Да си сам на 30+

• 18 117
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
Егоист е тази жена, защо продължава да го търси, щом е избрала друг, и  знае какво му причинява?
Да го остави да му зараснат раните/4 г. е дълъг период/, и двамата да гледат напред поотделно.  Тя май е "на два стола" седнала  и е искала да си остави вратичка....
Ама той защо гледа назад? Вместо да го преживее и даде шанс на друга. Май натам клонй.
Всеки си преценя, но със сериозните неща игрички не бива.

# 121
А с тази непрежалима жена нещо повече от подобно увлечение имал ли си? Връзка, дори за кратко? Секс?
Възможно ли е да си я идеализирал в съзнанието си и да си мислиш, че е тя човекът без реално да я познаваш в такава светлина?

Жена съм и както четох по-напред, при нас нещата са явно по-лесни, но непрежалими няма. Проблемът е в нас в такива ситуации, че сме идеализирали обикновено човешко същество (каквито всъщност сме всички ние)

И една молба към автора - моля те, не си редактирай постовете допълвайки още информация, просто публикувай нов. Това прави цялото проследяване много трудно да се връщаш постоянно и да следиш дали си допълнил.

# 122
  • У дома... някъде
Просто може би съм още един наивник на средна възраст знам ли.

Доста пъти опитах да прекратя взаимоотношенията, след като тя направи избора си но не се получи, тя не искаше, аз не успях да и кажа не също.
......

Така и не разбрах защо продължи да ме търси след като си избра другия.
И защо продължава да го прави.

Въпроса ми е към бг мамите защо бих те причинили това на един мъж?

Обикновено когато една жена е наранена е възможно дори напук да избере друг мъж,само за да разбереш какво си загубил.
Искат се действия ,иска се последователност,сигурност.
От поста ти разбирам,че тя е имала чувства към теб и вероятно щом те търси след толкова време още има.
Дай си отговорите на тези по -долу въпроси, може би ти някъде си сбъркал,но не искаш да го признаеш.

Я разкажи по-подробно, че аз съм от бавно схватливите (за такива работи, иначе чаткам много).
Вие като се виждате, секс правите ли?
Какво точно търси тя у теб, самият секс ли, или те обича, или те държи на каишка, защото е нарцис?
На редовни периоди ли го прави, или като започнеш да охладняваш и да се дистанцираш?
След секс изчезва ли напълно, или се ентусиазира, иска да те вижда, да ти пише?
Ревнува ли те от други жени?
Другият, по-богат ли е, по-образован, по-стабилен, переспективен, не пие, не бие?
Тя на колко е, не ѝ ли е време за брак,  деца? Не живеят ли с настоящия заедно?
Ти предлагал ли си сериозен ангажимент към нея, ексклузивност, брак, деца?

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 11:19 от mira5356

# 123
Както има жени любовници на женен мъж, които прекарват цялата си младост в такива полуотношения и в очакване любимия най накрая да се разведе и да станат официални, така и вариантът с разменени роли също е възможен, дори и да е по- рядко срещан. По- интересно ми е защо автора не започна с това в историята си, а в началото ми звучеше като някое сдухано ай ти, дето гола жена е виждало само през екрана.

# 124
Просто може би съм още един наивник на средна възраст знам ли.

Доста пъти опитах да прекратя взаимоотношенията, след като тя направи избора си но не се получи, тя не искаше, аз не успях да и кажа не също.
......

Така и не разбрах защо продължи да ме търси след като си избра другия.
И защо продължава да го прави.

Въпроса ми е към бг мамите защо бих те причинили това на един мъж?

Обикновено когато една жена е наранена е възможно дори напук да избере друг мъж,само за да разбереш какво си загубил.
Искат се действия ,иска се последователност,сигурност.
От поста ти разбирам,че тя е имала чувства към теб и вероятно щом те търси след толкова време още има.
Дай си отговорите на тези по -долу въпроси, може би ти някъде си сбъркал,но не искаш да го признаеш.

Я разкажи по-подробно, че аз съм от бавно схватливите (за такива работи, иначе чаткам много).
Вие като се виждате, секс правите ли?
Какво точно търси тя у теб, самият секс ли, или те обича, или те държи на каишка, защото е нарцис?
На редовни периоди ли го прави, или като започнеш да охладняваш и да се дистанцираш?
След секс изчезва ли напълно, или се ентусиазира, иска да те вижда, да ти пише?
Ревнува ли те от други жени?
Другият, по-богат ли е, по-образован, по-стабилен, переспективен, не пие, не бие?
Тя на колко е, не ѝ ли е време за брак,  деца? Не живеят ли с настоящия заедно?
Ти предлагал ли си сериозен ангажимент към нея, ексклузивност, брак, деца?

Не съм я наранявал.

Не ми се споделят интимни детайли, просто трябва да продължа напред.
Накратко най вероятно е по-добрата опция.
Не съм имал възможност да предложа каквото и да е, вече бях изпреварен.

Rf22
Защото не ми се споделяше за това, по принцип подтисках тези неща като се разсейвах или просто не мислех за това.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 11:54 от Анонимен

# 125
Защо всъщност се разделихте?

# 126
  • У дома... някъде
Не си я наранявал,но има все пак причина да се разделите.Ако една жена чувства сигурност, стабилност, ангажираност в една връзка...още щеше да е с теб.
Ти всъщност я искаш,и то много ,но какво си готов да направиш,за да си я върнеш?
Каква е причината за раздялата?
Защо още те търси?
Говори с нея,изясни си всичко.
Поне това си дължиш ,направи го за себе си.
Само така ще получиш отговори на всичко,което те мъчи.
С бягство нищо не се постига.От личен опит казвам.
Бъди мъж.

# 127
За да ти се даде адекватен съвет е нужно да споделиш повече подробности. Ако си лягате с нея, ясно няма как да я забравиш дори да е два пъти в годината. Ако само те залъгва без физически контакт, но те търси периодично, тогава е малко по различно - идеализираш, фантазията ти работи и в някои случаи още по трудно се преодолява. В крайна сметка си е твоя темата и ти решаваш, но ако искаш да ти се помогне по някакъв начин, трябва да споделиш.

# 128

Никога не сме се разделяли.

Но неможе да се каже че сме имали кой знае какво.

Аз я заградих когато беше тръгнала с друг.
Накрая почна да и става гадно и предложи само приятелство и продължи с другия.

На няколко пъти исках да прекратя това приятелство но тя не искаше.

Така и не разбрах защо държите да са ви приятели мъже които очевидно не са безразлични към вас.

Няма кой да ми помогне освен сам да си помогна.

# 129
  • У дома... някъде

Така и не разбрах защо държите да са ви приятели мъже които очевидно не са безразлични към вас.

А тя може би не знае,че ти имаш такива чувства към нея.Казвал  ли си и?Споделял ли си ?Ако не си може би тук сте се разминали някъде във годините.

# 130

А тя може би не знае,че ги имаш такива чувства към нея.Казвал   ли си и?

Знае всичко.

# 131
  • У дома... някъде
Ок.Като те търси,знае всичко и ти я обичаш всъщност къде ви е проблема?
Или се събирате и се обичате или се разделяте като големи хора
Може би е нещастна,също колкото и ти.
Говорете, нищо не губите!

# 132

Проблемът е че тя има връзка с перспектива на която не преча по никакъв начин и си живее живота.

Но това което изпитвам към нея ме блокира и съм спрял на едно място и не съм продължил напред и с 1 милиметър за толкова време.

# 133
  • У дома... някъде

Проблемът е че тя има връзка с перспектива на която не преча по никакъв начин и си живее живота.

Но това което изпитвам към нея ме блокира и съм спрял на едно място и не съм продължил напред и с 1 милиметър за толкова време.
Какво е връзка с перспектива?
Много се подценяваш,там ти е грешката.Докато ти стоиш и страдаш, дали с този или друг,тя ще създаде дом, семейство,деца.Тогава ще ти олекне ли..

# 134
  • София
Мислил ли си за терапия? Ужасно много време е, какво чакаш?

Мисля си, че имаш някакви надежди, леко фантастични нагласи, направо филм в главата с нея.

Общи условия

Активация на акаунт