Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 660
  • Разпиляна във въображението
Защо да отблъсва околните? Че тя свали Валерия от трона и затова й се радват.
Валерия направи същото и според мен ще го доразвие в следващите епизоди, но не виждам същото отношение към нея. Може и да бъркам. Да започнат да и се радват и да общуват с нея останалите.

Няма как да стане. Валерия е одумвана от самото начало. Наричана е "непоръбена", "ръб". Пам казва, че мъжът й трябва да е куче, а Елена се хили. В тяхната групичка, Елена и Пам, от самото начало са Боряна и Мика, пригласяйки и смеейки се. Всички просто се радват, че не е Валерия. Само да не е тя.

# 661
Аз лично съм убедена, че не могат и насила да ги държат. Просто са си там, за да се излагат и да ни правят сеира. Хляб и зрелища.

# 662
На тази снимка Валерия и Генчо са като младоженци, а Елена е шаферката Joy
Елена тук по-скоро ми прилича на длъжностното лице от Общината.
А на мен на депутат от 49-тото Народно събрание пред клетва Grin. Само Генчо стои неадекватен там. Валерия е в в своята територия на току-що разбудена "спяща красавица".
ПП: Брех, как го е хванала Валерия за ръчичката, ама ще видим довечера.

# 663
Генчо е нарцисист, точно такъв от каквито тръгна да се оплаква Ирина. Не го ли е усетила и да си кара курорта, не знам.

# 664
Още в края на предаването бил предложил брак. Сега щели да се женят. След половин година познанство. Може пък да се получи. Само с Елена ми се струва че биха си паснали първоначално за брак. Не знам дали няма да му дойде натоварваща после. Той е по-привлечен от Айлин и Валерия и това са неговите блянове за жени. Но те не са на тази вълна. Така де, толкова хора се женят и развеждат. Която си е избрал, нея. Така предаването печели повече популярност.

А това на Ирина беше толков преувеличена история за внимание. Тя Ирина сама себе си не е усетила, че е нарцис. Няма да я изплаши Генчо. Най-много да я отегчи или да не си допадат по характер после.

# 665
  • # супернатурална #
Ако предположим, че за Валерия изгледите са да печели формата/ергена, фенките Еленини ще се разделят на три по утешителни прийоми:
1. Той не я заслужава, по-добра е от него-високото грозде е кисело
2. Връзката им ще е гадна, ако не е гадна ще е само сексуална и ще си избиват взаимно комплексите - какво като не съм стигнала гроздето, този, дето го яде ще получи разстройство, а и на гроздето ще му е гадно като го дъфчат
3. Е и В все пак ще са заедно - тези са от продължаващите да търсят една дълбоко скрита или несъществуваша стълба за да стигнат гроздето.

# 666

Впечатленията, които си струва да споделя за епизодите:
Flowers RoseМеган нали си призна, че е била зубърчето на класа. Вече е пораснала и е станала що-годе симпатична млада жена, но в поведението и навиците си, изглежда не може да избяга от малкото, задръстено момиченце, без особени социални умения (поне така си я представям). Тя и сега изпъква уж с лозунга "аз не съм като другите изкуствени кифли", ама само на външен вид не е достатъчно. В разговорите с Генчо, освен да му рецитира всички данни за роднинските му връзки до 9-то коляно, които предварително е наизустила, или да му задава инвазивни и досадни въпроси за навиците му, с един такъв неловък тон - друго не виждам.
И да, съгласна съм, че съвсем си вкара авто-гол като изтърси това за другите момичета на срещата, особено нюансът, че Евгени се влияе лесно. Евгени е силно отмъстително същество, не прощава такива намеци, особено ако не са подплатени с мятане в скута му и пощипване тук-там.

ThinkingИнтересно, че самият той говореше за двойни стандарти, когато се караше на Елена след възмущението ѝ от онази постъпка на Валерия (когато се натресе на срещата на спечелилия отбор момичета и го отмъкна),
а самият той непрекъснато демонстрира подобни.
Например Крисия беше изгонена уж заради раздразнението и възмущението му от това, че прекъснала драматичната изповед на Ивелина, при положение, че тя просто отиде да се извини (макар и нескопосано, ама това е отделен въпрос) и си тръгна.
На синхрона Генчо размахваше пръст и питаше "Как може такова нещо"...
А после какво стана? Същата ситуация с Ирина, тя успя да каже достатъчно ,за да му стане ясно, че разговорът е сходен и "сериозен", но когато минута по-късно Валерия се спусна като гладна хрътка и го задърпа за ръцете, без дори да попита дали е удобно да прекъсне - за нея нямаше пак санкции, нали? Никакъв проблем.

WearyДруг е въпросът, че са ми малко смешни момичетата като започнат с тези споделяници ни в клин, ни в ръкав, баш в национален ефир. Брутално ясно е, че отчаяно се мъчат да изцедят малко симпатия от Генчо, белким ги види и в друга светлина, понеже Раците сме чувствителни и емпатични, ако ни подхванат както трябва.

Smiling ImpРадвам се, че най-после изгониха бай Елисавет, Кукушев много добре описа динамиката - ниско, долнопробно ниво на върла простащина, съчетано с характерните похвати на типичен насилник - с подиграване, омаловажаване, гаслайтване на обекта. Аз ако съм нейн настоящ или бъдещ клиент, бих се отказала на мига. Не знам какво постигна с участието си, освен да се орезили, но определено лъсна пред цяла България, както казваше баба ми "изложи се като кифладжийка" (да не обиждаме кифладжийките).

Animal CrocodileВиктория преди ми беше толкова симпатична, винаги ми се струваше, че е много чист и искрен човек, но не и откакто започна с онези странни изблици колко се притеснявала да не се върне към предишната си същност, което отново спада към графата "каква драма да си измисля, за да получа екранно време и да ме забележи Евгени, пък да ме утеши и гушне после"....
После пък съвсем ме загуби, като изведнъж премина в лагера на Валерия - въпреки, че преди това уж се възмущаваше от тях.

Animal WolfДжия - при нея също виждам голямо лицемерие, но в същото време ми харесва как си казва нещата директно - при опитите на Валерия да ѝ вмени вина, че едва ли не предавала голямото им "приятелство" Joy
Харесва ми и как Джия и Айлин съвсем откровено приземяват Валерийните налудности, докато си приказват.
Направо ми е нелепа като започне да се самоубеждава как всичко, което Евгени прави с другите момичета, е с някаква завоалирана цел, свързана пак с нея - примерно да я накара да ревнува, или как нищо, което се е случило на срещите с другите, не може да бъде по-силно и стойностно от нейните отношения с него, особено смешните им писъмца от началото. Чак жал ми става, ако не виждах погледа на злобно чихуа-хуа докато ги говори.
Айлин и Джия трудно прикриват въздишките и въртенето на очи, ама Валерия си знае нейното и никой не може да я убеди в противното.

Подкрепям всичко написано с две ръце! Роза за теб! Flowers Rose

# 667
Ако предположим, че за Валерия изгледите са да печели формата/ергена, фенките Еленини ще се разделят на три по утешителни прийоми:
1. Той не я заслужава, по-добра е от него-високото грозде е кисело
2. Връзката им ще е гадна, ако не е гадна ще е само сексуална и ще си избиват взаимно комплексите - какво като не съм стигнала гроздето, този, дето го яде ще получи разстройство, а и на гроздето ще му е гадно като го дъфчат
3. Е и В все пак ще са заедно - тези са от продължаващите да търсят една дълбоко скрита или несъществуваша стълба за да стигнат гроздето.
Гроздето отдавна е дехидратирано и станало на стафиди, които те изненадват неприятно, след като си си мислел, че отхапваш бисквитка с парченца шоколад.

# 668
С Меган вероятно е имал кофти среща, но не ни го показаха така, с недоволни физиономии от Евгени, защото трябваше да я изгони, а се наложи да евакуират Елисавета 😀

Според мен ги карат от продукцията да разказват на Евгени личните си драматични истории, което идва малко в повече за такъв ранен етап на запознанство , че и по телевизията. Излиза че като подпишеш договор буквално им ставаш роб 😅

# 669
Все още чакам момента, в който Айлин или Валерия ще си разкажат и те своите драматични истории...

# 670
  • София
Много ми е интересно какво ще кажат Валерините фенки, които виждат голяма любов в погледите им с Евгени, ако вземе, че спечели Елена? Аз лично нито любов виждам в тези погледи, нито тръпка, единствено самодоволния поглед на Валерия виждам.

# 671
Според мен, освен, че карат момичетата да се разголват пред цяла България с лични неприятни и болезнени истории, трябва да инструктират Евгени да се държи по-прилично, когато му ги разказват. Иначе е направо върха на цинизма...и е много неуважително към участничките.
И за мен подобни багажи нямат място в романтично шоу. Една бита, друга с обвързан мъж със семейство, трета с някакви неясни зависимости се борела, четвърта редовни връзки с нарцистични мъже. Парадоксално, най-лек ми се видя багажа на Пам, нищо, че е едно 30 кг отгоре 'куфара' й -- дебела била и я подигравали. Някак парадоксално наистина, ама е най-неочукана от живота от всички жертви вътре. Според мен, в романтично шоу трябва най-хубавите си страни да показват.

# 672
Видно е , че Елена играе игра много съзнателно. Все пак е с 10 години по-голяма от Валерия.
В което няма лошо. Това е игра. А може и наистина да иска да се хареса на Ергени.

# 673
Все още чакам момента, в който Айлин или Валерия ще си разкажат и те своите драматични истории...

Интересното е, че за момента успяват да се измъкнат от досадното сподляне на мазни тайни.

За Ирина, наистина е много смешна ситуацията, в която се оплаква от нарциси в живота на един отявлен нарцис.

# 674
То най-често е така. Както и видяхме с Пам. Тези, които отявлено се правят на жертви, тормозят другите.

Общи условия

Активация на акаунт