Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 018
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Ох, това готвене. Всеки ден готвя, но имам навик да мия поетапно. Нямам представа колко време ми отнема, вероятно 10-15 минути, ако мия всички съдове.

# 436
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Всеки ден готвя.А като го правя имам чувството, че използвам цялата посуда.Винаги мивката е пълна.Не знам колко време ми отнема, но имам чивството, че цял ден съм на нея.Все нещо има за миене.Закуска, обяд , вечеря и междинни....като сложим и готвенето...

# 437
Всеки ден готвя,няма как с две деца. Миенето на съдовете ми отнема средно между 10 и 30мин, зависи колко точно съм се "развихрила".

# 438
  • Варна
Готвя почти всеки ден  и мия по няколко пъти на ден. На мен ми се струва много като време.

# 439
В нашето семейство се готви всеки ден,може да е една салата и скара,но трябва някой да го свърши и това съм аз.В миенето на съдове понякога има желаещи да ме отменят,но е рядко.Пред мивката прекарвам доста от свободното си време,като се има и предвид четири членното ни семейство и колко вилички ,чашки,чинийки и лъжички се използват ежедневно.Много искам съдомиялна,но мястото ни не позволява да монтираме този уред,за това бих се радвала на препарат който да ме улесни и да ми спести ценно време!

# 440
  • София
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това? Съдовете у дома се събират ежедневно и измиват след всяко хапване. Веднага след готвене, което е другото ежедневно действие и много болна тема (Какво да сготвя днес? Вечният въпрос...) също се мият, мразя препълнени мивки и не си го позволявам. Обичам кухнята ми да блести като аптека - съдовете измити, подсушени, прибрани, навсякъде почистено и блестящо. Различно време ми отнема, но докато мия обичам да слушам музика или бърборенето на телевизора, за да се разсейвам и да не го мисля.

Мога с ръка на сърцето да кажа, че миенето на съдове е едно от домакинските задължения, което върша с голямо желание, разтоварва ме, приятно ми е.

# 441
  • София
Готвя всеки ден. Опитвам се да мия съдовете по време на готвенето, за да не се натрупват в мивката и почистването да не ми отнема прекалено много време.

# 442
  • Пазарджик
Готвя всеки ден.Не чакам съдове да се натрупват.Когато са повече ги пускам в съдомиялна,а ако е нещо дребно го мия на ръка.Относно времето което ми отнема-не мога от както има съдомиялна да се оплача.Преди ней постоянно бях на мивката и миех.

# 443
  • Враца
Готвя почти всеки ден и мия чинии по няколко пъти на ден, не обичам да ми се събират съдове в мивката

# 444
Не готвим всеки ден, но всеки ден се събират съдове за миене. Поняко се мие и по два пъти на ден. Мият всички в семейството.

# 445
Не готвя всеки ден, но може би 4-5 пъти седмично. Събират ми се доста съдове и най-вече в почивните дни, когато цялото семейство е вкъщи.

# 446
  • БГ
Да, ежедневно готвя и често се налага да мия съдове по два дори понякога и по три пъти на ден.

# 447
  • София
Аз мия всички съдове, защото ми доставя удоволствие  с перфектни и качествени препарати.

# 448
  • София
Ежедневно готвя и се налага да мия доста съдове. Гледам да не се събират много съдове наведнъж.

# 449
Вкъщи за децата готвя всеки ден. За нас възрастните през ден. Чиниите се мият при първа възможност, за съжаление не на момента (нямам физическата възможност). Съдомиялна нямаме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт