ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро , момичета. Как сте днес? Тази нощ се събудих от някакво напрежение което усетих към яйчниците не бих казала
Че беше някаква силна прорязваща болка но може би като тъпо усещане там
Долу. Мина ми няколко минути след като се събудих  Мислите ли че трябва да звънна на лекаря си.

Щом е минало не се притеснявай, пийни но шпа, ако пак се случва или станат менструални болки, тогава звънкай на лекаря.

Абе има ли друг с инсомния? Аз не издържам вече... ставам в 05:30 и после към обяд така ме удря. Помня и със сина ми беше така, много е гадно, въртя се в леглото до 06:30 за да не будя мм...

# 466
Добро утро , момичета. Как сте днес? Тази нощ се събудих от някакво напрежение което усетих към яйчниците не бих казала
Че беше някаква силна прорязваща болка но може би като тъпо усещане там
Долу. Мина ми няколко минути след като се събудих  Мислите ли че трябва да звънна на лекаря си.

Щом е минало не се притеснявай, пийни но шпа, ако пак се случва или станат менструални болки, тогава звънкай на лекаря.

Абе има ли друг с инсомния? Аз не издържам вече... ставам в 05:30 и после към обяд така ме удря. Помня и със сина ми беше така, много е гадно, въртя се в леглото до 06:30 за да не будя мм...
Много ти благодаря , ще се побъркам аз ей, с тази бременност.😀 А то предполагам трябва да са продължителни болки за да е нещо притеснително нали?

# 467
  • София, България
Аз се будя по сто пъти. Не за да ставам до тоалетната ами просто се будя, въртя се. След обяда с детето направо се трупирам, даже му давам зор да лягаме. Сутринта мислех да го пращам на градина и така ме домързя да стана, че си останахме вкъщи…. Изобщо взех да ставам много мързелива и не се понасям такава. Grin

# 468
#ani_anito

Всички сме откачили, аз първите две седмици /въпреки че малката скарида е желана/ не бях на себе си!
Сега съм добре емоционално, но съм сигурна, че предстоят още много стресиращи ситуации и такива състояния! Flushed  Disappointed RelievedAstonished

Ще разчитам на вас, както и досега, да ми казвате, че съм луда и всичко ще е наред! Sparkling Heart

#purple_peanut #мацето
И аз в началото бях така, но според мен беше на психическа основа.... от 7 г.с насам мога да спя навсякъде и по всяко време, но за съжаление ми се отдава възможност от 23 до 06 ч... очаквам уикенда с нетърпение! LaughingPurple Heart

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 10:10 от Tsvetkova17

# 469
Аз също се въртя по цяла нощ, но до скоро спях добре, проблема беше събудя ли се за тоалетна към 6-7 няма заспиване и ставам, а днес станах в 5 о.О похапнах кисело мляко, легнах пак и сънувах такъв кошмар, че да не бях лягала 😁

# 470
  • София
Аз няма кога да лягам... цял ден съм по колове, не мога да стана от стола, онзи ден и вчера бях в офиса и като ме удари дрямката и се чудех как да се освестя... Искам да се наспя до 7! Не искам много Grin

# 471
Слава Богу никога не съм имала проблем със съня 😀 това ми е едно от най-скъпоженните неща на света😀 попеинцип мога да спя много, а сега вече няма какво да коментирам. Вече в по-напреднала бременност със сина ми имах проблеми , защото не ми беше удобно , схващаха ми се краката , много неприятно и имаше един период такъв гаден. За щастие и детето ми е поспаливо , от бебе още си спинкаме заедно , дано и това да е така , защото ако ми става в 6 сутринта на а да го преживея просто 😀 Толкова съм мързелива , толкова не мога да се понасям и аз ...така искам да ми е този прословут първи триместър , да сме спокойни , да изчезнат гадните симптоми ...

# 472
Снощи и аз се събуждах без видима причина. Но се обърнах на другата страна и заспах Grinning така че определено нямам общо с инсомнията. Но от миналата седмица отново много сънувам. За мен е нормално, но така уж спя, пък не съм наспана както трябва Sweat

# 473
  • София
Аз също обичам да спя, но съм ранобудна, уикенда ставам макс 8 часа. Детето е поспаливо, топ не го буди, още на 40 дни почна да спи по цяла нощ та и аз малко тотото ударих! Grin

# 474
Аз имам тъп въпрос... кога влизаме в 4-ти месец, в 13 г.с +1 или в 14 г.с? Защото мъжа ще ми извади душата да казваме, аз не искам до края на третия месец ....

# 475
На мен ми тръгна стресово днес и деня продължава по същия начин. Обади ми се колежка, която ме замества в групата , в която работя. Каза ми, че дете от групата е с рубеола. Майката вчера се обадила да каже. Аз не съм на работа от 6- ти. И сега не знам
Какво да правя … освен да се обадя на АГ и да споделя… знам че тази шарка има дълъг инкубационен период и не ме притеснява това да не съм
Се разболяла а това че сме били контактни…

# 476
  • София
Аз имам тъп въпрос... кога влизаме в 4-ти месец, в 13 г.с +1 или в 14 г.с? Защото мъжа ще ми извади душата да казваме, аз не искам до края на третия месец ....

13+1, ама след първата ФМ + БХС казвайте Simple Smile

# 477
И аз съм същата със съня. Чудя се да си взема някакви билкови хапчета за сън,че чак се изнервям нощем с тези будения през 30мин и чудене как да се наместя. Факт , че все още няма какво да ни прече , а след време като имаме голвми кореми не знам.
Мен много ме боли кръст докато спя,не знам какво се дължи , понякога дори усещам,че от това се будя. Нашия матрак е на 3-4г и вече си има две местенца от нас леко потънали,които мразех до скоро, а сега си го търся,че кръста да не ми е толкова прав в леглото🤣🤣🤣🤣

Usergirl и аз много сънувам попринцип, даже мъжът ми все ми дава приз за най-ужасен сън всекидневно след мой разказ , понякога са и по няколко и всичко помня, а от както съм бременна , да чукна някъде,но ги няма тия ужаси ,в които изпадам по време на сън,само приятни неща.
Кеф

# 478
На мен ми тръгна стресово днес и деня продължава по същия начин. Обади ми се колежка, която ме замества в групата , в която работя. Каза ми, че дете от групата е с рубеола. Майката вчера се обадила да каже. Аз не съм на работа от 6- ти. И сега не знам
Какво да правя … освен да се обадя на АГ и да споделя… знам че тази шарка има дълъг инкубационен период и не ме притеснява това да не съм
Се разболяла а това че сме били контактни…

Карала ли си рубеола? Не ти ли пуснаха изследвания заедно с хив, сифилис и тн за рубеолата ?

# 479
Точно и аз си го скрийшотнах от приложението и щях да го кача. Аз по тези седмици се водя и за мен от 14 седмица си е вече 4ти месец . Не ги смятам щом съм в 13 и 1 ден значи е 14. Като с годините , сега съм на 27 и 3 месеца , но не казвам ,че съм на 28 , а все още на 27 . Объркващо си е , но пък няколко дни не са чак такава драма.

Общи условия

Активация на акаунт