Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 015
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Готвя всеки ден и винаги след хранене мия съдовете веднага, не отнема толкова много време!

# 466
  • София
 "Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Вкъщи се готви ежедневно, а чиниите и посудата се мият веднага след това. Не знам точно колко време ми отнема, но със сигурност не е приятно прекарано Grinning

# 467
  • Sofia
Готвя всеки ден и събирам съдове за миене всеки ден. По тази причина избирам Fairy, тъй като ми спестява много време и измива веднага без накисване мазнина и упорити замърсявания от съдовете и измивам съдовете за около 10 минути.  С друг продукт би отнело много повече време тъй като е нужно накисване и съответно изчакване за да имаме ефективно измиване. Fairy решава този проблем.

# 468
  • Велико Търново
Готвя през ден, но съдове се мият ежедневно. От 5 до 10 минути ми отнема миенето на съдовете, които не стават за съдомиялна.

# 469
  • Бургас
Всеки ден има съдове за миене дори и да не готвя. Когато купуваме готова храна се изцапва доволно количество съдове и прибори.

# 470
Готвя през ден в големи количества. Ежедневно имам по много съдове за миене, повече са силно замърсени и обемисти. Отнема ми доста време измиването им.

# 471
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?
В къщи се готви всеки ден, много рядко пропускаме ден готвене, защото обичаме прясна и разнообразна храна. Не събираме съдовете за миене, защото нямаме съдомиялна, а се измиват веднага - или по време на готвенето или след готвенето. А и още веднъж мием след ядене Simple Smile

# 472
Готвя всеки ден. Мия по няколко пъти дневно или вечер.

# 473
  • Пловдив
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? - готвя всеки ден, понякога по 2-3 неща наведнъж, предимно вечер. Събират се много мръсни съдове неизбежно.

Много време ли ви отнема това? - Минимум 40-50 минути отнема почистването.

# 474
  • Вдън горите тилилейски
Готвя през ден, съдове за миене обаче се  събират ежедневно.

# 475
  • БГ
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? - готвя ежедневно, старая се да не събирам съдове за миене от хранене/готвене, мия ги при първа възможност.

# 476
Готвим всеки ден,много рядко се случва да пропуснем.
Съдове мия по няколко пъти на ден и няма как иначе,като се яде вкъщи сутрин,обед,вечер,а и сме с малко дете .

# 477
В къщи ще се готви абсолютно всеки ден. Съдовете ги мием след всяко ползване, не ги събираме. Отделя повече време,  отколкото изглежда отстрани.

# 478
Готвя всеки ден, съдовете се мият веднага и гледам да не ги трупам и отлагам. За съжаление си отнема доста време целия процес на миене.

# 479
  • В Космоса
Готвя три, четири пъти в седмицата, но съдове се трупат ежедневно. Миенето не отнема много време, когато се наложи на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт