Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 760
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Аз не съм точно тим Елена, защото не я харесвам наистина, но оценявам много старанията й в предаването. Но! След информацията КАК точно се грижи Валерия за кучетата, станах РЯЗКО тим ПРОТИВ Валерия. Не ме вълнува дали печели ( той е много влюбен в нея всъщност, против логиката, но рак...), като цяло съм против нея. Притивна ми стана, псевдоактивистка. Отвратително ми е това.
За какво иде реч? Дай малко разяснения,  че ми стана интересно.

# 271
  • Луната
Не знам, защо постоянно се говори за победителка в темата. Това не е състезание, завършнащо с победа. Накрая Ергени избира тази, от която е най-привлечен/влюбен. Нито вие, нито аз мога да променя избора му, който да припомня е направен още в началото на ноември месец миналата година. Надявам се към настоящия момент тези моми, които са вложили чувства/емоции и са били отхвърлени да са успели да се съвземат, и да са продължили успешно по пътя си - явно това не е бил техния човек! А Евгени и избраницата му, ако са още заедно да успеят да преминат през това, което се им случва /да не се виждат, хейт на всички нива, ровене за кирливи ризи и т.н./ .Пък кой знае може и да изградят много здрава и стабилна връзка.
Така, че има още 4 епизода, насладете им се и не се вживявайте толкова много!
Животът навън е прекрасен! Simple Smile

# 272

След като Пам е такава добра приятелка на Мони, живеят заедно, как тази есеистка приема желанието на другата да стане чалга певица? И дали, ако Мони все пак успее да пробие, Елена и Пам ще отидат ли да я подкрепят, сред фенове и салфетки, нещо, заради което се заклеймяват и обиждат с тежки думи Айлин и Валерия?

Разликата е в това, че Мони никога не е показвала, че намира за смешно и нелепо да се четат и обсъждат книги, или да се пишат есета. Самата Мони имаше добър изказ и постоянно наблягаше на образованието си при битките си с Габи. Никога не се е държала нито просташки, нито простовато, за разлика от Валерия. Арогантно, провокативно, тролски - да.

Нещо повече, когато Мони най-нормално посочи на Валерия аргументи някакви за нещо си, Валерия  се разлая и разкудкудяка по най-първичен начин. Тук е редно да спомена, че не понасям на Мони "поддържания" външен вид и намирам Валерия за много по-добре изглеждаща от нея. Тоест, хич не съм съгласна с аргументите на Мони, но никога Мони не се е държала просташки. А Валерия си е може би с най-просташкото поведение в цялото предаване, след Габи и Елисавет. Те тричките си личи, че са от улицата възпитавани.
Мони е пример за подражание. Като почнем от тунинговането от ученическа възраст и стигнем до актуалния ѝ пост за любим момент от предаването. Да, много е хубаво някой да падне.👍

# 273
Ми гледаме и дискутираме, нали затова е отишла в шоуто? Това показва, това гледаме, това коментираме

# 274
Но си обяснявам нейната постъпка с проблема на Евгени да не може да изразява емоции и страст. Да, Елена показа в разни моменти несигурност, спор няма, точно защото не усещаше сигналите. Все пак са в предаване, камери, напрежение, конкуренция, никой не е железен, макар че вие сте залъгвате, че сте такива.Grinning
Имам и друго обяснение, Евгени през цялото време се стиска да не издаде пред зрителите коя вече е избрал, затова е още по-обран (не знам накъде повече Joy), а той много рано избра... За мен той беше се насочил към Елена още с мълчаливата роза, индивидуалната им среща просто го затвърди.

Абсолютно същото мисля и аз!
Мълчаливата роза съм я пропуснала, но и за мен Евгени избра категорично Елена още на индивидуалната им среща, като беше заинтригуван от нея още преди това. Но беше прекалено рано, а на него много му пролича тогава. Затова, според мен, после запълниха с друго съдържание и може би е имал заръка да е по-сдържан с нея. Отделно, че той си е интроверт и не показва много от себе си, липсва му спонтанност. Добавяме и камерите, флиртуването с останалите момичета. След срещата им и на мен ми беше много странно, че Елена някак остана на заден план. Явно е било умишлено. Но така я вкараха в големи колебания и тя се задейства.

Жабче, в един гьол сме. Sunglasses
Заставам и зад твоите думи.
И ще допълня още нещо за стискането на Евгени, някой тук питаше какво значи поведението на Евгени след изявлението на Елена, че ще се бори за него и навън. Той я взе на диванчето в градината да му доразясни какво има предвид. Елена беше възбудена от цялата ситуация и дишаше учестено, а той я гледаше втренчено, стискаше юмруци и ноздрите му потрепваха. Това си е чиста проба потисната страст. И чак след като тя го зацелува, той се отприщи и се самозабрави.

п.п. Не че откривам топлата вода, но в Ютюб има клипчета на повечето интересни моменти в предаването. Изгледайте отново някои моменти с Елена и с Валерия и може би ще погледнете на нещата с различни очи. Например сравнете първата или последната среща на Елена с Евгени и някоя от срещите с Валерия. Чуйте думите на Евгени с всяка, с Елена има лично отношение, възхищение, вричания, обещания, "Моето Ети", тя започва нещо, а той довършва, че и за него е така. А с Валерия са кухи фрази тип, ти си специален човек, всичко е красиво, обеците много ще ти отиват...

# 275
  • # супернатурална #
Ммого бързо, дори не прочерох. Перефразирай.
Happy, това което описваш (не знам дали е вярно, или субективна истина) няма нищо общо с обявеното от теб едва ли не лошо отношение към кучетата. Малко си като като заглавие на статия в клюкарски сайт, дето като кликнеш не било компютри, ми компоти.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:05 от Г. Краули

# 276
  • Някъде там...
Говори се, защото е състезание. Всяко състезание има победители и губещи. Не виждам нищо лошо в това да коментираме и анализираме. Мен лично ме дразнят повече нападките към потребители, участници и близките им.

Аз отсега си казвам, че финала евентуално ще го изгледам на запис, и то ако печели Елена. Има още 3 епизода, за да видя накъде вървят нещата и дали правилно съм преценила. Иначе отказвам да си го причиня това мазохистично изживяване. Искрено се надявам, която и да е губещата, да мине през това изпитание с минимум дългосрочни щети.

Някой може ли да сподели какво следва сега? Ще има ли още някоя индивидуална среща? Другата седмица ще отпаднат още 2 участнички? За полуфинала и финала се очакват да дойдат близките на Генчо и момичетата? И, свекървата ще прави кастинг ли?

Ей, Съзерцание, радвам се, че се появи. Simple Smile Да, аз точно това направих онзи ден, прегледах някои моменти, за да си направя изводите. Та да, в същия гьол сме.
Допълвам - с Елена още на индивидуалната среща я попита за местене в Пловдив, разказа за къщата си и че си търси стопанка. След това в една от срещите на диванчето подхвърли за запознаване с родители. Към никоя друга не са излъчили подобни думи.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:08 от Жабче

# 277
Не знам, защо постоянно се говори за победителка в темата. Това не е състезание, завършнащо с победа. Накрая Ергени избира тази, от която е най-привлечен/влюбен. Нито вие, нито аз мога да променя избора му, който да припомня е направен още в началото на ноември месец миналата година. Надявам се към настоящия момент тези моми, които са вложили чувства/емоции и са били отхвърлени да са успели да се съвземат, и да са продължили успешно по пътя си - явно това не е бил техния човек! А Евгени и избраницата му, ако са още заедно да успеят да преминат през това, което се им случва /да не се виждат, хейт на всички нива, ровене за кирливи ризи и т.н./ .Пък кой знае може и да изградят много здрава и стабилна връзка.

Ако Евгени избира накрая и гледаме само, за да разберем коя, ние какви сме - някакви неми свидетели на случващото се? Мисля, че тук коментираме, не защото сме наивници, които се опитват да повлияят на отдавна направения му избор, а защото по някакъв начин се вълнуваме от междуличностните отношения и характерите, които наблюдаваме. За мен поне най-интересни са моментите, в които има жива, реална емоция. Не е често и няма да се повтарям у кого я виждам най-много и най-автентична.
Между другото, да попитам отново, че изтриха коментара ми, защо не се чуват мнения на зрители, доволни от чистата, взаимна, романтична любов и неустоимо привличане между Валето и Генчо? Аз имам отговор за себе си и той е, че финалът ще е разочароващ точно, защото ще кънти на кухо. Не ме убеждават главните герои.

# 278
Много се надявам да победи Елена. Да се взимат двамцата, лика-прилика са си. Как и дали ще си оправят кривините, въобще не ме интересува. Но тоз мамин, златен, недорасъл да бъде така добър да стои далеч от останалите момичета. И без това добре ги олигави. Всяка една от тях заслужава много повече.

Правилно. Те другите момичета, с малки изключения, заслужават по-дорасли, предимно във финансово отношение  мъже. И като ги гледам, ще си намерят.

# 279
Ми гледаме и дискутираме, нали затова е отишла в шоуто? Това показва, това гледаме, това коментираме
Кога е показала информация за бизнеса си или дългове към клиники? Доколкото си спомням във визитката каза, че работи като модел и парите от това използва, за да помага на кучетата.

Сега мога и аз да твърдя нещо без грам информация. Предвид че има Инстаграм и е модел, е възможно да си партнира с разни брандове дрехи и козметика и да ги рекламира в Инстаграм. Парите от тази ѝ дейност вероятно също ги използва, за да помага на кучетата и о, изненада, за да отиде до Виена, примерно.

# 280
  • # супернатурална #
Валерия не я жаля, ако я избере Евгени. Все пак тя ще има последната дума, няма да я завлече в пещерята насила, нали? Ако е видяла нещо, за което да си струва да е с него, сигурно е защото е опознала по-добре оъ нас. Ако ли не-значи не са изрезали много от птедставянето му -такъв си е.

# 281
  • Луната

Ако Евгени избира накрая и гледаме само, за да разберем коя, ние какви сме - някакви неми свидетели на случващото се? Мисля, че тук коментираме, не защото сме наивници, които се опитват да повлияят на отдавна направения му избор, а защото по някакъв начин се вълнуваме от междуличностните отношения и характерите, които наблюдаваме. За мен поне най-интересни са моментите, в които има жива, реална емоция. Не е често и няма да се повтарям у кого я виждам най-много и най-автентична.
Между другото, да попитам отново, че изтриха коментара ми, защо не се чуват мнения на зрители, доволни от чистата, взаимна, романтична любов и неустоимо привличане между Валето и Генчо? Аз имам отговор за себе си и той е, че финалът ще е разочароващ точно, защото ще кънти на кухо. Не ме убеждават главните герои.
Аз пък ги възприемам като реални хора, попаднали в един изкривен реалити формат,  от който някои от тях ще излезнат с емоционални травми. За това изразих пожелание да са успели да се съвземат след това шоу, от което най-печеливш е продукцията.

# 282
Кога е показала информация за бизнеса си или дългове към клиники? Доколкото си спомням във визитката каза, че работи като модел и парите от това използва, за да помага на кучетата.

Сега мога и аз да твърдя нещо без грам информация. Предвид че има Инстаграм и е модел, е възможно да си партнира с разни брандове дрехи и козметика и да ги рекламира в Инстаграм. Парите от тази ѝ дейност вероятно също ги използва, за да помага на кучетата и о, изненада, за да отиде до Виена, примерно.

За дълговете тя сама разказва в интервю и доколкото разбирам не е необичайно за приютите, защото разходите им са големи, а постъпленията малко. За МЛМ-а се писа тук и се показваха нейни постове и визитки, че е диамантен мениджър или нещо подобно, каквото там имат в тези организации.

# 283

Защото независимо дали и какви чувства има Валерия към Генчо, аз на сто процента предпочитам тя да е далеч от него. Поне съдейки по това, което сме видели от него. Много токсичен тип, по-токсичен дори от Елена.

Коментарът ми беше към Хепи по повод на нейното мнение, че нали, уж, коментираме само това, което показват в предаването.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:33 от Alucard

# 284
О, наистина, в предната тема потребител споделя, че Валерия е излезла на снимки от семинари на LR България, пирамида подобна на Хербалайф  и пишело, че е мениджър. Това било основната й работа. Мнение # 1 760 в предната тема, на 118та страница.

Общи условия

Активация на акаунт