🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 700
  • 495
  •   1
Отговори
# 240
Оф, цял епизод слушаме мъдростите на Танчето... с какво съгрешихме, за да се налага да страдаме така?!? Smiling Imp

Надявам се този едит да е знак, че тази вечер ще се сбогуваме с Татяна и лъжицата и.
И Даньова мама да си вземе Татяна, както и цялото виене….Ама май ще е Светльо… още ще ни пее Перачката.
Уф, това Танчето яко дразни … явно това й е била ролята в живота - да прислужва на мъжете !!

Благо добър пророк излезе … правилно маркира следващите изгонени Simple Smile

# 241
Какво ни занимават с Павел.... стана като вестник "Лична драма", аман...
Не е като да не си приличат. Grinning

# 242
  • София
Мария можеше да си мълчи, да си тресне двата гласа на Едис,  всички други срещу нея, пуска идола в играта и готово.

# 243
  • София
Искам да помоля за един gif от епизода вчера но момента, в който Иван се сбогува с Геви и нейната непосредствена реакция след това. Bowtie

# 244
Всички са отслабнали, някои драстично, само Мария е бухнала като козунак, от ориза ще да е.

# 245
Каква зависимост е имал Павел, ставало ли е ясно?
Скрит текст:
В момента май гледаме winner's edit
И аз това си помислих.

# 246
Геновева много злобен поглед хвърли че Дани избра Татяна, а не нея рокрай любимия й ПавфкЪ ... А Ермина и Цецо ми стават все по-антипатични..

# 247
  • Варна
Не знам дали на някой друг му прави впечатление, но Ермина ме потриса с това изразяно долнище на бански или каквото е там. Постоянно са в мръсотии, прахоляци, треволяци, много нехигиенично ми изглежда да ходи така.
E не знам какво ще я спаси повече плат от мръсотията, напротив даже има повече материал в който да се завъди нещо.

# 248
# 249
Според мен плата малко от малко ще възпира замърсявания, но щом й е комфортно нека си ходи както иска.

Чудя се това, че Цецо и Ермина изкопчиха информация от Мария и не я споделиха с другите трима от петицата, не е ли вече отцепничество.

# 250
Според мен плата малко от малко ще възпира замърсявания, но щом й е комфортно нека си ходи както иска.

Чудя се това, че Цецо и Ермина изкопчиха информация от Мария и не я споделиха с другите трима от петицата, не е ли вече отцепничество.

Те явно упорито са решили да не ни показват разговори и стратегии за гонене. Според мен двамката са казали и на другите от 5тицата и вече са сменили мишената.

# 251
  • София
На Ваня му е дошло до гуша от религиозната пропаганда този сезон, дори се пошегува със Светослав.

# 252
Айде пак това шесто място 😂
Намразих я тази цифра 😶‍🌫️

# 253
  • София
Айде пак това шесто място 😂
Намразих я тази цифра 😶‍🌫️
Е, забавна беше сцената, виж с каква увереност Едис каза на Дани: "Това е твоето място, шестото!" - и той щастлив. Smile

# 254
Сега беше момента Мария да каже на "главатарите" , че предимството й в случай че е номинирана, да се размени, с който тя прецени... мисля че би ги стреснало 😃 и да каже чее  унищожила писмото, за да не го открадне някой

Общи условия

Активация на акаунт