Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 340
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Влизам при вас, за да похваля една маска за лице, от която кожата ми стана страхотна, сочна и сияйна. Напоследък ползвам корейски маски, но тази най-много ми допадна и утре ще търча и за серума.
Ето я и нея :

Серумът от тази серия е просто чудесен, хидратира много добре кожата и я прави сияйна. Ползвам и кремът в комбинация също. Мисля да пробвам и слънцезащитата. Ако някой има мнение за нея, моля да сподели!
Аз ползвам слънцезащитата и за мен е откритието на сезона. Със суха кожа съм, под нея слагам хидратиращ крем, а отгоре грим. Няма лъщене, попива веднага и остава като пудрен завършек. С две думи, много съм доволна.

# 256
Аз ползвам слънцезащитата и за мен е откритието на сезона. Със суха кожа съм, под нея слагам хидратиращ крем, а отгоре грим. Няма лъщене, попива веднага и остава като пудрен завършек. С две думи, много съм доволна.
Значи задължително ще пробвам и нея. Благодаря!

# 257
  • на последния етаж
Може ли линк/снимка на серума?

# 258
# 259
Значи задължително ще пробвам и нея. Благодаря!
Това е слънцезащитата, която ползвам. Да не заблудя някой.

# 260
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз до тук 2 опаковки от спф 50 на Скин1004 съм изхабила (синята капачка). Чуден е като усещане -бързо попива, не лъщи, не щипе. НО при по-силно слънце май не пази особено (изби ми едно петно), което с Юсерин-а не ми се случва. За лятото минах на Юсерин (Фотоейджинг) за всеки случай, въпреки че по-не ми харесва откъм размазване и усещане.

# 261
Lana Gatto, от къде купуваш тази слънцезащита? В дм виждам една в синя кутия. Тази която ти си показала я намерих в този сайт на доста добра цена. Мисля да поръчам.
Скрит текст:
Доставката е безплатна над 40 лева, ще поръчам още нещо за 10 лева и готово.
Не е много по темата, но аз леко изгорях от слънцезащитата 50+ на SVR, като съм стояла на сянка, единствено от шезлонга до бара или до плажа с кучето ми е бил контакта със слънцето. Дори отгоре слагах една пудра на Виши с 25 фактор. Знам, че пудрата не пази особено, но я ползвах за подновяваме през деня.

# 262
  • на последния етаж
Коя от разновидностите слънцезащита на Скин1004 беше подходяща за суха и чувствителна кожа? Бях си запазила снимка преди време, но не я намирам.

# 263
  • Плевен
Момичета,трябва ми червило с малко цвят и много блясък.И да не се изтрива много и да не изсушава устните.Със сигурност на пазара има такъв продукт.

# 264
  • вкъщи
Колко време важи отстъпката за рожденик от приложението? Миналата седмица я ползвах и ми излезе сякаш, че е до 23. Рожденият ми ден е на 13.

# 265
На първа страница има линк с цялата информация за отстъпката.

# 266
Аз ползвам слънцезащита само на Адерма /за лице - матиращата формула/, а днес си взех серума (ампула) с Центелата и довечера ще масажирам с ролера 😃

# 267
И аз много го харесах
Супер деликатен цвят
Подобен имат ДМ от едно серия за заздравяване и го ползвах дълго, но този като го открих ми стана любим 🤍🤍🤍🤍

Коя серия за заздравяване си ползвала?
Ето този:

# 268
Слагам отново снимката със слънцезащитите на Скин1004

Аз също използвам първата и съм супер доволна (мазна, чувствителна, акнетична кожа). Не дразни, чудесна основа за грим.

# 269
  • Стара Загора
Колко време важи отстъпката за рожденик от приложението? Миналата седмица я ползвах и ми излезе сякаш, че е до 23. Рожденият ми ден е на 13.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/uslugi-i-klientski-priv … stupka-rojden-den
Щом си я използвала веднъж, втори път не може. 10 календарни дни от рождения ден важи.

Общи условия

Активация на акаунт