Нашите цветя - обща тема 20

• 42 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
според мен нямаш грешка, остава само да чакаш. Simple Smile
две седмици са при топло време, дай им шанс.
нали не си ги засяла много дълбоко?

# 166
Семената навън поникват само когато температурата им хареса. А космосите са топлолюбиви. Не можеш да ги накараш да поникнат по-рано, те си знаят момента. Поддържай почвата влажна, до към средата на май трябва да започнат да растат, тогава става трайно топло.

# 167
  • Бургас
Аз ще се опитам да завъдя маракуя 😂 Имам семенца,сложила съм ги във влажна салфетка,да видя какво ще стане 🤔

# 168
Здравейте!Имат ли шанс мушката да виреят директно засяти в градината? Дадоха ми много и искам първо да видя какви са и да ди ги размножа.

# 169
според мен нямаш грешка, остава само да чакаш. Simple Smile
две седмици са при топло време, дай им шанс.
нали не си ги засяла много дълбоко?
Около 1см дълбочина....така четох някъде. Явно трябва търпение. Ще ги държа завити през нощта...ще поливам по малко и.....дано украсят балкона скоро! Simple Smile

# 170
  • София
Аз ще се опитам да завъдя маракуя 😂 Имам семенца,сложила съм ги във влажна салфетка,да видя какво ще стане 🤔

karzz, да споделиш резултата. Simple Smile

# 171
  • София
Благодаря за съвета за розата. Сигурно ще я дам на свекърва ми да си я засади на село.

Ето ги моите цветя на терасата. Почват лека полека да набират сила.Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Ииии любимото ми

# 172
Здравейте!Имат ли шанс мушката да виреят директно засяти в градината? Дадоха ми много и искам първо да видя какви са и да ди ги размножа.
Имат шанс,да. Аз също съм садила в градината,понеже имах много еднакви семеначета,бяха си добре до есента,после измръзнаха.

# 173
И аз садя в двора мушката и стават.

Гледах скоро във ФБ как се прави сироп/шампанско от люляк, та днес направих една доза. Надявам се да ни се хареса. Можело с виолетки, акация, глухарчета също да се прави.

Скрит текст:

# 174
  • Бургас
Ехааа,наздраве с люляковото шампанско! 😍

Не са цветя,едни тръни грамадни,човешки бой и една упорита смокиня,която редовно от няколко години си расте в шахтата на стълбите . Харесаха ми и искам да ги споделя с вас.

# 175
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз бих се опитала да пресадя смокинчето.
 толкова усилия и борба за живот трябва да се възнаградят.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 09:00 от st. Dobri

# 176
Моят рододендрон цъфна. Ами много красив цвят.

За сметка на това калдъръма четата ми не вървят и не мога да разбере защо. Нали обичат слънце.

Това в саксията какво е ако може да попитам? Страхотен цвят.

Моята бецка хортензия е направила запръв път пъпчица ще видим каква ще цъфне

Имам въпрос към хората с рози: кога ги подрязвате за да ги оформите, моята в момента върви навсякъде

Розите се режат или есента или на пролет . Аз ги рязах преди месец два и сега едва покарват . Обаче един човек по нашата улица беше ги рязал есента и сега са по големички . Моите едва едва . За това вие си преценете .

# 177
Какви цветя мога да насадя в няколко сандъчета на една южна тераса, където няма абсолютно никаква сянка. Какво би виряло на този пек?
На другата тераса насадих каскадни петунии, но на южната не мисля, че ще виреят

Аз ви шредлагам йонотера . Бяла , розора , жълта .. Не иска почти никакви гриви . Самонасява се и цъфти почти цяла есен .

# 178
Йонотерата наистина се отглежда много лесно и е издръжлива, но в сравнение с розовата, жълтата става по-висока и не знам дали е особено подходяща за сандъчета.🤔 Също така прецъфтява по-бързо.

Розовата е по-ниска и ароматна, цъфти до късна есен.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 11:12 от Margarita N.

# 179
Йонотерата наистина се отглежда много лесно и е издръжлива, но в сравнение с розовата, жълтата става по-висока и не знам дали е особено подходяща за сандъчета.🤔 Също така прецъфтява по-бързо.

Розовата е по-ниска и ароматна, цъфти до късна есен.

То май розовата е най - хубава .

Общи условия

Активация на акаунт