Да си сам на 30+

• 18 047
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
Не, че нещо, но в известен смисъл казваш, че на по-стари години нямаме подходящи приятелки за омъжване.
Жените са странни същества.
На млади години помагат на приятелките си да се омъжат. На стари - да се разведат.

# 76
  • София
Тук там се намират, но по-рядко.

# 77

Не е ли възможно да не желая никоя защото желая само една но вече е късно. И това да ме блокира да продължа напред, като си намирам оправдания?

Е ти с тва трябваше да започнеш, тук е проблема, ама решението зависи от теб. Как ще я преодолееш никой не може да ти каже, нужно е време и друга да те грабне. Но как точно ще стане, при всеки е различно. 1 година съм бил в тва положение като бях на 25-6, знам колко е криво, но трябва да си го преодолееш сам.

# 78
Някъде из постовете на автора мернах словосъчетанието "самичко съм".
Дано да е било грешка от телефонния редактор.

# 79
а защо е късно за онази дето желаеш?

И аз се чувствах като теб преди година. Дори правех планове как ще си живея остатъка от живота сама
То стават и случайно нещата, но най добре пробвай с Тиндър, или друг сайт за запознанства.
Аз срещнах доста свестни хора там, въпреки, че не бяха точно моята любов, не всеки си търси само секс там

При мен поне максимата “Клин клин избива” подейства в случая като твоя

# 80
  • Living for Pleasure
Май глупавите сайтове/програми за запознанства са един от малкото варианти за нови запознанства в модерната социална пустош, само да има човек време да си губи и нерви да си троши с тях, да търси игла в купа сено.

# 81
Май глупавите сайтове/програми за запознанства са един от малкото варианти за нови запознанства в модерната социална пустош, само да има човек време да си губи и нерви да си троши с тях, да търси игла в купа сено.

ами реално като завършиш университета си 8+ часа на работа, а в работата както коментирахме в друга тема не е най-подходящия терен за запознанства

А ако си и по-саможив става ужасно трудно да се запознаеш с някого

# 82
  • Living for Pleasure

ами реално като завършиш университета си 8+ часа на работа, а в работата както коментирахме в друга тема не е най-подходящия терен за запознанства

А ако си и по-саможив става ужасно трудно да се запознаеш с някого
За жалост е така.
Как пък не успяхме да измислим нещо по-добро за по-саможивите от тия глупави приложения, които са направени за да изстискват пари от самотата на хората първо, и да са им полезни... много назад в приоритетите им.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 23:40 от Gentleman of Leisure

# 83
а защо е късно за онази дето желаеш?

И аз се чувствах като теб преди година. Дори правех планове как ще си живея остатъка от живота сама
То стават и случайно нещата, но най добре пробвай с Тиндър, или друг сайт за запознанства.
Аз срещнах доста свестни хора там, въпреки, че не бяха точно моята любов, не всеки си търси само секс там

При мен поне максимата “Клин клин избива” подейства в случая като твоя

С друг е и вече е приключена страница, тоест не възможно.

Но всеки път като я видя  и ми се преобръща душата.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 21:57 от Анонимен

# 84
  • София
Много хора с така, нищо ново под слънцето.
Не я виждай, не я чувай, отрежи ѝ социалните комуникации.
Прежали я и се откажи от нея.

# 85
Аз пък мисля, че точно работата е най-подходящото място за срещане на партньор след университета, ако си в смесен колектив и има хора на подходяща възраст. Много често припламват искри в работата, дори и при обвързаните.

# 86
Какво повече да се измисли за саможивите от Интернет? Ако един човек не може да се активизира дори под влияние на най-могъщия инстинкт - този да правиш секс и да се размножиш - природата го е отхвърлила. Баш мъже да мънкат е тъпо, имайки предвид че годните за семейства жени са повече от годните за семейства мъже. Който мъж е сам - така си е избрал. Всеки със своята "легенда", един уж не може да прежали някоя, която сам е отхвърлил или никога не е имал реален шанс с нея, друг тръгва по пътя на "ох, искат ми парите, които нямам, и наследствената барака от мама", трети се вайкат как нямало морал вече, жените спяли с всеки (освен с него), четвърти мнооого работели, много искали връзка, но нямали време, на пети само мама дето им опява и им пречи на кротката мастурбация и мухлясване пред екрана.

Авторът е с легендата за онази-която-избяга, всяка жена си има по няколко такива призрака, които ѝ мяукат под прозореца. Нищо не е могло да стане, ако е могло - да е станало. Но е добро романтично оправдание за пасивността. С пасивност не става. У автора не виждам никакво реално желание за връзка и семейство.

# 87
То в университета е ясно. Там изобилие от подходящи познати на подходяща възраст със сходни интереси и лайфстайл. След това е работата, да. Аз понеже не ходя по барове, почивки и тн. сама, основно са ме сваляли на работа, в Мола и в магазините докато си пазарувам. Ааа и на детска площадка ми се случи веднъж Joy там не е подходящо, да отбележа

# 88
Верно отбележù, че поглеж билюк котараци хукнали към площадките да заграждат някое младо майче, дето се чуди как да си имплантира още 3 чифта очи заради детето.

# 89
Ти явно си търсиш жена с цел създаване на дете. Щом трябва да е 30+, трябва да си наясно, че на тази възраст има 2 типа.

Едните страшно бързат, защото часовника тиктака. На такава трябва да дадеш сигнал, че си готов да действате бързо и да покажеш, че ще бъдеш добър баща и семеен стожер. А не да искаш година-две-три да се опознавате и накрая евентуално да решиш, че тя не става.

А с другите, които не искат деца на всяка цена, а само ако срещнат човек, който смятат за много стойностен, трябва да си много внимателен и искрен. А не да тръгваш с рогата напред и типичното "Аз съм мъж и това трябва да ти стига, защото ако не съм аз, ще останеш сама".

Това от личен опит, на 35 съм.

Общи условия

Активация на акаунт