Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Автобронзантите са много икономичен продукт и ви препоръчвам да заложите на bondi sands например. Друг вариант , по-евтин , но с много добър резултат е https://makeup.bg/product/626123/ . Попива бързо , не става на петна (разбира се , ако се нанася правилно) , цвета е много естествен. Много съм доволна от него. Миналата година пллзвах на балеа, но резултатът не беше толкова добър. Ако искате да се получи равномерен тен, задължително нанасяйте с ръкавица! Друго много важно - ексфолирайте добре кожата , забелязах че най-добре се получава тена след Balea пилинг с морска сол и бадемово масло - уникален продукт за цената си. Хубаво ексфолирате лакти, колене, длани и около подмишниците. За да се задържи тена по-дълго , всеки ден хидратация с хубав лосион и мисля че това е всичко  😀

# 61
Ще го търся фрау и моята коса е като кошник и все заглаждащи продукти търся ..

# 62
  • Deutschland
За мен големия недостатък на този Monday е помпата. Ненавиждам продукти с помпи. Одеве се измъчих докато изкарам достатъчно количество за гъстата ми кошница.

# 63
Crystal noir би ли споделила от кой автобронзант си най-доволна.
Аз веднъж пробвах този на Palmer’s и за сега е добре, но събирам мнения в случай че не се спогодим Simple Smile
St. Moritz, но го няма в нашенските дрогерии Simple Smile От дрогерийните харесвам на Carroten и Eveline.

# 64
Покупките ми от днес 

# 65
Покупките ми от днес 
Може ли малко повече инфо за таблетките на Миволис за имунитет?

# 66
Витамин ц ,цинк и витамин д + група витамини от б група ..смучат се приятни на вкус за разлика от резиста форте които едвам ги понасям ...за първи път ги взимам нямам поглед дали стават ...

# 67
Не ми харесва това, че в DM при направена онлайн поръчка, ако нещо не ти е харесало  след като си получил поръчката във физическия магазин, не можеш да го върнеш  Sad  Sad  Sad

# 68
  • София
Търся увеличаващото огледало на Ebelin от розовата серия, но са изчерпани. Моето се счупи. Sad Дори в он лайн магазина не го намерих.
В началото на всеки месец ли има лимитирана колекция на Ebelin?

# 69

Ползали ли сте го вече? ежедневна слънцезащита на NIVEA SUN LUMINOUS630 SPF50+ за равномерна кожа без слънчеви петна!

# 70
Кой е този хубав автобронзант на Eveline?

А някой ползвал ли е от тези заздравители? От кои сте доволни? Трябва ми за чупливи нокти
Скрит текст:
А този топ лак хубав ли е ?
Скрит текст:

# 71
  • Стара Загора
Миналата година изразходих две опаковки от Нивеята Dark Spots.
Предпазва добре, не ми мазнееше (с нормална кожа съм), лека текструра и добро разнасяне. В най-големите жеги обаче все пак си мисля, по спомен, че имах нужда от нещо по-леко.
Тази година обмислям пак да си го купя, ако не реша да експериментирам с някоя нова слънцезащита.

# 72
Търся си такъв цвят молив за устни, дайте предложения:

# 73
Eveline 8in1 e страхотен. Форумен хит преди години. Бях много доволна от него за моите нокти.

# 74
  • София
Търся си такъв цвят молив за устни, дайте предложения:

Скрит текст:
На моя монитор ми изглежда като NUDE PINK – https://shop.lillydrogerie.bg/nyx-professional-make-up-slide-on- … -pink-1-gr-502862
За всеки случай виж и NATURAL – https://shop.lillydrogerie.bg/nyx-professional-make-up-slide-on- … tural-1-gr-502842

Общи условия

Активация на акаунт