Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 016
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Храна се приготвя ежедневно, съответно и съдове се събират. Отнема си време почистването им, затова слушам нещо, докато мия, за да не ме е яд, че ми губят времето. 😁

# 451
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?'
Готвя всеки ден, доста чинии се събират за миене. Но ги мия регулярно, вече си  ми е навик.

# 452
Готвя всеки ден. Мия чинии и прибори след всяко готвене и ядене. Не харесвам мръсни чинии, които чакат да се съберът за съдомиялна. Не отнема много време да се измият, когато не се чака да станат купища.

# 453
Готвя всеки ден,често и по двапъти на ден.Събират се доста съдове за миене и понякога е много досадно .

# 454
Вкъщи аз мия съдовете, малката ми дъщеричка, която е на 5г. също се опитва да ми помага. Разбира се, че бих искала миенето на съдовете да става по-бързо и удобно.

# 455
Изобщо не обичам да готвя, но го правя поне 3 пъти седмично. Съдове за миене има постоянно...

# 456
  • Пазарджик
Аз мия съдовете , но нямам нищо против да го прави друг и да е по -лесно.

# 457
  • София
Ежедневно се готви и ежедневно се събират съдове за миене.

# 458
  • Ямбол
Всеки ден приготвям храна у дома и винаги има съдове за миене.

# 459
  • София
Няколко пъти седмично готвя, като тави и тенджери мия на ръка, а останалото в миялна машина.

# 460
Готвя почти всеки ден когато свърши манджата. Simple Smile. Старая се да измивам регулярно чиниите за да не се събират.

# 461
Аз мия съдовете и разбира се искам това да става лесно и бързо.

# 462
Готвя почти всеки ден, съдове се събират не ежедневно, а ежечасно. Измивам ги и след малко започва трупането на нови.

# 463
У дома аз мия съдовете. От горещата вода кожата на ръцете ми изсъхва и ми се иска да мия по-бързо и да се измива добре и с хладка вода.

# 464
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
 През ден готвя, но ежедневно събирам съдовете и ги мия.

Общи условия

Активация на акаунт