Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №21

• 67 279
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм с ИР и плодовете са ми доста ограничени, сухите пък съвсем. На гладно пък още по-малко. Мед не консумирам по тази причина.
Имам и хипофункция, която съвсем задълбочава запека, та традиционни методи не действат винаги.
Това, което работи при доста хора, при други няма ефект. Говоря за храни. И за сушените кайсии знам, и за сините сливи, пъпеши и прочие.
Алоето даде резултат, така че продължавам с него.

# 346
  • Бургас
И при мен няма ефект от сливи и тн, някога нещо има ефект и след месец вече няма, скоро пробвах алоето и има ефект, засега ползвам от време на време

# 347
*stella  пробвай този чай вечер, преди лягане https://bilki.bg/sanie-chai-za-ot-slabvane-s-bambuk-dainty-beaut … -75gr-tnt-21.html

# 348
Явно тези дни всички сме с болки в краката. На мен за първи път ми се случва глезена от страни. И от двете страни на крака мускулите на подбедрицата. В аптеката ми дадоха Невробекс това били витамини Б, но някой знае ли колко време да се пият?Вече почти ни минаха краката.

# 349
Спокойно можете да го пиете до 3 месеца, максимум.
Въпреки, че аз съм пила Бевит форте две години, по лекарско предписание, сега не бих.
Предозирането с витамини, дори Б, е също проблем, както и недостигът им.

# 350
Въй, хора, вчера се по*рах с това алое Grinning
Почнах го във вторник (сутринта и вечерта), пих и вчера сутринта. Действам по указания на опаковката. И към ранния следобяд като ме подхвана... мале. До вечерта сигурно 4-5 пъти ходих до веце-то, то тече направо Grinning
Извинявам се за цветистото обяснение. Стомаха ми залепна за гърба. Днес няма да пия.
Трябва да си намеря някаква поносима дневна доза или да го пия през няколко дни. Ще видя.

Та който има зор, да го пробва. Добре прочиства Grinning

# 351
  • Варна
Моят свекър взимаше само вечер, на сутринта ми действаше. Предозирала си леко Simple Smile пробвай така да видиш дали ще ти е достатъчно.

# 352
Кое е това алое, че съм пропуснала?
Пила съм на Хербалайф и Аквасорс. Подобен ефект не съм усетила.

# 353
  • Варна
Алое на кристали, купувала съм от магазини за билки и био храни. В едни малки кутии.

# 354
# 355
  • Бургас
И в аптеките го има алоето на кристали

# 356
  • София
Още едно оплакване - мигрената се завърна!
От началото на годината до сега - два мощни пристъпа, на 3 денонощие от цикъла. Ама много гадна, силна болка, повръщане и т.н.

# 357
И аз имах болки до бричовете на бедрото(станех ли от стол се клатех докато ми се стабилизира походката),казаха ми да си проверя походката и да  не правя дълги преходи от един час,по възможност сутрин половин час ходене и вечер половин час. И пилатес, разтягане, но ходенето не се препоръчвало докато не мине възпалението. Мина ми,но сега ще си направя стелки за ходене и спорт. В София  къде си правите стелки. Може и на лични,благодаря

# 358
  • София
Аз моите, няколко поредни, ги правих в Ортотех на ул.Константин Иречек 1. Доволна съм.

# 359
*stella, да не би да е от вирус това твоето “рядко щастие”😀 В момента има точно такъв, при някои и температура има. Пълно е с болни. Мен ме лепна. Доста се прочистих и аз😆

Общи условия

Активация на акаунт