Проблем ли са честите бизнес срещи и командировки за партньора?

• 7 599
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Показателно за това, че им е приятно заедно. Баща му е много зает!

# 211
Аз не очаквам от него да му става баща!
Нито ще карам детето да му казва “тате”.
Просто искам да са щастливи един с друг.
Ето утре отивам в Монтана .Той ще го вземе след училище , ще идат на разходка,ще си поговорят за футболисти, ще хапнат и ще се прибират. Нито единият, нито другият по някакъв начин е показал, че не иска да прекарат време заедно. Ето такива дребни неща са показателни за мен.

Или искаш ти да си щастлива?
Но не отговори на въпроса ти ако беше на мястото на детето си щеше ли да искаш да е така?
Или какво ще прави това твоето дете в чуждия дом ако родиш друго дете? То в семейство майка-баща-дете при появата на второ се обяснява на детето, че то е важно, че родителите го  обичат. И пак не е лесно.
Сега ги обяснявай тези неща при твоята конфигурация? Има вариант просто да чака с нетърпение да порасне.
 Въпросът дали ще имате дете нещо се отбягва. Защо?

# 212
Дв завърши първи клас, да идете на почивка, после да започне втори клас, че става сложно с ученето, ама после и малки матури идват, после нещо друго... Това не е предпазливост, а нежелание. Излиза, че за кафенце, услуга и секс доверие имаш, но за повече - не. И ти светиш в червено.

# 213
Аз не бързам, не знам колко по-ясно да го кажа.
Не е задължително хората да сме еднакви.

# 214
Не бързаш, обаче синът ти е с чужд човек, докато ти си извън града. Това изобщо не е в графа 'всеки е башка луд'.

# 215
Нарци, ако утре заживеем заедно и го вземе от училище, тогава вече няма да е чужд, нали?
Наистина не разбирам тази логика.
Ако се бях нанесла по-рано и го вземаше от училище пак нямаше да е чужд.
Покривът не прави взаимоотношенията! Те се градят във времето с общи изживявания. А ние имаме достатъчно такива, че да го вземе от училище и да прекарат  2-3 часа двамата, имам му толкова доверие.Така и детето се чувства важен в нашата връзка!
 Хем казвате приобщи го, хем сега защо го вземал…
Това в коя графа е?

# 216
Съжалявам, но срещи и общи преживявания за мен не е връзка.
Тези дни така се случва, че мисля за един познат, Бог да го прости - аз с него имам повече изживявания, отколкото с всичките си гаджета евър накуп. Това са над 15 години с няколко човека и един ги бие.
Ако не живеете заедно след някакъв период, все едно не сте си никакви. Синът ти може да го прибере и другарче гей от училище, даже всеки ден да го прибира, и после да ходите на кафенце, почивки, излети и пр. Ако това правиш и с партньора си, какво всъщност го прави твой партньор, а не просто другарче, което се е завъртяло наоколо за малко по-дълго?

# 217
Аз не казвам, че ще е така вечно. Имаме планове да заживеем, говорим, обсъждаме. Коя стая да е за детето, какви мебели да му вземем. Пита ме дали искам да правим ремонт и т.н.
Не е толкова повърхностно, колкото го описа.
И нещо важно за мен- аз с другарчета кекс не правя.

# 218
Последният пост на Нарциса ме замисли. Родителите на мой приятел (на 32г) са разведени от вече 20 години. Майка му си има приятел от 15г. Все още не живеят заедно. Странно ми е, но явно хората ги устройва.

# 219
Няколко пъти прочетох за командировките. Та, това са по-скоро редки отсъствия и въобще не знам какво би му попречило на мъжа ти, освен ако не е много ревнив, което е много лошо. Общ бизнес- твърдо не.
За детето- колкото е по-малко, по-лесно ще се адаптира в нова конфигурация. Само още едни 2-3 години в предпубертетна възраст и ще стане малък ад.

# 220
Добре, де. Говорили сте си за сериозните неща, разбрали сте се, уж сте се напаснали. Не разбрах - какво е терзанието тук?

# 221
  • По света и у нас
Има си бракове които се крепят точно на тези бизнес пътувания. Един от шефовете ми 20 години така живя и накрая си смени работата, заживя с жена си и те се разведоха….

# 222
И единият секс и разговори за ремонт ли дефинират връзката?
И аз почвам да не разбирам какво ти е терзанието. Уж всичко е наред, имате планове, пък има тема за нещо, което аз лично бих определила като текуща дреболия (освен ако не започнат скандали по въпроса).

# 223
Елеа, сетих се, че в една тема (въобще не помня коя) писа, че правите секс "само по празници". Предположих, че или сте възрастни хора (сега разбирам, че сте млади) или е някакво странно чувство за хумор. Шегувала си се, предполагам?

# 224
Нали само тогава понякога детето не е с тях, съвсем излиза сметката. Жената е изрядна майка, която не иска да си тревожи детето, вие пак кусур ще намерите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт