София вкъщи - от 29 май по БТВ

• 16 728
  • 196
  •   1
Отговори
# 180
Отворен финал…...... !?!?!?

# 181
Не е отворен, по-скоро са се надявали да има втори сезон. Но вероятно няма да има, не знам рейтинга как е, но е недостатъчен със сигурност за втори сезон.

# 182
Мисля си, че истинският баща на Никола е Михайлов, а този, дето купи фирмата само си е дал името.
Не гледах внимателно, не гледах и всички епизоди..
Иначе ако има втори сезон могат да заплетат доста истории.
Харесва ми и как икрае дъщерята на Зуека.
Хареса ми и Г. Грозев.
Беше нещо ново, нещо неангажиращо, свежо.

# 183
  • Разпиляна във въображението
Ако истинският баща на Никола е Михайлов, защо другият ще настоява да си го "прибере" и да му стане наследник.

# 184
  • Галифрей
И аз не разбрах. До колкото разбрах адвокатката и бащата на Никола са имали отношения. Сигурно е имала отношения и с Михайлов. Тя завъртя тази далавера, значи той инвестира в Селена и спасява фирмата замяна си взима сина.
Не разбирам защо.

# 185
До колкото схванах изобщо не си го прибира. Със закупуването на Селена, Мико реши да заминава за чужбина, именно заради баща си.
Това са си мои интерпретации.
Иначе имаше много безсмислени сцени, но както и да е.

# 186
Мен ми стана мило на финалния епизод. Колкото и неангажиращ и леко слаб да беше сериала, се превързах леко към героите и ми стана жал за това, че Никола се махна и някак ги остави. Свикнах си с всички и ми хареса това, че са нови лица. Свежо ми беше и се надявам на 2ри сезон. Примерно мен “Отдел издирване”, “Лъжите в нас” и “Дяволското гърло” не успяха да ми харесат и да ме превържат към героите, нищо че Гърлото дори го водят хит. Не съм по крайно мрачните сериали. А този ме превърза, което значи че има нещо в него и за всеки сериал си имам зрители.

# 187
Аз не знам и защо се сравняват очевидно различни жанрове. София няма нищо общо като жанр с изброените. Ако ще се сравнява може примерно с Татковци, който даваха миналото лято по бтв.

# 188
  • София
А кой ги сравнява, изброил бг сериали. Може да се сравнява игра, подбор на актьори.
Симпатично сериалче, но малко недодялано. Не развиха образите. Много разпокъсани сцени, но става за убиване на време.

# 189
Нищо подобно, в офиси трудно ще се облече някоя служителка с панталонки, дори и с пола не се позволява толкова къса да бъде. С къси рокки съм виждала , но пак си пазят етикет, това с късите панталони май дойде от Турция, в техните сериали така се обличат
Верно, че в турските сериали мярвам супер успешни бизнес дами с къси гащи и сака. Странна държава - половината забулени с бурки и шлифери в жегата, половината с офис-облекло - панталонки като за плаж.

# 190
  • София
Работила съм в турска фирма за платове и облекло в София. Произвеждаше се и изнасяше за ЕС, САЩ и Канада, това което се поръча и търси. Редовно идваха и командировани служител/к/и от централата в Истанбул. Жените бяха с поли и рокли малко над коляното, отгоре сако. При Биг боса никоя не си позволяваше да се яви по голи кълки и  рамене. В почивните дни съм ги виждала  и по потник/сега май топ му викат. Повечето бяха на мнение, че в сериалите нещата са много модернизирани от към облеклото. Трябвало да са лесно смилаеми за европейките и рускините. Че и в бившите републики много се гледат.
По темата - поносимо е сериалчето, става за разтоварване. Дано има втори сезон.

# 191
  • Велико Търново
Адвокатката е имала отношения и с бащата на Никола, и с Михайлов, да. Предпочела е Михайлов в крайна сметка. Според мен Никола си е син на баща си. А Зидарова е възможно да е предполагала, че Никола като замине, ще се разпадне тройката. Не се знае дали крайната ѝ цел не е придобиването на Ест Пропъртис. Като нищо може да смята, че ѝ се полага.
Много неща останаха неизяснени, свърши... никак. Може пък да направят втори сезон... Thinking

# 192
Само на разбрах Никола къде ще ходи.

# 193
  • Галифрей
Някъде в чужбина.

# 194
Само на разбрах Никола къде ще ходи.
Споко, никой не разбра, даже и сценаристите! Wink

Общи условия

Активация на акаунт