Това е професионалист - след такава логоря - да не отмъстиш
На Микаела също ми хареса прическата и новия цвят, добре й стои.
Какво й е толкова трудно да приеме? Не казвам, че Елена е грозна... макар понякога да я правят на чучело, даже изобщо не е и освен това има свой собствен естествен чар, но не мога да си изкривя душата - Валерия е по-красива.
Излиза, че и Валерия би се борила. Въобще... голяма е борбъта. Но може би такъв е формъта
Все пак и там, и в реалността насила хубост не става, дано са го разбрали и двете. Ако не - ще е по сложния начин. По принцип това идва от възпитанието - в което детето чрез добри дела е трябвало едва ли не да заслужи любовта на (някой от) родителите си. Иначе е получавало лошо отношение. Много е травмиращо и обременително, дано все по-малко родители използват любовта си за награда/манипулация.
Аз и преди писах, че Елена допуска грешка като се занимава с нея. Разбирам обидата й и това че търси реванш/извинение, но няма да получи нито едно от двете. Да се говори с Валерия е все едно комуникираш със стена, ни приема, ни предава... Не била длъжна да й прави густо, което не е като садистично да удължаваш агония, Елена се опита да й обясни, но не би. Аз пък се чудя тя как не се развика тогава. Не си длъжна, Вале, не си. Но после да не се възмущаваш на хората, които се отнасят по този начин към кучетата. 
Препоръчани теми