ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Свързах се с Vision, но по телефона не искаха да цитират цифри, отстъпките са спрямо избрания пакет. Но ме увериха, че са доста добри, хаха. Явно и аз ще пускам Vision Simple Smile Вземат проби всеки делничен ден, най-късно до 16:30. Утре вече съм 10 г.с, но май ще зачакам другата седмица, за по-сигурно.

Аз от днес съм в 10 г.с и тъкмо се чудех дали в петък да ида или да изчакам другата седмица ....сега ми е по-добре Innocent Sparkling Heart
може да се видим в МЦ Афродита Laughing

# 436
Момичета, вчера пуснах изследването на Vision. Пуснах най-пълния пакет и очаквам с нетърпение резултатите.
Успех и стискам палци всичко да е наред! И аз се оглеждам за него ама аз имам време още съм в 9та седмица, та ако е удобно и не ти е проблем може ли да споделиш резултатите какво представляват точно ако не тук, на лично. 🤞🏽☺

# 437
Да, разбира се. Надявам се още тази седмица да са готови.

# 438
Лейди Роуз, невероятно сладурче имаш! Много му се зарадвах, не е за вярване как мърдат и са буквално макетчета вече на голямото бебе. Аз съм на преглед чак след две седмици отново и нямам търпение да видя порасналата маслина мамут!

Пожелавам на НИА и Aniletevtz утре да се похвалят с мъници със силни сърчица и чакаме снимки!

Аз също имам интерес към резултатите от Vision,макар още да не съм решила точно него ли да правя.

# 439
Идвам само малко да ви разведря, докато се чудя да бягам ли към тоалетната пак:

На мен цял ден ми се гади, нищо не ми помага. Много съм зле и с миризмите от днес, всеки по-силен аромат и ми се повдига от него

# 440
Здравейте и аз днес си минах на прегледа, всичко е окей- видях ръчички, крачета в 11 г.с., според моята лекарка трябва да мина кардиолог защото от вълнение ми играе горната граница на кръвното - преди преглед 140 след 15 мин накрая на прегледа 120, аз й обяснявам, че просто съм си тревожна, но за всеки случай ще мина, въпреки че съм спортист от дете 😁

# 441
  • София
Tinydevil, какво да ти кажа, аз преди предпоследния преглед със сърчицето, вдигнах горна 155 и после се нормализира. И аз съм доста емоционална.
Но по принцип съм с високо и кардиологът ми е изписал допегит, единственото безвредно и подходящо за бременни.
Мери си го редовно няколко дни сутрин и вечер и ако забележиш повишаване над 135/85, иди за терапия, защото от второто тримесечие става опасно за бебчо...
На мен най-големият ми кошмар е рискът от прееклампсия, скоро ще правя разширен БХС и за този риск и ще излезе.
За това дават терапия аспирин протект х 1 вечер от 14-та седмица.

# 442
Tinydevil, какво да ти кажа, аз преди предпоследния преглед със сърчицето, вдигнах горна 155 и после се нормализира. И аз съм доста емоционална.
Но по принцип съм с високо и кардиологът ми е изписал допегит, единственото безвредно и подходящо за бременни.
Мери си го редовно няколко дни сутрин и вечер и ако забележиш повишаване над 135/85, иди за терапия, защото от второто тримесечие става опасно за бебчо...
На мен най-големият ми кошмар е рискът от прееклампсия, скоро ще правя разширен БХС и за този риск и ще излезе.
За това дават терапия аспирин протект х 1 вечер от 14-та седмица.

Ще го следя, миналата година в тежък за мен период емоционално вдигах пак така за 10 мин и го свалях без хапчета- мерих сутрин и вечер и всеки път 110/60 до 115/70 сега ще следя отново, иначе пия Акард от началото заради ковид, запазих час за кардиолог, но смятам, че е от буйния ми темперамент и пресилената ми емоционалност 😁

# 443
Здравейте,момичета аз да ви питам днес почнах да пия витамин D3,витамин B12,витамин и тези също Pregnacare Original,но изгубих апетит,не знам от тях ли е или е просто такъв ден,но нищо не ми се яде хапнах киви и банан и сега насила нещо пак ще изям.На някоя от вас случвало ли се е и дали може да е от витамините

# 444
И аз да се похваля и да ъпдейтна информацията  😀 . Бях на преглед ,бебчо си има ръчички и крачета ,пулс ,голяма красотичка е . По ехограф е 9+5 ,малко по напред върви . Зачисли ме за ЖК и ми даде направления за кръв ,микробиология ,урина .Продължавам да имам леко отлепване на сакчето ,продължавам с утрогестан и но шпа и най- накрая моята любима гинеколожка успя да ме убеди да изляза в болничен ,за да мога да си почивам повече .🤗

# 445
Момичета, от днес ме мъчи гърлото. Събудих се с болки сутринта и смуча кависепт, но изобщо не ме е успокоило. Вие какво взимате за гърлото?

# 446
аз сега се зачетох, че не е хубаво преди 12 седмица лечение със свещички, глобули и тн, а на мен днес за бактерията ми изписаха макмирор, според вас дали да чакам да стане 12 седмица, или сега да почвам в 11 :/

Момичета, от днес ме мъчи гърлото. Събудих се с болки сутринта и смуча кависепт, но изобщо не ме е успокоило. Вие какво взимате за гърлото?

Аз ползвах Тантум верде с ковида, казаха ми, че не пречи, но все пак попитай своя лекар Simple Smile

# 447
Макмирор мисля, че слагах през първата бременност и бях преди 12 г.с.

# 448
На мен ми изписа Гиназол да си поставя 2 опаковки през 1 седмица като превенция против гъбички заради антибиотичния курс, така че мисля, че не е проблем да се прилагат локално лекарства и преди 12 седмица.

# 449
Моята АГ в 5-6 седмица като и се бях оплакала от течение , каза че ще трябва да изчака малко , защото преди 12 седмица не било ок да се лекува бактерия. И все пак теб те делят няколко дни , едва ли са фатални , щом така ти е казал твоя АГ, значи действай.

Общи условия

Активация на акаунт