Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 33 111
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Честит празник на всички деца! И ние да не забравяме,,душата бръчки няма. " 🥳😊

# 301
  • Mars Hotel
Честит празник на всички деца и честит рожденик на Ан Мари на патерица!

# 302
  • София
Честит празник на всички деца и на техните щури родители! Никога не губете детското в себе си - оптимизмът, чувството за справедливост и желанието за приключения!

# 303
  • София
Честит празник на детето! Balloon
Да са ни живи и здрави наборчетата и техните по-малки и по-големи братчета и сестричета! Simple Smile
Да са щастливи, уверени и добронамерени! Flowers Four Leaf Clover

Мандаринка, както винаги много хубави пожелания! Heart

# 304
  • София
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

За ФУЧ и ИУЧ - избираеми са, но не ги избират родителите, а от училището. ИУЧ си ги избират в зависимост от профила на училището - например в МГ ще са математика, а в ЕГ - език.
ФУЧ се дават само ако училището реши. Може да ги пропусне. По принцип можеш да ги откажеш, ама никой родител не ги отказва. Без оценка са.
В учебните планове раздел А е еднакъв за всички училища и са разписани в наредба. Никой нищо не може да избира или променя. ъответно няма защо да се гласува на ПС. ИУЧ и ФУЧ трябва да ги изберат и да ги гласуват в училището. Като за ФУЧ - само ако имат възможност - пари, учители и стаи.

# 305
Честит празник на всички малки, големи и още по - големи момичета и момчета ! Balloon

Вие сте най - готината банда, в която съм членувала KissKissKissKissKissKissKiss

# 306
Честити да са ни децата и всички с детска душа! Относно оценките - до 10 клас не влизат в дипломата, НО се оказа, че има западни университети, които искат справка за оценките в този период при кандидатстване.  Това го видях тази година,  когато на наши приятели децата кандидатстваха. Явно следят постоянство.

# 307
  • София
Честити да са малки и големи деца Balloon

Моето го натирих сърдита сутринта. После му писах във вайбър да не яде в у-ще, че трябва да свали 200 грама. Ама много гладен бил. И си провеждаме един такъв дълъг разговор. "Ти не си ли на у-ще???" Бил оформен и учителката му казала, че може да се занимава с нещо.
И му честитих празника.

Детето пише на безумна шльокавица, с грешки. Оправдава се, че пишел бързо и клавиатурата на iPhone била малка. Ще му инсталирам bds!

(А преди ми беше странно когато колегата сърбин ми каже, че не разбира и не може да чете сръбска кирилица).

# 308
Честити да са ни децата и всички с детска душа! Относно оценките - до 10 клас не влизат в дипломата, НО се оказа, че има западни университети, които искат справка за оценките в този период при кандидатстване.  Това го видях тази година,  когато на наши приятели децата кандидатстваха. Явно следят постоянство.
И тук може да потрябват. Близко дете кандидатства сега в УАСГ. Ще ползва оценката от ДЗИ ПП математика (мисли, че се е справила отлично), но и влиза и оценка от физиката, а нея тя е учила до десети клас само. Та дори и за България може да потрябва нещо от първи гимназиален етап.

# 309
Честит празник на всички набори и на техните родители!Нека вървим и се учим заедно напред,без да губим радостта и щастието от малките неща!
Моят го е ударил на уволнение😤

# 310
  • София
И тук може да потрябват. Близко дете кандидатства сега в УАСГ. Ще ползва оценката от ДЗИ ПП математика (мисли, че се е справила отлично), но и влиза и оценка от физиката, а нея тя е учила до десети клас само. Та дори и за България може да потрябва нещо от първи гимназиален етап.
Да, ако детето не е учило някой предмет в 11 и 12 клас, се взима оценката от дипломата 8-10 клас.
Моето (голямото) нали изкара 6,95 на матурата и беше сигурен, че ще го приемат. Ама аз (нали страх лозе пази) го накарах да прочете всички специалности и ако нещо му хареса, да напише и него. И той беше писал някакви специалности, но не си беше прикачил дипломата от 10 клас. Приеха го по първо желание, но за следващите не беше успял да събере и 1/2 от минималния бал за прием. Усети се какво е направил след като му изпратиха резултатите. Ама то такива сложнотии се искат при кандидатстване, карат да четеш и балообразуването какво е. Въобще числата са някаква грешка в природата, в която му се налага да живее.

# 311
  • София, в момента в любимото ми село Железница
нали изкара 6,95 на матурата
Браво бе 6.95 Laughing Извинявай не се стърпях. Дай боже на всички от групата такива оценки в 12 клас

# 312
  • София
А оценката по даден предмет от 8-10 клас средно аритметично от всичките години ли е?

# 313
  • София
нали изкара 6,95 на матурата
Браво бе 6.95 Laughing Извинявай не се стърпях. Дай боже на всички от групата такива оценки в 12 клас
Еее, в горния пост писах защо е 6,95. Недей ги ограничава децата! Може и повече да си изкарат.

# 314
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Вампирче, явно съм изпуснала поста, че се върнах да видя какво си писала. Така може и 7 да изкараш. Laughing
Набора го очаква тежка седмица с изпитвания и контролни. Казали са ми, че до 15-ти трябва всички да са оформени.

Общи условия

Активация на акаунт