Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 794
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 435
Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Ами, може да е разцелувал Елена за да ѝ затвори устата

Уточнявайте ги тези работи, беее. Има разлика между интелигентна и по-интелигентна от останалите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 436
  • Варна
Моето виждане за парадиране е използването на заучени фрази и претенциозното говорене. Това в добавка на чуждиците.

Наистина и това безкрайно натякване, че Айлин и Валерия нямат какво да си кажат с Евгени. Проблемът ѝ е, че не отчита възможността да съществува силна връзка и без дълбоки разговори. Напълно забравя за сексуалния нагон.

А, забравя, ако беше така, нямаше да го пита дали я харесва сексуално. И да му казва, че иска да я иска цялата, не само да си говорят.

Щом Валерия отговори на доста въпроси, значи не само са се целували с него. А и тя му каза, че идеята е да ги види какви хора са, а не колко са красиви в балните рокли.

А че имаше един дъъълъг период, в който всяка втора дума на някои участнички беше дълбоко и производните му, няма да споменавам. Бас ловя, че Викторовото много мило не е казвано за цял сезон толкова, колкото дълбоките разговори в този.

# 437
Понеже пишете за начетеност, интелект и т.н. от много отдавна се каня да цитирам Миглена Ангелова.

https://youtu.be/JydWSYShId8

От 41 минута някъде си пуснете.

Та тя казва, че начетеният не е интелигентен. Интелект е способност да се обучаваш, приспособяваш в нова среда.

Помня, че в един live беше казала, че човек може да се научи на стил, да прочете и т.н., но никога не може да компенсира, ако му липсва сърце.

Който разбрал, разбрал.

А някой питаше кога Елена се е изтъквала с интелекта си.

Все се чудеше какво и за какво си говорят Евгени и Вал. После, когато бяха на диванчето тримцата (с прословутото боди) каза, че не се притеснява от тройни срещи, защото имала какво да каже и да се заяви.

Да търся ли и с видео материал още примери или няма нужда?

Не е подходящо да цитираме мнение на Миглена Ангелова, която има спорни качества в много посоки, като пример за интелигентност.

# 438
Според мене Ети не се вписва в ролята на интелектуалка, изнасилена работа, на принципа "като няма риба и рака е риба".
Не се вписва и в ролята на изкусителка, въпреки гащите и прозрачното боди.
Не вярвам и да готви, въпреки че Евгени хареса нейната баница.
Беше ми любимка, но малко по малко ме разочарова, като окончателно ме загуби, когато нахално слухтеше изповедта на Ирина пред Евгени и нагло ги прекъсна, и седеше да чака ред.
Отделно не ми хареса, че се зъби на момичетата, а пред Евгени се държи сервилно и сама си го сложи на пиедестал, без той всъщност да я допусне до себе си. Разказвам по памет:
Среща с Евгени. Елена избълва някаква словесна диария, цветна такава, с миризма на Ницше, той я гледа умно и отговаря едносрично, после я пита нещо, а тя вероятно вече чува сватбени камбани и мисли, че е срещнала взаимност.
Усещам, ще падне от високо.
Обаче все пак нейната другост я нарежда в топ 2, не можем да си затворим очите, различна е от останалите, макар и да не е повече от тях.

# 439
Е, то ще стане като в приказката :
Едната девойка обещала на принца, че ще направи хляб за цялото царство
Втората – че ще ушие дрехи за цялото царство
Третата – че ще му роди син
Принцът избрал третата и тя след една година изпълнила обещанието си.

Интересно Поли какво ще му обещае
Аз знам друга приказка - принцът избрал тази с най-големите гърди накрая Simple Smile

Ами то всичките моми дето останаха трябва да стягат куфарите и да потеглят, ако това ще е критерия. Laughing

# 440
Ирина ми е най-последният критерий в имението на тази тема. Тя какъв разговор проведе с Евгени освен “ще те схрускам”, “жадна съм за теб”, “искам да те изпия”! А, да, ходи да му говори за другите жени там. Общуване ли бе да го опишеш.
И на Микаела задълбочените разговори ги видяхме, “какво мислиш за цвета на косата ми?”. Смях в залата.
Ааа и култовото: "Ключът на стомаха на един мъж лежи през стомаха". Но да, иначе Ирина е много интелигентна жена.

# 441
И откога да се заяждаш с хората и да омаловажава постъпките им е признак на емоционална дълбочина? По-скоро е емоционална плитчина.Joy

# 442
  • софия
Добро утрооо! Повечко кафе зареждам тази сутрин, че като гледам какъв Мордор е вън, скоро няма да се съмне.
 Вършете, каквото имате да вършите днес, че довечера пайетите,  перата, голия гръб и на диванчето ви чакам.
 Чудя се какво да ви кажа по темата, ама май всичко изчерпахме. Колкото повече приближава финалът, толкова повече ми спада ентусизамата. Вече го чакам, като ходене на зъболекар. Да идва и да минава.😀
 Офх, сега и Ирина ли се нареди за Нобелова награда.
 Да извадя и един проблясък на Валето, като сме започнали. " Толкова беше романтично, като гледахме гледката" Което ме подсеща, че имаше добри бисери тази година. Габи, ако я бяха оставили още малко, можеше и рекорд да подобри.

# 443
Точно това е. Че Елена е жена с опит и би следвало да се държи по-адекватно. Тези неща се учат с времето. Тя се държи като пубер, който държи да покаже, че чете повече от съучениците си. Изключително много ми напомня на Блеър от Клюкарката с тази разлика, че този персонаж не си съчиняваше разни неща. И като сме на тема телевизия, ми се искаше главният герой от сериала Ти да я оценява. Дали щеше да намери прилики с нея? Той твърди, че преследването в романтичните сериали минава за изключително романтична постъпка.

# 444
А, не си е съчинявала Блеър Simple Smile Иначе доста добра аналогия - Блеър, Нейт и Серина. Едната се бори със зъби и нокти, за да получи внимание, а другата просто с влизането си в стаята го открадва изцяло за себе си.

# 445
  • Варна
Понеже пишете за начетеност, интелект и т.н. от много отдавна се каня да цитирам Миглена Ангелова.

Та тя казва, че начетеният не е интелигентен. Интелект е способност да се обучаваш, приспособяваш в нова среда.

Помня, че в един live беше казала, че човек може да се научи на стил, да прочете и т.н., но никога не може да компенсира, ако му липсва сърце.

Който разбрал, разбрал.

Все се чудеше какво и за какво си говорят Евгени и Вал. После, когато бяха на диванчето тримцата (с прословутото боди) каза, че не се притеснява от тройни срещи, защото имала какво да каже и да се заяви.

Не е подходящо да цитираме мнение на Миглена Ангелова, която има спорни качества в много посоки, като пример за интелигентност.

Според теб не е подходящо, според мен е напълно подходящо!

И кои са тези спорни качества?

# 446
  • Разпиляна във въображението
"Дълбочините" в разговорите с Евгени ги дълбае само Елена. Едностранчиво е. "Какво искат жените", "Трябва ли да ревнуваш в предаването?", и дългите обяснения за привличане, влюбеност, харесване и т.н. Засукани фрази и тонове метафори. Един постоянен натиск, навлизане в пространството, което мен ме натоварва. На моменти не ми е удобно дори да ги гледам.

Неговата дълбочина се усети като нескопосано разказа една кървава притча в опит да пречупи жена, за която предварително е абсолютно убеден, че няма да иска да издои животно.

# 447
В играта със сърцата Валката знаеше най-много за него. Явно не си говорят само за цун мън писъмца. Голяма част от въпросите бяха изрязани от кадър, а тя изкара цялата игра. Елена с огромните претенции за дълбочина, умеене да слуша и помни Grinning отпадна рано рано. Толкова за дълбочината и кой си общува с него и умее да комуникира. Комуникацията не е само да дуднеш, тя е точно и да слушаш какво ти се казва.

# 448
Най-подготвени бяха по въпроса дали би правил секс на първа среща.

# 449
Добро утро CoffeeCake Simple Smile

Който разбрал, разбрал.

scalestone, имам някаква представа какво значи интелект Simple Smile Прочелият много книги (зависи и от вида им) не е задължително емоционално, социално и ако щеш духовно интелигентен. Но книгите/начетеността дават толкова много на човек... трудно се компенсира тази липса по други начини. С това за сърцето съм абсолютно съгласна. Но според мен по-сърдечна и човечна е Елена. Валерия я видях в тази светлина като става дума за животните и донякъде за приятелките й. Макар последното да го казвам с много условия.

Това че Елена има все пак някаква самооценка и знае че има какво да каже и да се заяви, значи ли че се изтъква или изтъква (потвърден) факт?

Цялостното ѝ поведение “ама само целувки не стигат”, “аз имам какво друго да предложа”, “видях каква им е комуникацията, не ме притеснява”, “няма какво да науча от теб”. Говори високомерно и надуто. Някои го виждат във Валерия, аз го виждам в Елена.

Аз виждам високомерието и в двете. Но сравнени една с друга - Елена ми се струва по-скромна. Според мен загуби, че се включи в играта с "натриване на носове". Неделчо и Туджаров мислят, че е нормално и това е част от играта... Но ако Елена нямаше (подсъзнателно/неосъзнато) високомерие, нямаше да се дразни на това на Валерия. А щом човек проявява високомерие, няма как да няма ниска самооценка по една или друга причина. То е като Ин и Ян - има ли го едното, има го и другото. При Валерия високомерието е на повърхността, а вътре - несигурността, при Елена - обратно. Балансът се постига с реална самооценка и обикване на себе си...

Елена не е парадирала, но със сигурност във вътрешните аспекти на един човек и 'интелектуалността', тя намери по-комфортна зона да заяви и покаже себе си.

Лимончето и СлаБе вече са отговорили добре на останалото и не искам да ги повтарям Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт