Да си сам на 30+

• 18 094
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
Кажй и в прав текст да не те търси/щом тя не се сеща сама/, и продължй  напред. Иначе се самозалъгваш, не смяташ ли? и губиш време и енергия, които можеш да вложиш в нещо градивно с друга. Ако не се откъснеш от нея, , вредиш на себе си, така смятам. Може би си разчитал за тия 4г. да се върне при теб, нещо което очевидно не се случва, заслужава ли си още да си  в тая посока ?? Смени "алгоритъма".

# 136
Значи реално не са имали връзка, секс не са правили, тя му звъни 2-3 пъти годишно да пият кафе, мислейки че чувствата му вече са угаснали, а той я идеализира на макс и си вика "ооохх котьооо, само да ми паднеш ко шъ та прааа". Rolling Eyes
И 9 страници авторът не може да го обясни това разбираемо!

# 137
  • Далечният изток
Ама авторе, верно си се вкарал в някакъв много кофти филм. Сам си се набутал там, никой не ти е виновен. Трето колело... В първите постове каза, че сам си си психолог, обаче според мен имаш спешна нужда от помощ. 4 години циклене и напразни надежди... 4 години, не са 4 дена, 4 месеца...

# 138
Значи реално не са имали връзка, секс не са правили, тя му звъни 2-3 пъти годишно да пият кафе, мислейки че чувствата му вече са угаснали, а той я идеализира на макс и си вика "ооохх котьооо, само да ми паднеш ко шъ та прааа". Rolling Eyes
И 9 страници авторът не може да го обясни това разбираемо!

Не е точно така. Особено  с частта ох Котьо няма нищо вярно.

Идеализирал съм я  това е вярно.
Празни надежди нямам или фантазии.
Осъзнавам всичко, не мисля че съм чак психотерапия, какво ще ми каже по различно от изписаното от вас?

Просто се затваря тази страница и се продължава напред.

# 139
  • У дома... някъде
Дадохме му адекватни съвети,но.... всъщност той не знае какво иска.Типично за огромната част от мъжеството в БГ.
Като искаш нещо,правиш всичко по силите си,дори невъзможното.
Ако не ти стиска -пускай я и продължавай напред към нова любов.
Сам си усложняваш живота,стоейки и гледайки като дете,как са ти "взели" любимата "играчка"...
Не се прави така.
Порасни!

# 140
Дадохме му адекватни съвети,но.... всъщност той не знае какво иска.Типично за огромната част от мъжеството в БГ.
Като искаш нещо,правиш всичко по силите си,дори невъзможното.
Ако не ти стиска -пускай я и продължавай напред към нова любов.
Сам си усложняваш живота,стоейки и гледайки като дете,как са ти "взели" любимата "играчка"...
Не се прави така.
Порасни!

Благодаря за включванията и съветите оценявам ги, ще порасна това е естественият ход на нещата.

# 141
  • У дома... някъде

Благодаря за включванията и съветите оценявам ги, ще порасна това е естественият ход на нещата.

Жените са слабият пол!Не чакай жена да тича след теб и да казва нещата,които ти чакаш да чуеш.
Знаеш какво да правиш.
Успех!

# 142

Жените са слабият пол!Не чакай жена да тича след теб и да казва нещата,които ти чакаш да чуеш.
Знаеш какво да правиш.
Успех!

Знам.
Благодаря.

# 143
Пич, наистина си за психолог, колкото по рано, по добре. Твърде много време са 4 години, също обясни тези неща на приятелката си както тук на нас, за да не те търси. Вероятно проявява някаква загриженост към теб, но така ти вреди.

# 144
Пич, наистина си за психолог, колкото по рано, по добре. Твърде много време са 4 години, също обясни тези неща на приятелката си както тук на нас, за да не те търси. Вероятно проявява някаква загриженост към теб, но така ти вреди.

Добре.

# 145
Аз съм "За" това да се въведе задължителна казарма.

# 146
Значи авторът дори не е имал връзка с въпросната. Предполагам не са и спали. Той си я харесва от 100 г. и търпи тя да се подиграва с него, защото тя точно това прави - знае за неговите чувства и продължава да го търси, а дори си има приятел. И авторът като балама се хваща и продължава да се занимава с нея, надявайки се тя да го погледне с други очи. Но това няма да се случи.
Авторе, на колко сте години с въпросната?

# 147
  • У дома... някъде
И аз съм "за".
Интелигентен мъж с образование над средното,кърши ръце и се чуди какво да прави със самотата си,влюбен бил....
Нещата са често прости,но ние сами си ги усложняваме.
Ето прост пример е тази тема .
Когато въпросната жена го търси,защо той не си излее мъката и каже нещата такива, каквито са.Има грешка в комуникацията някъде.Според мен  тя изобщо не знае за какво иде реч , а и  той отбягва умишлено всякакви въпроси които му зададохме....
Едва ли има жена,което си живее щастливо с мъж и е предпочела него пред тебе както казваш,че и да продължава да те търси, още повече  че се разбра-нито връзка,нито интимност е имало .
Защо го прави,ако казваш истината?
Питал ли си я?

# 148
Ако нямаше празни надежди или фантазии, отдавна щеше да си я блокирал и да не се занимаваш изобщо. Нямаше да чакаш естествения ход на събитията. То, не че и така не може, но ще си загубиш времето и ще стоиш в самота и тъга още незнайно колко години. А може и да вземеш нещата в свои ръце, най-малкото психолозите може и да ти помогнат да разбереш откъде идва това и как да си намериш решителността.

# 149
  • У дома... някъде
Аз останах и с впечатлението сега,връшайки се назад в темата, че те са имали някакви планове явно за съвместни отношения,но другият мъж го е "изпреварил" според автора .
От там идва всичко,решителност и действия.
Ако е комерсиална дама е друг въпроса,зашо са те изпреварили,но ако е читава жена която иска деца и семейство ,и сте го говорили това,не виждам причина да не сте заедно.Още повече,че ти казваш...че те търси толкова време ,явно нещо ви тежи и на двамата ,но никой не прави крачка за споделяне и така ще си продължи още 4 г.

Общо взето нищо не разбираме тук,поради липса на отговори.

Общи условия

Активация на акаунт