине към,, фабричните настройки,,:stuck_out_tongue_winking_eye:Ама като имахме баба пък вкъщи походихме малко с таткото да почувстваме и ние че сме хора .

# 674
И тук трябваше да се купуват онлайн от май месец, обаче за мой късмет имат проблем със системата. Че иначе трябваше да си нося документите на м...... си и ме предупредиха, че с количка не мога да се кача до съответния етаж и асансьор нямало. Така днес си дадох документите, а в четвъртък ще си получа чипа, паролата и картата и вече ще чакам да се продават онлайн. И дано в понеделник не забравя, че вече е на кухня.

Общи условия

Активация на акаунт