Проблем ли са честите бизнес срещи и командировки за партньора?

• 7 605
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Да ви чете човек, представя си, че майка с дете не мърдат от жилището си 30 години и в никакъв случай не се местят. Как ли се случват всички втори бракове с деца. Сигурно дистанционно.

# 196
Не знам дали ще е за вечни времена края на спокойствието, но не разбирам защо то се омаловажава.
И не разбирам коя майка наистина ще рискува да сменя средата на детето си, за да напради опит за семейство с един почти 40 годишен ерген с бивша трудна връзка.
На детето надали му пука за това, че ергенът бил наранен. То си иска да е като останалите деца, а те не се напасват или ако се напасват надали е по тяхна идея. Даже написано двучи абсурдно, детото да се напасва  в  такива отношения вместо да е просто дете с детството си и училишните вълнения.
Някой пита дали майката иска семейство тип майка-дете или мъж-жена-дете. Всъщност въпросът не е майка-баща-дете и това се позамита, или майка-баща- тяхното дете-и детето на майката. Мъж-жена-детето на жената и мъж-жена-тяхното дете-нейното дете - кое точно от двете би избрало детето, ако можеше?  Но не може. Майката си решава кое ѝ е важно точно според стойностите ѝ.

# 197
Аз след като се разведох въобще не исках да виждам мъже камо ли да искам да градя семейство наново с разведен или с ерген, та да и размишлявам.Simple Smile Бях си го избила от ума.
Но той ме накара отново да се замисля. За мен дори и това е голям личностен напредък. Защото след цялата тази моя директност, той не се отказа. Не че сме нямали терзания и трудни моменти, но с всеки изминал ден станахме по-близки.
Нито аз имам финансова изгода или очаквания от него, нито той има някаква изгода от мен. Повярвах, че този път може да е истинско!
Разбира се, времето ще покаже.Едно на ум-обицата на ухото си ми остана…
С него се научихме и да не проектираме бившите разочарования върху настоящето.
“Всеки е свободен да си ходи, но си стоим!”- това е израз, да не ме разберете погрешно пак!😀😀😀

# 198
Именно ако иска да е като другите деца, е добре да бъде отглеждано от мъж и жена, а не от сама жена.
Освен това е момче. Има нужда от пример как да бъде мъж, а баща му явно не му го дава, като съдя по определенията на Елеа.

# 199
  • София
Има си дядо, както твоята си има.
Роли, модели…. зорлем

# 200
"Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват." Много е мъдър българският народ.

# 201
Ами, тя явно е “полудувала”, сега е време да мъдрува и да не се хвърля от високо без предпазни въжета.
2-3 години ви се виждат много, но последните бяха като влакче на ужасите, та не са особено меродавни.

# 202
В редките пъти, в които се виждат,  баща му разпитва за мен и се опитва да насажда негативизъм спрямо човека до мен.
Това много ме тормози, защото бидейки в негова компания детето отново трябва да слуша за майка му, вместо да се почувства важен и обичан.
Два три пъти говорих с баща му на тази тема, но ефектът е до следващия път.

# 203
Т.е смятате 38 годишния ерген, който никога не е гледал деца за подходяща мъжка фигура? Сериозно ли?
Той пък сигурно има нужда тепърва от чужда детска фигура?
Не видях да е написано, че го харесва детето, по-скоро беше намекнато обратното.

Елеаа, не избягал от дирекността ти? Че къде ще иде? Все пак не се бият за него.

# 204
Мда, бе тоя 38 годишен е някакъв не виждал деца, който няма никакъв друг шанс да си намери жена и предлагам всяка от нас да пусне по една сълза за него. Прекалявате.

# 205
Аз не очаквам от него да му става баща!
Нито ще карам детето да му казва “тате”.
Просто искам да са щастливи един с друг.
Ето утре отивам в Монтана .Той ще го вземе след училище , ще идат на разходка,ще си поговорят за футболисти, ще хапнат и ще се прибират. Нито единият, нито другият по някакъв начин е показал, че не иска да прекарат време заедно. Ето такива дребни неща са показателни за мен.

# 206
А защо не заживеете заедно, пак не разбрах? Оставяш мъжа да си играе на татко. Детето явно има повече контакт с него, отколкото с баща си. И все пак заживяването не е на дневен ред вече толкова време.

# 207
За последно:
- Майката е майка с всички отговорности към детето си, но не е роб на това дете и има право на втори шанс за щастие. И на малък глезльо нищо няма да му стане, ако в живота на майка му влезе нов и свестен човек. Не става дума за някой мискинин.
- От друга страна нещата са сложни, трябват компромиси и затова е най-добре новата връзка да е с равностоен партньор - разведен с дете. Това много ще улесни нещата.

# 208
Нарци, това ни е следващата стъпка де!
Детето е първи клас, остана му малко до края на годината. Нека свърши-то и това беше новост за него . Да идем на почивка, да се върнем и така.
 Това, че живеем на 5 км разстояние един от друг не ни е голяма пречка да прекарваме повечето време заедно.

# 209
Аз не очаквам от него да му става баща!
Нито ще карам детето да му казва “тате”.
Просто искам да са щастливи един с друг.
Ето утре отивам в Монтана .Той ще го вземе след училище , ще идат на разходка,ще си поговорят за футболисти, ще хапнат и ще се прибират. Нито единият, нито другият по някакъв начин е показал, че не иска да прекарат време заедно. Ето такива дребни неща са показателни за мен.

Показателни за какво? От какъв зор човек с неопределен статут се занимава с детето ти, докато ти отсъстваш? “Нямам ти доверие да заживеем заедно, ама ходи ми прибирай детето, докато ме няма…”Къде е баща му?

Общи условия

Активация на акаунт