Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 679
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 570

Астрологията е много по-дълбока наука и някога се е изучавал редом с астрономия... А пък като се съчетае  с психология и митология е удивително колко точна може да бъде в ръцете на вещ човек.
Мда, много харесвам Линда Гудман, но това не означава, че е наука, която всеки разбира Simple Smile

# 571

Астрологията е много по-дълбока наука и някога се е изучавал редом с астрономия... А пък като се съчетае  с психология и митология е удивително колко точна може да бъде в ръцете на вещ човек.
Мда, много харесвам Линда Гудман, но това не означава, че е наука, която всеки разбира Simple Smile

Аз пък харесвам Лиз Грийн и Ричард Айдман Simple Smile Не е лесна за разбиране, не случайно има езотеричен аспект и връзка с алхимията. То ако беше... Аз нямам подобна претенция, но много си обичам астрологията и ми е меко казано интересна.

# 572
Вие тука хубаво обсъждате вечните врагини във кавички  Елена и Валерия но забравяте че може би са приятелки ИРЛ и се следват във Инста

# 573
Ами щом се разбират, хубаво за тях. В крайна сметка всичко свършва съвсем скоро. За Валерия ще четем от дъжд на вятър в някой жълт вестник, пък Елена ще успее пак да се набута някъде по телевизията. Ааа и някои момичета ще коментират в YouTube Ергенът 3.

# 574

Аз пък харесвам Лиз Грийн и Ричард Айдман Simple Smile Не е лесна за разбиране, не случайно има езотеричен аспект и връзка с алхимията. То ако беше... Аз нямам подобна претенция, но много си обичам астрологията и ми е меко казано интересна.
Май само още алхимията не е намесена в аргументите за Елена, но виждам, че не е късно.

# 575
Какво ли му тегне на душата на Евгени?

# 576
Май само още алхимията не е намесена в аргументите за Елена, но виждам, че не е късно.

Е, вярно че Исак Нютон е бил алхимик, но не е толкова силна гравитацията, че да се стигне до там Simple Smile

Аз ще трябва да поработя, приятно гледане, дами! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 19:50 от ladonnae

# 577
Отворих най-после инстаграма на Виктория, но не можах да видя скандалните снимки от поквареното й минало. С много зор има две от клуб.
На Мика също не виждам никакви детски снимки.

# 578
  • Пловдив
В допълнение към предишния ми постинг.
Да си Скорпион (при това със стелиум) не е лесно.
Че какъв стелиум има Елена!? Според мен данните от първа страница с наталните карти за Елена не са верни.

# 579

Е, вярно че Исак Нютон е бил алхимик, но не е толкова силна гравитацията, че да се стигне до там Simple Smile

Аз ще трябва да поработя, приятно гледане, дами! Flowers Rose
А розенкройцерите?! 😀
Всички средства оправдават целта, като ще става дума за Елена.

# 580
Отворих най-после инстаграма на Виктория, но не можах да видя скандалните снимки от поквареното й минало. С много зор има две от клуб.
На Мика също не виждам никакви детски снимки.

Можете да намерите доста детски снимки на Мика в flickr ако напишете името й на латиница.

# 581
В допълнение към предишния ми постинг.
Да си Скорпион (при това със стелиум) не е лесно.
Че какъв стелиум има Елена!? Според мен данните от първа страница с наталните карти за Елена не са верни.
Верни са - има 4 планети в скорпион (слънце, меркурий , венера и плутон).

# 582
харесва ми, че е почнала да експериментира с грима и прическата, роклята също е много хубава, а и обиците на са от Евгени Laughing

Да се взима с този горе вляво, повече си ходи с него отколкото с Генчо. А мацката на долната снимка вдясно ми е по-красива от Валката, но тя и не е с безумно очертани в черно очи и изглежда естествено, а не с лице, замръзнало в странна опулена физиономия.

Одри Хепбърн, между другото, не ми е красива, а една такава странна.

# 583
  • София
Благодаря за новата тема. Още не съм гласувала в анкетата, защото не мога да реша кой ерген (не)харесвам повече. По принцип Виктор ми беше много позьор, не виждах почти никаква емоция в него и  повечето му реплики бяха точно като заучени. Евгени чат пат има проблясъци, поне в някои от синхроните, но в други моменти държанието му е без коментар.

# 584
  • Някъде там...
Сега чух промото, Елена пита Валерия ''дали щеше да се бориш, ако не беше обсипана с всичкото това внимание.. Но ето пак...защо Елена мисли, че любовта и вниманието, (към жена особено второто), трябва да идва по заслуги?

Защото Елена мисли, че всъщност Валерия е привлечена не от самия Евгени, а от вниманието, което получава. Влюбваш се в някого заради самия него или се влюбваш заради егото си.

Нямате изчитане, някои цял ден сме работили и бързаме да наваксаме преди цирка.

Общи условия

Активация на акаунт