Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 51 880
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
За този говоря. Без сутиен едва успявам да го облека, а със няма как. Нося ХС нагоре и съм 70Б. В същото време имах Friday fun, който уж е подобен, той пък ми беше голям в презрамките.
https://alessa.bg/what-a-delight-krop-top-pink

# 106
Получих панталона с вградения колан в бежово, материята топ, размерът отговаря. До тук добре. Но защо по дяволите толкова много прозира, направо ужас..
Получих и тази рокля, която е супер дълга за моите 166-167см и ако се скъси сигурно ще й се развали визията. Не мога да разбера защо ги правят толкова дълги.
Скрит текст:

Иначе стои нежно на бюста с тези камъчета. Платът е еластичен и ако беше снежно бяла щеше да е топ.

# 107
Аз преди малко отворих position to win бодикон роклята, която взех преди 3 дни. Материята на допир е стегната и хубава, но също много прозира. С тъмно бельо няма да може да се носи, и доста очертава дупето. Не знам защо не са й сложили някаква поне малка подплата… Ама за 84лв, толкоз

# 108
Да дълги ги правят и миди полите на мен ми стоят доста под коляното ,а не искам да скъсявам развалят се кройките така .Posh ,супер че ти е харесала роклята ,аз също доста я заглеждах ,но само розовото ме спря ,това ми е най-омразния цвят за съжаление ……

# 109
Да дълги ги правят и миди полите на мен ми стоят доста под коляното ,а не искам да скъсявам развалят се кройките така .Posh ,супер че ти е харесала роклята ,аз също доста я заглеждах ,но само розовото ме спря ,това ми е най-омразния цвят за съжаление ……

Като се приберем ще я снимам, не е някакво гадно розово, приятно е като цвят, но мнооого прозора 🥲

# 110
Аз точно това се чудих дали е някакво наситено розово или бледо .Бледо розово ми в окей .Ще чакам да я пуснеш Posh ,благодаря .

# 111
  • Варна
Бледо е. Аз position to win имам къси панталони и евридейка.

# 112
Хора ,незнам само аз ли имам лош опит с плетивата .Бях си поръчала religion полата и пуловера с 3/4 ръкав от плетиво синия вариант ,вчера достигнах до тях и облякох сета и полата от едно обличане се обезформи и висна особено на дупето и на места се заваля .Явно по принцип плетивото не в добър вариант за долнища и поли незнам ……тъкмо щях да си поръчвам и сета с късата жилетка черната + полата ,но като видях че полата е от плетиво се отказах тотално “dreaming of you “ се казват,ако някой го има този сет моля ви да ми дадете впечатления .

# 113
Вече става топло , изчакай намалението за август , може да ги намалят .

# 114
Да, защо ти е това плетиво сега?

# 115
Хора ,незнам само аз ли имам лош опит с плетивата .Бях си поръчала religion полата и пуловера с 3/4 ръкав от плетиво синия вариант ,вчера достигнах до тях и облякох сета и полата от едно обличане се обезформи и висна особено на дупето и на места се заваля .Явно по принцип плетивото не в добър вариант за долнища и поли незнам ……тъкмо щях да си поръчвам и сета с късата жилетка черната + полата ,но като видях че полата е от плетиво се отказах тотално “dreaming of you “ се казват,ако някой го има този сет моля ви да ми дадете впечатления .

Иначе аз имам цикламената пола и не е точно плетиво такова лигаво, стегната е, не се обезформя, доволна съм аз.

# 116
Ами да ,то вече няма за кога ,времето стопли ,но по принцип ми хареса сета и много му се чудих но след горчивия опит с плетивата се разубеждавам .Благодаря инкс ,явно материята е по-различна с тези поли.

# 117
Мен ме е срам да ходя по улиците с надписи Алесса Сега за тази риза се чудех

И я поръчах, обаче този принт.. Всички ще ме разпознават, че е тяхня риза и догодина даже няма да е модерен този десен.
Бях по главната. Ужас. Аз съм отвикнала да пазаря от физически магазини. Гледам като теле и не мога да преценя нито размер, нито модел. Цените не са по ниски от Алеса, даже някой неща които ми харесват са по - високи. Поне имат размери, не като Алесите. Някой недели стоя добре и на по едри. Те не стига, че умалиха кройките,ами само до Л Всичко ми е до  пъпа от тях. Аз съм 170 см. жилетките много ли са къси?
Ризата е от кофти материя , по поръчка е за това не съм я върнала

# 118
Ризата я имам в синьо и зелено и материята ми харесва - не мръдва при пране, типична лятна материя си е. Аз по-скоро се чудя за трите ризи с принтовете от миналата година. Ако бяха като AQUA ризите изобщо нямаше да се чудя.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 11:23 от Mo6ko

# 119
Ризата я имам в синьо и зелено и материята ми харесва - не мръдва при пране, типичналятна материя си е. Аз по-скоро се чудя за трите ризи с принтовете от миналата година. Ако бяха като AQUA ризите изобщо нямаше да се чудя.

Може ли смимка на материята ?
Може да е друга
Ето я моята

Общи условия

Активация на акаунт