Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 894
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 145
Ако по някаква случайност Елена спечели Ергени и заформят връзка след предаването, до 24 часа ще е звъннал на Айлин. Натоварваща е Елена, каквото и да прави. Хич не я бива да се отпусне, само ревност, завист, презрение и някакви такива.
 Айлин е сладур, ще и е лесно да прави Евгени щастлив, а всеки мъж търси това. Очакванията към дамата на сърцето са да се изживее литературата и музиката, не да се обсъжда, мисля че там точно греши Ети.

# 2 146
Какво стана с речите на Наум за розите, започнаха да ми липсват,пуу🤣🤣

Изтрили са ги заедно с целувките.
Ако пак върнат Наум с протяжните вопли по розите, вас двете лично ще ви държа отговорни. 😀
 Тоз човек ми е излишното колело в сюжета. Постоянно дебне из храсталака.  После изведнъж изскача. Всеки път го очаквам със шлифер и рязко да го разтвори. Преспокойно могат да им оставят по едно писъмце и девойките сами да се оправят. И поне една от ергенките да може да чете и да осмисля текста. Женчо си е така или инак с имплантиран микрофон. Сал за едната почивка в Турция, ако е да го пишат сценарист и всички ще сме доволни.
Може да направят микс от от Биг Брадър и сървайвър. Да си получават поканите анонимно в поща или да издирват поканата като съкровище Grinning Ако тази, която я намери, не присъства изброена в обща среща - си спечелва място.

Леле какъв кютек би било... хем от хонорара на Наум ще спестят, хем ще има сеир.

# 2 147
  • софия
И един скрит имунитет и те тогава вече ще се отвори адът. 😀😀😀

# 2 148
А на мен защо ми се стори, че условието беше тези, които не се справят със задачата, да си останат в "покоите"- не казаха ли така в началото? А изведнъж после се оказва, че са в кухнята, откъдето могат да гледат, а другите момичета/Евгени - да ходят при тях?

Хах, явно покоите им не са за показване. Целта беше да видим колко страдат наказаните.

# 2 149
Не разбирам какво й харесвате на Ирина... Евгени го залива с тъпи четки и сълзливи истории, а всяка реплика й е казана с тежък и задъхан глас, все едно заработва на импулсен телефон. На синхроните все нещо злобее, а на дивана обикновено гледа като препикано мушкато. Устните така ги е надула, че напомня на човешка надуваема секс кукла. Съжалявам, не мога да я харесам Sweat Smile
Реших, че съм само аз. Има нещо в мимиките, които прави и коментарите. Може да играе роля, но тази роля определено не е на приятен за мен човек. И вероятно съм от малкото, които не я харесват. Обратното важи за Виктория. Тя ми е симпатична, пък масово хората не я харесват.

# 2 150
СлаБе, много си духовита.Заради теб днес следя темата..да ме разсмиваш,благодаря. Grinning

# 2 151
Не съм ви изчела още и нямам време да гледам днешния епизод сега, но набързо да дам моите две стотинки за вчерашния. Беше забавен и динамичен, много ми хареса.

Елена тотално преекспонира едно нищо в огромна драма. За 10+ години с партньора ми (който обичам, ценя и не искам да изгубя милиони пъти повече отколкото Елена - непознатия Евгени) сме си си подарявали много подаръци, някои по-сполучливи от други. Нормално е понякога полу на шега, полу на истина да подпиташ “Ей какво стана, защо не носиш/ползваш еди-кое си?” Давала съм всякакви отговори - защото не ми отива на тоалета, не нося в ежедневието такива неща, много добре знаеш, че злато не ми отива на кожата и мога да го нося само върху дреха отдолу и т.н. Оценявам много жеста, но ползвам и нося подаръци, само ако наистина ми харесват и влизат в употреба, не за да четкам нечие его. Очаквам същото от другите, макар и да ми става леко криво като не нацеля вкуса на човека. Няма драми, обидени, разревани. За хора със здрави граници такива въпроси са като камъчета запратени от вятъра към крепостните им стени. За хора-кули от карти е голяма драма.

И Евгени не е насилник, а скача според тоягата. Ако беше задал същия въпрос на Айлин, реакцията щеше да е съвсем друга:

- Нещо май ти липсва?
- Така лииии? Липсва ли ми?
- Да, липсва ти.
- Хихи, Евгениии, не съм ли ти достатъчна така? (премята крак връз крак и го гледа сластно)
- Е, достатъчна си ми, но ми се искаше да сложиш колието. Не знам какво значи това.
- Какво значиии? Значи ли нещо? Не знааам, ти ми кажи какво искаш да значи. Хихи. Или си много наблюдателен, или специално ме следиш дали го нося, което ме ласкае. Много си ми сладъъък.

И после мляс мляс и приключва всичко. На следващия колтейл от нея да мине може да сложи герданчето.

Тя му даде отговор (подобен на твоите обяснения) с усмивка и не мисля, че първоначално, на дивана, си мислеше, че това е кой знае какъв казус - напротив. Той показа с невербалната си комуникация, че реално не го е приел (все едно нищо не му беше казала/не е съгласен) и вместо мляс-мляс я върна. От това идва манипулативността - по твоята логика, той трябваше да приеме отговора й и да й каже, че разбира или самият той да се пошегува или по някакъв друг начин да скъси дистанцията. Не само думите са важни/съдържанието на един разговор, а и тонът, изражението, действията - цялата невербална комуникация. Беше чиста игра на обиден - от нищо нещо. Няма как да знаем дали Евгени е насилник или не, дали е по сценарий или не, но така както премина тази ситуация - манипулативно държане от негова страна, емоционален изблик от нейна, и накрая - той бог, тя не беше утешена от него реално (ако на него действително му пука за нея, щеше да я прегръща, целува и каже съвсем различни неща - държа се като пън без съчувствие). Може и да не му пука за нея. Тогава е или мега лош актьор, който цитира сценария си, или е самовлюбен до небето и обратно, с чувство, че другите са му длъжни (а не реално огорчение от това, че не носи колието - то нямаше такова, беше фалш). Въобще от страна на Елена ако имаше драматизиране, то беше предизвикано. Всички имат слабости, а показването на уязвимост не е равно на манипулация.

# 2 152
  • Sofia
Елена е едно дълбоко комплексирано и много неуверено същество (пиша го със съжаление), което изпитва неистова нужда да е но-по-най, и да се доказва на всяка цена. Хаби прекралено много усилия и енергия за това и не й остават сили да се радва на живота. И не, не съм лагер Валерия, но ми омръзна тази най-добрата, умната и ерудирана Елена да ми изскача от ъгъла.

# 2 153
Айлин е сладур, ще и е лесно да прави Евгени щастлив, а всеки мъж търси това. Очакванията към дамата на сърцето са да се изживее литературата и музиката, не да се обсъжда, мисля че там точно греши Ети.
И ще й е лесно да му слага рога. Нали е много влюбчива.Smile

# 2 154
Малко извън темата ще съм, но някой има ли представа дали ергенът избира срещите за момичетата или от продукцията решават коя на каква среща ще ходи. Ясно е, че главния замисъл е от тях, на дали и Евгени не дава някакво мнение какво на гоя би харесало?

# 2 155
Ирина ми е малко смесена като впечатления. За сексуалния подход си мисля, че е роля, която е избрала, за да стои по-дълго в предаването. Много е силна на думи, но на действия е съвсем обрана и уж "по-невинни" момичета са по-настъпателни от нея. Конфликтът ѝ с Валерия го виждам като по-засилена реакция на надменността на Валето, която беше подразнила доста други. Външният ѝ вид не е точно моята представа за красота, но е хубава жена като цяло и има рядко срещани тъмно сини очи. Най-силно впечатление ми прави самообладанието ѝ. Прояви го в няколко момента, но сега ми изниква моментът, когато остана без роза, а изведнъж Евгени се появи с още една. Приятелките ѝ пищяха и подскачаха от радост, а тя с напълно овладяно вълнение прие розата. Също и реакцията и в синхрона след като Валерия дръпна ергена от срещата ѝ, с каменно лице казва "Изпълнена съм с ярост" или нещо подобно Simple Smile Може би това, че идва от малко по-различна култура, обяснява различието в реакциите. Ние, българките сме май по-експанзивни и шумни в реакциите си и когато някой е по-сдържан, прави впечатление.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 12:21 от Lemon Verbena

# 2 156
Валерия не очаквам да се радва, нито прехласва, когато други говорят за срещите си и целувките си. В по-ранен етап обаче тя се опита много собственически да даде ултиматум на Евгени, че той не трябва да обръща същото специално внимание на останалите, което и на нея. Едно е да не ти е приятно, друго да ограничаваш и контролираш друг човек. Предвид историята с бившата му, наистина съм учудена че това не го отблъсна силно. Според мен това беше реално най-голямата черна точка, която тя можеше да си лепне.

Тя още на първата среща му постави ултиматум, да не води друго момиче на яхта Grin

Ако по някаква случайност Елена спечели Ергени и заформят връзка след предаването, до 24 часа ще е звъннал на Айлин. Натоварваща е Елена, каквото и да прави. Хич не я бива да се отпусне, само ревност, завист, презрение и някакви такива.

Не всеки мъж търси хихикаща се обвивка Simple Smile

# 2 157
Тая история с колието беше замислена като тест още от подаряването, според мен. Целеше да провокира женственост у Елена, да и даде увереност, която не е основана на интелект, а на блясък и чар. Евгени щеше да е изключително доволен, ако тя беше успяла да заформи интрига около тези диаманти, сякаш са светият Граал, ако се фукаше с тях пред момичетата. За съжаление тя пропусна момента и изпадна от класацията, колебанията му в момента са между Валерия и Айлин само.

Не всеки мъж търси хихикаща се обвивка Simple Smile
Разбира се, че опаковката не прави подаръка, но към мърлявото смачкано пакетче се посяга накрая, ако ще и диаманти да крие.

# 2 158
Аз не съм фен на Елена, но комплексираността е далеч по-характерна за Айлин и Валерия, отколкото за нея, например. Няма човек без несигурност и слабости - ако демонстрира другояче, и колко е над емоциите и да се чувства като жертва - толкова по-несигурен всъщност е, с фалшиво завишено Его. Онзи разговор на Айлин с Пам - въпросът на Пам беше скандален, факт, но отношението на групичката Габи, Елисавета, Айлин и Валерия към Пам беше меко казано лошо, а това, че самата Айлин не сипе обиди, а седи да ги слуша от приятелката си, означава, че е пасивен наблюдател и приема агресията на реалния агресор - също толкова не окей. Основното в случая е, че Айлин се вижда като нещо повече от Пам - веднъж нея я жегнали, и тя не може да го приеме, намира го за не-окей, фръцкаше се и вдигаше децибелите. Така извъртя нещата, че едва ли не Пам трябва да бъде разпната за един некоректен въпрос, при положение, че некоректното държане от Г и Е, поддържано от А и В, си беше нормализирано. И даже й дрънкаше как нямало да се разплаче, как това било разликата между нея и Пам. Това беше мега токсично - гледат го юношите и си мислят, че най-женственото и "правилно" поведение е да се покажеш колко си велик чрез липсата на показване на емоции (тъга в случая, нали са я жегнали). Голямото излизане от ситуация, няма що, показа се колко е обидчива и фалшива само. А на Пам й стана по-гадно, разбира се, тъй като и на нея, като на Елена, капацитетът й за емоционална емпатия и себе-рефлексия е далеч по-висок от този на Айлин и Валерия.

# 2 159
В десятката !
По въпроса за фалша и искреността сред момичетата. Ако съм в затворено общество с едни и същи хора в продължение на месеци, мисля най-нормално е да изпитвам симпатии и харесване спрямо част от тях и някакъв вид приятелско привързване. В този ред на мисли, може би няма да ми е такъв проблем, да се зарадвам, ако видя някоя от момичетата които са ми симпатични - искрено щастливи от срещата . Не мисля, че някой тям е в екстаз , че човека който се предполага да харесва е целувал друга, но това не пречи да ти е приятно когато видиш щастие в очите на хора които харесваш, да се зарадваш..може да съм сбъркан лицемер ,знам ли вече какво е нормално в съвремения свят.Все пак не говорим за голямата любов на живота ви, а за мъж с когото имате една две приятни срещи.
А признайте си , че ако сте в ситуацията - безплатен луксозен курорт сред хора около вашата възраст и разбирания, с които си делите и  несгоди за определен период- да си тръгнете по- скоро с добра приятелка, отколкото с избран от Тупарев мъж на мечтите ви Joy
Мнението ми за чувствата на Евгени към Айлин е ..страх. Знае колко е опасна и може да се подхлъзне и не смее. Това пишех през цялото време за Виктория и Виктор . Последния се престраши, знаеше че не е за неговата уста лъжицаи си тръгна посрамен. Новия ерген е по-прагматичен , не мисля че ще рискува с нея...но погледа и е толкова обаятелен, че да се влюбиш (понеже аз у мъжите първо гледам очите , тихУ че не съм на 15 )

Общи условия

Активация на акаунт