Целулит - 13 тема

• 82 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Усещали сте повече загряване , оттам сте го определили като болка. Усещането на загряване трябва да е търпимо. Тези, които не усещат нищо, според мен не им се прави процедурата правилно, оттам и не виждат резултат. Аз съм супер доволна от Ондата, само с нея отслабнах ... Даде ми старт буквално.

Здравейте! Днес ми беше третата процедура ОНДА. Съчетавам с много спорт, диета,мазане с кремове,контрол над хормоните и разни зелени чайове с коприва и глухарче. Куцат ми малки съня и течностите (не поемам достатъчно), но като цяло отслабвам. Бавно и славно.
Въпросът ми е дали е нормално ОНДА да боли. Четох на сто места,че не би трябвало да има никаква болка, но днес едва търпях, честно казано. Момичето, което работи с мен беше различно от досегашните пъти и ми каза,че било нормално да понаболва и е силно субективно усещането. Каза още,че била нагласила апарата на по-силна степен и понамали. Какъв е вашият опит?

# 736
  • Пловдив
И аз усеща загряване доста, особено на местата около пъпа, което може да се нарече и болка. Правила съм 3 процедури и ми предстои четвъртата последна. Аз виждам ефект.

# 737
  • В царството на мечтите
Някой от Пловдив да е правил масажи някъде и да е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт