Развод For Dummies

• 4 797
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Нали ? Да не е обувка да се скъса

# 31
  • София
Ааа, ама темата е от мъж, на когото са изневерили?
Знам, че изкушението "да изгорим публично тая вещица" е огромно, но не го прави!
Както казах, първо се разберете тихо и кротко дали наистина ще се разделяте, ако решите, разделете се, подпишете, вземете въздух и чак тогава го обявете.

# 32
  • У дома... някъде
Когато аз се развеждах роднините ми и тези на мъжа ми знаеха доста преди това за нашите проблеми в брака,не съм спестявала или крила.
Те не бяха изненадани , когато им съобщих окончателно,че съм взела решение.
Приеха го нормално .
Децата....Те бяха малки тогава,не са били травмирани, защото така или иначе техният баща отсъстваше във възпитанието и ежедневието от доста време.
Дори и към днешна дата сами виждат как стоят нещата при него и ми казват,че съм взела правилното решение.
Съжалявам,че не се разведох доста по рано,а се търпях и се насилвах заради тях и с нагласата,че може да се промени.

# 33
Видях предната тема на автора.
Заради едното кръшкане ли ще се развеждаш. И в най добрите семейства се случва. Ама някак си мъжете приемат, че на тях им е простено, ама на жените - не.

А как решихте, че не съм простил или пък съм се поставил в положение да търся прошка? Има ли според вас вариант, в който решението да е взето осъзнато и от двамата, без да е мъжът Инквизитор, а жената  Жана Д'Арк?
И тук просто да търся съвет от преминали този етап от живота?

Общи условия

Активация на акаунт