Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 180
  • 815
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
А таймиращата инжекция нали уж точно затова се поставя, да таймира овулацията ( пукането на фоликул) 36ч по-рано. Да, ползват я и при пункция и при зет, но аз предполагах, че винаги има спукване на фоликул и жълто тяло. Реално можеби няма да е добре да има задържан фоликул и да се прави зет, така си мисля, че трябва да подсигурят спукването му.
Възможно е и да греша, просто това е моята логика.

# 736
  • София
голяма мъка ми бяха тзи три инжекции една след друга, но ги сложих... макар от болка да ми прилоша леко. дано усилията ни имат резултат!

# 737
Таничка, важно е таймирането. Няма значение дали ще настъпи овулация или не при ЗЕТ. При някои жени са нужни две таймиращи, за да се спука фоликул. Много е индивидуално всичко. Аз лично съм имала ЗЕТ на спукан фоликул, както и на неспукан.

# 738
А таймиращата инжекция нали уж точно затова се поставя, да таймира овулацията ( пукането на фоликул) 36ч по-рано. Да, ползват я и при пункция и при зет, но аз предполагах, че винаги има спукване на фоликул и жълто тяло.

Има жени дето нямат овулация изобщо никога -  ЛУФ синдром.

# 739
  • Бургас
Ясно, благодаря ви за инфото, момичета.

# 740
В моя случай нямаше фоликул, защото бях почнала месец по-рано с естрофем, за да направя хубава лигавица, понеже моята винаги е по-тънка. И доктора каза, че при прием на естрофем няма фоликули. Включиха ми прогестерон 5 дни преди трансфер.

# 741
  • София
Момичета, мен яко ме друсат нервите за утре.... ясно, че спрямо хормоните фоликулите не са празни, но като съм си вкарала мухата, че качеството на яйцата може да е фатално лошо.... ММ ме успокоява, да не се притеснявам, все пак добавки пия сумати време...

# 742
Flowers Hibiscus Погледни го така - не са ти последните 10 яйцеклетки, та да им трепериш толкова Simple Smile Flowers Hibiscus

# 743
  • София
Flowers Hibiscus Погледни го така - не са ти последните 10 яйцеклетки, та да им трепериш толкова Simple Smile Flowers Hibiscus
така, но някъде на 3-4ти ден от великото боцкане ММ каза, че ако е знаел колко много трябва да понеса нямало да се съгласи, макар, че аз накрая се излигавих, но просто много ме болеше където и да се боцнех, не че съм се оплаквала... просто ми прилоша на някои от инжекциите

# 744
  • София
Момичета, мен яко ме друсат нервите за утре.... ясно, че спрямо хормоните фоликулите не са празни, но като съм си вкарала мухата, че качеството на яйцата може да е фатално лошо.... ММ ме успокоява, да не се притеснявам, все пак добавки пия сумати време...
Не си вкарвай мухи ,всичко ще е наред!
Аз в месеца в който забременях и си мислех,че имам задържан фоликул.Жените сме по-емоционални и без да си искаме се вкарваме във филми.
Мисли позитивно.Не може да е все зле,мисли го как излизаш от серията и това е новата страница.

# 745

Не искам да те отчайвам, но според мен не се настроиваи,  че всички 10 ще стигнат до пети ден, ама в крайна сметка и 5 ти стигат. Дай боже всички да стигнат, но това е голяма рядкост. Аз при първото ми инвитро мислех, че ще имаме поне 7-8, но уви. Изчакай да видиш най добре и бъди по спокойна. За бебе ти стига и една, но да е качествена, а при теб със сигурност има качествени. Взимаш и добавки би трябвало от тези 10 най малко пет да са хубави

# 746
така, но някъде на 3-4ти ден от великото боцкане ММ каза, че ако е знаел колко много трябва да понеса нямало да се съгласи, макар, че аз накрая се излигавих, но просто много ме болеше където и да се боцнех, не че съм се оплаквала... просто ми прилоша на някои от инжекциите
Просто не се боцкай пред него 😁 Аз колко стимулации вече имам, а да не говоря и за коктейла от 3 вида инжекции след трансфер. Иглите са най-малкият "проблем". Стискам ти палци за качествени яйчица, все пак едно е достатъчно. ☺️

# 747
  • Бургас
Шанталче, не се филмирай излишно, една ти е необходима!
При нашия последен успешен опит се гласяхме да изкараме 4 яйцеклетки, и моята овулация по принцип е около 10-11 ден от МЦ. Но точно последния месец започнах и едни нови добавки, които повлияха на цикъла и изместиха овулацията ( удължиха фоликуларната фаза), та реално пунктираха на 12 ден и се оказа, че не са били готови още. Можело е да изчакаме и 13ти ден. Та от 4 успяха да изкарат 2, другите не бяха узрели и не се бяха отделили. От тези 2 също недобре узрели, които извадиха едната не се оплоди и реално останахме само с една оплодена. Тя пък се развиваше добре, беше топ качество ембрионът и реално с нея успяхме. Та, това което исках да кажа е, че една е достатъчна понякога.

# 748
Шанталче, много стиснати палци за утре, всичко ще бъде наред! Positive vibes only Heart

# 749
  • София
оо, не съм си и помисляла да се боцкам пред него Grinning сигурно ще припадне Grinning виждал е само кутиите с лекарствата

Стискайте палци! Моля се да стигнем поне до някакъв опит за връщане на нещо!

Общи условия

Активация на акаунт